Pereiti prie turinio
uogyte

Loreal produkcija

Rekomenduojami pranešimai

o aip dazo tusas? tankina ir storina bei ilgina blakstienas ar tiesiog ilgina ir atskiria?.....

o lupdazi tokios spalvos ir gavai? grazi spalva super.gif super.gif

tankina,storina ir ilgina :doh:

man nelabai patinka, (t.y. visai nepatinka) kai ilgina ir atskiria :hm:

lupu dazai siek tiek sviesiasni :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
eina nafik,nesikeikus... na gal issidazys ,bet man nelabai :D

man patinka tankios blakstienos,o cia kazkokie kai "pagaliukai" isrikioti :doh: kudos tokios :x1:

Eik tu :doh: nu man tai pas pačiausias šitas tušas :hm: ir tankina ir storina ir gražiai atskiria :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš iš Loreal šiuo metu naudoju tik veido kremą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as naudoju loreal telescopic-man labai patinka.

man ir jis :mirksiukas::pana3:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na val tik dabar normaliai idaziau savo tusa. Dabar tikrai labai neblogai dazo,bet kol buvo visai naujas,kazkokia tragedija buvo :super:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai patinka tusai kurie ilgina ir issikiria kai dazausi blakstienas :super:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas jau isbande nauja krema nuo celiulito? (su tokiu masazuokliu) :hysterical:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
bendradarbe patare isbandyti Loreal Intensifique tusa, nusipirkau ir man labai jis patiko, gal kas toki naudojate ir kaip jums jis :flowers:

57d22bbff818eb7d6b2ea200dc1eddce.jpg

Siandien ir as toki nusipirkau, sakau reikia pabandyt... kol kas nelabai dar supratau, nes tik daziausi viena karta :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats geriausias Lorealio šampūnas, balzamas,kaukė sausiems lūžinėjantiems plaukams :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as nusipirkau lupu blizgesi GLAM SCHINE lyg tais taip vadinasi,kuris laikosi ant lupu 6 valandas- naujas kazkoks.... na spalva liuks, blizga ir graziai nudazo,bet vat poto pasidaro kaip klijai-labai tokiu nemegstu.... siaip mano beveik visa kosmetika yra Lorealio :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visada perku Lorealio dažus plaukams (jei tingiu į kirpyklą eiti ir prisiprašau, kad vyras nudažytų :wacko:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lorealio naudoju tusus bei lupu blizgesius

61425.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.