Pereiti prie turinio
oksana

Orchideju myletojoms :)

Rekomenduojami pranešimai

AS turiu namuose irgi tris. Nezinau tiksliu ju pavadinimu, bet tai vieninteles geles kurios pas mane auga, visos kitos buna ismestos, nes nuvysta :flowers:

Nemyliu geliu, tad ir pamirstu as jas laistyti ir t.t.

Taciau viena orche zydi dar ir dabar !!! nuo pernai metu lapkricio menesio :mirksiukas: kaip is protejus deda ziedus po ziedu, ziedai kekem tokiom auga. Sita visada zydinti yra balta.

Turiu dar rausva tokia, bet ji na eiline, nuzydejo ir tiek.

Ir turiu savo mylimuke, kurios ziedai laaabai dideli atrodo palyginus su kitom, vienas ziedas gal kaip visas delnas, ir salotines spalvos :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Snape, o tu persodinejai orchidejas?

kur jos stovi pas tave?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Myliu orchidėjas :victory: 7 turiu ant palangės ir dar vienos turiu 3 vaikiukus pasisodinus :unsure:

Pas mane jos ant rytinės palangės, vieną kartą į savaitę mirkomos vandenyje, ir dabar ant rudens pradėjo eiti iš proto :unsure: Krauna žiedstiebius nesustodamos ir viena nuo kitos neatsilikdamos :unsure:

Dovanėlėflow9.gif

Mano darbeliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš sužavėta Arvedos darbeliais. Koks kruopštumas ir kokia elegancija. GROŽIS.

Orchidėjos tai geri augalai. Nereikia saugoti, kad nesudžiūtų, žydi ilgai ir yra puošnios. Man jos šiuo momentu panašios

į Arvedos darbelius.

Gerų idėjų ir sekmės, Arveda.

smailikai_com_15_64.gif

21312065_6e313476f01c.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu tris :) jau ruošias žydet visos :) veliau idesiu nuotraukas, jau tiek daug purpuru, viena buvau nupirkus beveik mirusia už 5 lt nukainuota, laukiau 3 metus tai gražuole atsigavo ir dabar žydi gražiais baltais žedais

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip laikosi jūsų gėlytės, ar daug žiedelių auginatės?

smailikai_com_15_64.gif

21312065_6e313476f01c.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.