Pereiti prie turinio
kicule

Čeburėkai

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas pasidalins receptu :mirksiukas: kaip tesla darote? :hihihi:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš darau pagal šitą receptą. tik nekepu keptuvei o verdu fritiūrinei :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As ceburekus darau taip:

 

250g pieno

100g varskes

puse arbatinio saukstelio cukraus (kad pagestu graziai)

ketvirtadali saukstelio sodos

biski dryskos

miltu

tesla turi buti biski lipni .I vidu dedu farsa su pakepiltais svogunais ir morkom,daug prieskoniu. Tikrai skanu ir lengva pasidaryti

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar taip darau:

Darau is akies,tai proporciju negaliu parasyti. I miltus dedam kiausini, biski druskos,ipilti vandens. Pilam tiek,kad tesla neliptu prie ranku ir galima butu iskaciuoti blynus. Kai tesla gatava,dedam trumpam i saldytuva,o paskui darom ceburekus.

 

 

Dar toki receptuka turiu issaugota. CIA

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tešlai

800g varškės

3 kiaušiniai

druskos,

miltų

Kepimo miltelių pakelis

 

Įdarui

 

1000-1300g kiaulienos

2-3 svogūnai

grietinės

prieskoniai pagal skonį

 

 

Aliejaus virimui.

 

Padarome tešlą. ji neturi būti nei per kieta, nei per minkšta: nelipti prie rankų, bet išlikti minkšta.

 

Įdarui supjaustomi smulkiai svogūnai pakepinami aliejuje. Supilama į maltą kiaulienos faršą. Įdedame grietinės 5-6 šaukštus, kad įdaras būtų nekietas. Labai gerai išminkyti.

 

Tešlą kočioti nestorai - 0,5 0,8cm.

Virti gerai įkaitintame aliejuje, tokiame kiekyje, kad įdėtas čeburekas praktiškai paskęstų aliejuje. (Vėliau jis išsipūs ir iškils)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Darau pagal tą receptą kaip Indrė :flowers: Nu superiniai čeburėkai gaunasi :flowers: Tik seniai bedariau, gal reiktų pasitaisyt :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.