Pereiti prie turinio
uogyte

Loreal produkcija

Rekomenduojami pranešimai

nu zinok tusas tai super, tikrai kai per ta reklama, ir pastorina ir prailgina, labai geras, sepetelis guminis, labai lengviai dazosi kartu ir issukuoja jas , man tai labai patiko :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Naudojau L'Oreal tu?? "Panoramic curl". Gal ir nelabai tankina, bet gerai storina ir u?rie?ia ne blogiau nei su ?nypl?m. Tr?kumas - gretai d?i?va t?bel?je.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu zinok tusas tai super, tikrai kai per ta reklama, ir pastorina ir prailgina, labai geras, sepetelis guminis, labai lengviai dazosi kartu ir issukuoja jas , man tai labai patiko :this:

nera, o kuris labai patiko pirmas ar antras?

man svarbu kad tankintu :super::super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirmasis gal sakyciau padaro jas storesnes, bet ir praiilgina, o antrasis tai daugiau ilgina, man asmeniskai labiau patiko pirmasisi :this:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gerai, reikes ir man pabandyti, si karta norejau nusipirkti, bet ju (tusu) tiek daug, kad pamirsau apie kuri buten raset forume :this:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai atradau savo patį geriausią tušą. Jau baigiu ir antrą iš eilės, reik seser prašyti kad vėl atsiūstų. Tiesa, aš niekad nebandžiau šio tušo pirkto lietuvoje.

877981.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As bandziau, bet likau nesuprasta ar labai patiko ar ne :super:

Zinau viena kad jis neisdziuna taip greitai,kaip visi kiti brangus tusai :victory:

o pas mus ir kainuoja jis normaliai :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu bet pasakiškas man vis :victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusipirkau Loreal true match krem pudra. gal kas turejo, ir kaip ji :rolleyes:

truematch2.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nusipirkau Loreal true match krem pudra. gal kas turejo, ir kaip ji :super:

truematch2.jpg

Tai va tu mūm papasakok kaip ji? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien nuspriandžiau išbandyti L'oreal tušą CIL Architecte

G_relooking01_mascara.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pudra kuria pirkau, zinokit labai patiko, labai legviai isitepa, o oda pasidaro kai silkine, zinokit, tikrai esu patenkinta :mda:

Kicule kai isbandysi butinai pasakyk kaip , nes reikia ir man tuso, tai nezinau koki pirkti, pripratau prie teleskopiko, teisingiau prie jo sepetelio, tai su kitais sepeteliai kazkaip nesidazo. O kokia kaina sito tuso :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.