Pereiti prie turinio
haski

Ar sunku įtikti vyrams?

Rekomenduojami pranešimai

cukriniai avineliai nu super :rolleyes: gerai pasakei cia, kiekvienas yra savaip teisus tik kiekvienas taip pat sau yra teisesnis. :rolleyes:

o as vat nooreciau suzinoti ka norejo tiksliai pasakyti oksana situo sakiniu

ka reiskai pasinaudoti galimyberm itikti vyrui???? ir kam jam itikti tavo nuomone ??

nu prasom oksana konkreciau :flowers:

moterys yra gudrios ir turejau omenyje,kad reikia naudotis savo moteriskumu bei pabuti lapem ir itikti vyrui....

o kam jam itikti????? geras klausimas........ tam kad normalus santykiai seimoj butu, tam kad vyras pajaustu,kad reikalingas, mylimas.... jeigu nekreipti i vyra demesi, nebandyti jam itikti tebunie.....jis ieskos viso to kitur........

tikiuosi atsakiau tau i klausima.......

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

atsakei atsakei oksana :rolleyes:

tik as vat nesutinku su tavim kad vyrui tam kad butu normalus santykiai seimoi reikia itikti. Cia man kvepia nevisavertiskumo kompleksu, neturiu taves konkreciai uomeni oksana. Tiesiog ne manau kad moteriai butina buti lape gal tiesiog reiktu buti zmogum .

Beje mano nuomone jai vyras ieskos kazko, tai net lape jo nesulaikys, ir jai visa gyvenima tik ir bus daroma viskas, kad itikti, tai jis tiesiog pripras prie demesio ir traktuos tai -kaip savaime suprantama dalyka ir kai viena diena atsitiktu taip ,kad paliks rades tai su jaunesne moterim , ex zmona vaidins auka ir teisinsis kad ji viska del jo dare, kai is tiesu turejo paraleliai gyventi ir savo lukesciu kuriama gyvenima.

Cia tik mano nuomone....

Bet is tikruju tai mes cia nukrypstam nuo temos :flowers: :D :D

gal reiktu nesileisti i pacio zodzio Itikti ieskojimus, o pagvildenti pirmoje zinuteje nurodytus teiginius :rolleyes:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visu pirma, tai sakau, kad retsykiais reikia pasistengti itikti :flowers:

o visu antra tai cia yra mano nuomuone ir man visiskai nesvarbu ar sutinki tu su manim ar ne :rolleyes:

o visu trecia- as visiskai savim pasitikiu ir nejauciu nepilnavertiskumo :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na aš sakau, mano galva, jūs abi teisios, nes kalbat iš esmės apie tą patį tik kitokiom sąvokom :rolleyes:

bet kalbat tikrai apie tą patį :rolleyes: Nu man taip iš šalies atrodo :flowers:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na aš sakau, mano galva, jūs abi teisios, nes kalbat iš esmės apie tą patį tik kitokiom sąvokom :sird:

bet kalbat tikrai apie tą patį :flowers: Nu man taip iš šalies atrodo :flowers:

:sird: :) :) is salies geriau matyt :D :D :D

bet kai mes bendraujam tarpousavyje tai mums atrodo kad kalbam apie skirtingus dalykus.... jinai su manim nesutinka-as su ja :D :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia tik žinoti kaip "prieiti" prie vyro o ten jau viskas ne taip sunku ;) ;)

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano vyrui tai nesunku, reik tik paruošti karštą vakarienę, būt meilei ir viskas ;)

o dar jeigu lovoj pati greitai stveriu tai išvis ;)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

;) Oksana "reikia itikti", jai nori tai ir itik, negi man tai svarbu, juk kiekvienas savaip gyvenam ir kiekvieno nuomone tik jam ir svarbi ;)

Asmeniskai pries Oksana neturiu nieko, tiesiog vat pasikeitem skirtingom nuomonem ir nesutinkam viena su kita :)

nors is esmes mes kalbam apie skirtingus dalykus, nes gyvenam manau absoliuciai skirtingus gyvenimus

nes mano seimos modelis yra paremtas nepriklausomumu, kaip kolegos, bendradarbiai.

galbut Oksanos seimos modelis yra tradicinis (turiu uomeni, pasiskirstymas vaidmenimis, vyras yra vyras su visom privilegijo, moteris yra seimos zidinio kurstytoja, motina ir viskas kas is to isplaukia). Lietuvoje 90 procentu yra tradicines seimos.

ir viena ir kita yra skirtinga, nors paremta bendradarbiavimu, ir abu modeliai yra geri tik skiriasi vertybiu sistema.

