Pereiti prie turinio
Snapė

Kaip save įsivaizduojate po 10 metų?

Rekomenduojami pranešimai

Kazkaip sunku isivaizduoti, kas bus po tiek metu..bent jau mano gyvenimas iki siol buvo toks neprognozuojamas..Tikiuosi, kad as ir mano seima bus sveiki ir laimingi..O visa kita, kaip bus taip gerai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kazkaip sunku isivaizduoti, kas bus po tiek metu..bent jau mano gyvenimas iki siol buvo toks neprognozuojamas..Tikiuosi, kad as ir mano seima bus sveiki ir laimingi..O visa kita, kaip bus taip gerai smile[4].gif

mano gyvenimas taip pat buvo labai neprognozuojamas-tekejau pagal likimo srove.

Redagavo kicule

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kiek tau metu?kad tik busi xuliganu?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kiek tau metu?kad tik busi xuliganu?

11metuku, jaunokas dar.

manau kad xuliganu ir taip apstu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NA TADA GERIAU NEBUK CHULIGANU-TAI NEGERA PROFESIJA.ISSIRINK KOKIA KITOKIA KURIA GALETUM PADET ZMONEMS,O NE SKRIAUSTI JUOS :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sheip kazkada norejau buti mokytoju :geda: o dabar net nzn....gal kokiu futbolistu(nes fule tris metus lankiau) :)

meter-ru26711.png

meter-ru26713.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sheip kazkada norejau buti mokytoju :) o dabar net nzn....gal kokiu futbolistu(nes fule tris metus lankiau) :mirksiukas:

SAUNUOLIS BUK FUTBOLISTU-LABAI GERA IR PELNINGA PROFESIJA-TIK GAILA KAD LAIKINA.BET VIS GERIAU NEGU KAD CHULIGANU BUTI-OT SVAJONE. :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sheip kazkada norejau buti mokytoju :) o dabar net nzn....gal kokiu futbolistu(nes fule tris metus lankiau) :mirksiukas:

tai vel pradek lankyt :geda:

jei nuo tokiu metu jau treniruojies tai labai saunu isties galetum juo tapt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galeciau bet tada ta fule as lankiau klp o db as gyvenu krt......nja yra ir krt futbolo burelis bet ten kazkaip *cenzura*moko :hm:

meter-ru26711.png

meter-ru26713.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

JEIGU YRA NORAS KA NORS VEIKTI IR SIEKTI TAI NESVARBU KUR APSIGYVENTUM VISADA RASI TO UZSIEMIMO BURELI AR SUSIRINKIMUS... :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.