Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

ka manote apie sita kosmetikos firma - clinique?na man drauge is JAV parveze blakstienu tusa tai laaabi geras...:)o seip esu dar naudojus seselius tai labai gera kokybe.o ka jus manot?ar Lietuvoj pardavinejama si kosmetika?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

apie tokia kosmetika kazkaip nieko negirdejau :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei abejoji ar si kosmetika yra tai galiu labai tvirtai p[asakyti,kad yra tkia kosmetikos firma..tik nezinau Lituvoje kiek kainuoja si kosmetika?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

CLINIQUE yra gan prabangi ir gera kosmetika. Yra jos ir lietuvoje, prekiauja tik KristiAna, nors dabar ne?inau gal ir dar kas. Beto ji yra brangi. ?tai eia galit pa?iuret kelis ?ios firmos gaminius ir kainas :baby

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

asiu uz nuoroda...nes labai gera kosmetika tik nezinojau Lietuvoj kiek kainuoja:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu Clinique akio makia?o valikla.

Na fantastika, man ir tu?as ne kiekvienas tinka, tad ir valiklis turi nealergizuot. Galvojau tokio net nera :bigsmile: . Bet sugalvojau i?megint Clinique Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips, negaliu patiket kad taip lengvai ir be a?aro nusivalau makia?a. Akio tu?a nuvalau gal 10 sekund?io. Fantasti?kai geras :pack2_thumbup[1]: , patareiau visom :whistling:

clq_60MK_250.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reiks pabandyti...labai patinka man si kosmetika.neabejoju,kad sitas bus labai geras :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man taip pat patinka si kosmetika tik ne visada pinigeliu uztenka :susigedes vasara pirkau krema veidui ir apie akis tai bendra suma gavosi 260 lt :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turi ua? drekinamaja krema, bet kaip ir daugela kremo ne visad gali tept. Jau lyg ir vel mano oda priima viska...

Dar turiu tris ?ingsnius odos prausimui ir valymui. Dar turiu kveianta kuno losijona. maskuojamaja pie?tuka ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu lupu dazus.. super :lol:

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas sese pabandžiau kauke veidui, sausai odai, nu kažkas fantastiško. Tai sesuo ir atidavė man, beveik visą pilną induką.

Kaukę turiu tokią:

clq_6GPT_250.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Danijoj pirkau mamai ir sesei lauktuvių šitos firmos rinkinukus, 3 priemonės mini pakuotės tai mokėjau po 50lt, bet akcija buvo šiaip apie 200lt. Abi labai patenkintos, mamai ypač gerai akių sričiai :rolleyes:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.