Kaip viena forumiete pasake "kad kas vienam yra svarbu, kitam teatrodo smulknemos".

:D pagalvojau, kad gal dar neturejau priezasties savo vyrui itikti, nu nieko man is jo dar tokio svarbaus nereikejo :D :D :D ir mano anyta vis pyksta jau tiek metu ant manes, kad as niekada jos sunui nesistengiu itikti, vis bando mane mokinti, ka turi daryti moteris, kur jos vieta ir panasiai , bet as visad numoju ranka i tokius postringavimus :lol: ir visada pasiulau tai daryti paciai ir nesukti man galvos. ;) ji paburab ir nueina :grin:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu sakykit, ką norit, kalbat apie tą patį, net nuo šeimos modelio nepriklauso :wacko:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:lol: Oksana "reikia itikti", jai nori tai ir itik, negi man tai svarbu, juk kiekvienas savaip gyvenam ir kiekvieno nuomone tik jam ir svarbi :D

Asmeniskai pries Oksana neturiu nieko, tiesiog vat pasikeitem skirtingom nuomonem ir nesutinkam viena su kita :wub1:

nors is esmes mes kalbam apie skirtingus dalykus, nes gyvenam manau absoliuciai skirtingus gyvenimus

nes mano seimos modelis yra paremtas nepriklausomumu, kaip kolegos, bendradarbiai.

galbut Oksanos seimos modelis yra tradicinis (turiu uomeni, pasiskirstymas vaidmenimis, vyras yra vyras su visom privilegijo, moteris yra seimos zidinio kurstytoja, motina ir viskas kas is to isplaukia). Lietuvoje 90 procentu yra tradicines seimos.

ir viena ir kita yra skirtinga, nors paremta bendradarbiavimu, ir abu modeliai yra geri tik skiriasi vertybiu sistema.

Kaip viena forumiete pasake "kad kas vienam yra svarbu, kitam teatrodo smulknemos".

:D pagalvojau, kad gal dar neturejau priezasties savo vyrui itikti, nu nieko man is jo dar tokio svarbaus nereikejo :sird1: :sird1: :super: ir mano anyta vis pyksta jau tiek metu ant manes, kad as niekada jos sunui nesistengiu itikti, vis bando mane mokinti, ka turi daryti moteris, kur jos vieta ir panasiai , bet as visad numoju ranka i tokius postringavimus :D ir visada pasiulau tai daryti paciai ir nesukti man galvos. :rolleyes: ji paburab ir nueina :D

kokio tipo seima pas mane as nezinau- gal labiau tiktu misri :super:

nes nesilaikom tokiu tradiciju,kad as turiu namie sedeti ir auginti vaika..... as ir dirbu ir mokausi ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OKsana gal ir misri :flowers:, beje tradicine seima tai ir yra, augini vaika, dirbi ir dar mokaisi, nu cia paplites variantas. :D matai kiek daug vaidmenu atlieki.

As tai nenoreciau sau tiek uzsikrauti, ne del to kad per sunku, bet del to kad nenoriu.

Man labai smagu megautis kiekviena veikla atskirai, o ne verstis per galva, kad viska suspet. Niekad nesakysiu ant kitu, kad kitaip yra blogai, taigi renkasi kiekvienas tai kas jam svarbu :) , siekiai visu skirtingi.

Cukriniai avineliai nu neturiu daugiau kaip priestarau, cia tavo nuomone :kadaryt:

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tradicinė, ar ne tradicinė - kiekvienas išties renkasi pagal save, ir nieko tame blogo nematau.

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.