Pereiti prie turinio
etaruj

Fotomėgėjų susitikimai

Rekomenduojami pranešimai

Oj kiek fainulku foto praleidau :flowers::victory: :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As praziopsojau per darbelius meeta :rolleyes: Labai liudna...

Įkvepiu - klik, Iškvepiu - klik, einu gult - klik, atsikeliu - klik.

KLIK

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lekiam fotkint?

http://www.facebook.com/event.php?eid=1254...590&index=1

ŠYPSENOS EPIDEMIJA Kaune'2010 07 14

Data: 2010 m. Liepos 14 j.

Laikas: 18:00 - 20:00

Vieta: Kaunas, Laisvės al., prie fontano

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Lekiam fotkint?

http://www.facebook.com/event.php?eid=1254...590&index=1

ŠYPSENOS EPIDEMIJA Kaune'2010 07 14

Data: 2010 m. Liepos 14 j.

Laikas: 18:00 - 20:00

Vieta: Kaunas, Laisvės al., prie fontano

Lekiam :bredis:

tik prieš tai nuo 15 iki 17 val šalia Gertrūdos gatvės esančioje aikštėje vyks vandens karai (ten prie fontano). Galvoju reik pradėti savo foto reidą nuo ten :wacko:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Lekiam :wacko:

tik prieš tai nuo 15 iki 17 val šalia Gertrūdos gatvės esančioje aikštėje vyks vandens karai (ten prie fontano). Galvoju reik pradėti savo foto reidą nuo ten <_<

Jei yra galimybė mergaitės susiorganizuokite vandens mūšiui,,,mano galimybė, tik 18val... :bredis:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jei yra galimybė mergaitės susiorganizuokite vandens mūšiui,,,mano galimybė, tik 18val... :bredis:

Na aš galvoju, surizikuot (gal technikai neklius??) ir nuvažiuot tam vandens mūšiui - leist vilių pasitaškyt, jei gavęs vandens nepaleis dūdų ir nereiks suktis iš kart namo grįžt... :wacko:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na aš galvoju, surizikuot (gal technikai neklius??) ir nuvažiuot tam vandens mūšiui - leist vilių pasitaškyt, jei gavęs vandens nepaleis dūdų ir nereiks suktis iš kart namo grįžt... :bredis:

...mes nevarysim maudytis į fontana,,,,tik šypsotis...Būsiu pradžioje 18val. prie spaudos kiosko šalia Merkurijaus fontano....

Redagavo etaruj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko įspūdingo ten vakar nebuvo :gele:

Gal kad pavėlavę nuvažiavom :mirksiukas:

Mažas būrelis jaunimo ratu sustoję padainavo garsiai kažkokį himną ir išsiskirstė. Tiek kad leidom Viliui pabraidyt po fontaną, tai nors jam džiaugsmo buvo :gele: Paskui pasivaikščiodami nupėdinom iki muzikinio teatro, tai ten ant tų laipynių vaikas dar padūko, suvalgėm visi ledų ir grįžom namo.

Kažkoks mažas berniukas ten įkrito su visais drabužiais į fontaną, tai bandžiau šlaputį fotografuoti - kaip stojosi piestu jo mama, su didžiausiais piktumais apšaukė mane :mirksiukas: gerai, vyras užsistojo, bet nuotaiką trumpam sugadino - vis tiek jau ruošėmės vyniotis namo, tai taip ir padarėm :gele:

Tai toks tas vakarykštis mūsų pasivaikščiojimas :xxx:

Užtai šeštadienį kviečiu prisijungti ir kartu nuvykti į aleksotą, aviacijos šventę (aišku jei bus normalus oras) :sird1:

Mano vyriškis dirbs, tai būsiu tik su vaikais - sakiau reiks pasiimt dekutį, užkandžių ir pasibūti lauke, gal pafotografuoti :super:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nieko įspūdingo ten vakar nebuvo :gele:

Gal kad pavėlavę nuvažiavom :super:

Mažas būrelis jaunimo ratu sustoję padainavo garsiai kažkokį himną ir išsiskirstė. Tiek kad leidom Viliui pabraidyt po fontaną, tai nors jam džiaugsmo buvo :xxx: Paskui pasivaikščiodami nupėdinom iki muzikinio teatro, tai ten ant tų laipynių vaikas dar padūko, suvalgėm visi ledų ir grįžom namo.

Kažkoks mažas berniukas ten įkrito su visais drabužiais į fontaną, tai bandžiau šlaputį fotografuoti - kaip stojosi piestu jo mama, su didžiausiais piktumais apšaukė mane :sird1: gerai, vyras užsistojo, bet nuotaiką trumpam sugadino - vis tiek jau ruošėmės vyniotis namo, tai taip ir padarėm :)

Tai toks tas vakarykštis mūsų pasivaikščiojimas :)

Užtai šeštadienį kviečiu prisijungti ir kartu nuvykti į aleksotą, aviacijos šventę (aišku jei bus normalus oras) :gele:

Mano vyriškis dirbs, tai būsiu tik su vaikais - sakiau reiks pasiimt dekutį, užkandžių ir pasibūti lauke, gal pafotografuoti :gele:

..pas mus sitsuacija panaši,,,Valentina nutempė pasivaikštinėti.... :mirksiukas: ,,,,

Šetadienį prisijungiu prie Aerodromo šturmo,,,, :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
..pas mus sitsuacija panaši,,,Valentina nutempė pasivaikštinėti.... :mirksiukas: ,,,,

Šetadienį prisijungiu prie Aerodromo šturmo,,,, :mirksiukas:

Tai jau smagu - linksmiau bus mums, o ir vaikai nenuobodžiaus taip :sird1:

O tu su abiem būsi ar tik su mažąja?

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.