Pereiti prie turinio
Snapė

Sena meilė nerūdyją?

Rekomenduojami pranešimai

gal ka daugiau papasakotum :geda

o kas domintu? :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o kas domintu?  :geda

na kaip buvo na mazdaug,kad malonus prisiminimai kiek draugavot laiko ir seip na idomu :wub :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmos meilės pamiršti neįmanoma, tai jau tiesa. Tik ta pirma meilė dažniausiai būna tokia nekalta, ir akla:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano pirmoji ir tikroji meile dabar yra mano vyras-visi kiti kurie buvo pries ji tiesiogf buvo isivaizduojama meile ir visai netikra...

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmoji meile buvo tokia vaikiska, todel pasakyti, kad ji "rudyja" ar "nerudyja" negaliu, islike tik prisiminimai, kurie dabar sukelia juoka.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pirmoji meile buvo tokia vaikiska, todel pasakyti, kad ji "rudyja" ar "nerudyja" negaliu, islike tik prisiminimai, kurie dabar sukelia juoka.

nu jo,ir man tas pats,gal ten net ne meile buvo,o tik susizavejimas,net nzn...yg275.gif

CA76DKLF.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MANAU,KAD SIAME POSAKYJE YRA DALIS TIESOS.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apturėjau labai gražią pirmąją meilę, kuri iš pradžių buvo vaikiška, paskui ir labai rimta. Viskas tesėsi apie aštuoneris metus, kol kaš viską nutraukiau. Tiesiog, nesigilinsiu dabar kas ir kaip. Tokio žmogaus, kuris mylėjo mane be proto, linkėčiau kiekvienai. Dabar jis turi šeimą. Susapnuoju kartais, smagu ryte pabudus prisimnt. O daugiau... Kaip jis man yra vieną kartą pasakęs: "Jei bus lemta, mus likimas dar suves..." Dabar aš esu laiminga, turiu mylimą ir mylintį vyrą, sūnų... Daugiau tikrai nieko nereikia. O kas bus ateityje, pamatysim. Žinau tik tuo, kad likimu labai tikiu.

taitikas.jpg

Juokis pro ašaras, nes gyvenimas per trumpas liūdėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei likimas jus suvestu, kurtum bendra gyvenima su juo?

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir as prisimeniau.... :doh: :wub1: kiek visko isgyventa...kiek praeita... :flowers: kokia buvau isimylejusi.... mmmm... :flowers: buvo man 15 metu,o jam 28. Mes tikrai draugavome ir jis mane labai myliejo.Tai buvo pati graziausia ir tyriausia draugyste,nors jis budamas zymiai vyresnis uz mane,niekad manes neverte gultis su jo i lova,tik viena sakydavo,kad kai ateis laikas,tik duok man zynoti... as dar buvau nekalta mergaite :wub1: bet gyvenimas taip pasisuko,kad...musu keliai issyskyre :D tai buvo nepykciai kazkokie,ar tai kita... tiesiog atsitiko viena nelaime,del kurios mes issiskyrem. Tom ir baigesi ta graziausiai draugyste...

Dabar jis turi seima,nebegyvena klp,bet mes daznai susirasom ir net susitinkam,atvaziuoja jis spec i klp,kad pasimatyti su manim. (tikrai nieko nebuna pas mus lovoj) mes likome laaabai gerais,artimais draugais :doh: Jis man toks brangus zmogus,kad net nemoku jums apsakyti (aisku turiu omeny brangus zmogus po mano seimos) Jis daug ko mane gyvenime ismokino,padiejo ir niekada nepamirso uz ka as jam esu laaabai diekinga!!!

O kas liecia meiles,man rodos gyliai sirdi visdelto kazkas yra like,nes tokiu jausmu pamirsti manau neimanoma! Viso to grozio kuri turiejau,budama su jo... :D Daznai mes su jo prisimena musu dienas... ir jis sako tapati,kad isvysu ka turiejo,jam brangiausia likau as! (as nekalbu apie musu seimas,aisku jos brangiausios labiausiai,bet kas liecia visa kita...)

labai dziaugiosi,kad mums puikiai sekasi taip bendrauti,kad likome draugais ir kad niekad nepamirstam vienas kito!!!

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei kalbėt ne apie "smėlio dėžės"meiles,tada visą gyvenimą prisiminsiu savo pirmą meilę.Nuostabus tas žmogus buvo,deja buvo.

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baisa, čia ne apie pirmąją meilę "galvoj turi" temos pavadinimas, čia šiaip apie senas meiles :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.