Pereiti prie turinio
Bambyna

kompiuteris

Rekomenduojami pranešimai

Svečias kicule
:blink: ka?ka ne taip supratai. Kompensuoja pagal tam tikra formul?, neklaidink ?monio.

Taip taip.

Tiesa metai i pabaiga, o sie metai paskutiniai daugiau niekas nieko nekompensuos :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kicule, kas taip taip? jei del kompensacijos, tai ne 33 proc kompensuoja. Pati susigra?inau, tad tvarka ?inau. Mano kompas kainavo link 2700, gra?ino apie 250Lt.

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gra?ina i? ties ma?ai , a? del kelio ?imto net nepanorau tvarkytis dokumento , nes 33 procentai tikrai nesigauna .

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:hm: na ir kas  galingiausia , gal smulkiau apibudinsi kiek ramo ,hard'o apimtis ,procesorius ir t.t Kaina su monitorium para?ei ar tik pati de?e tiek kainavo . Nes pati turiu Intel Pentium 4 ir su skystojo kristalo moniku gavosi 5000lt. su trupueiu .

Man procesorius apie 3200 apsiejo, monitorius 600 ne skystuju kristalu o paparastas, del to kad vaikai dar mazi ir nenugriautu neemem, spausdintuvas 6--700, skaneris nepamenu tiksliai apie 200 ir koloneles, 300 litu... Nu va ir apsimelavau man irgi jau daugiau nei 4500 gavosi, apie 5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai kalbejau apie kaina , tai visi pribambasai (skaneris,printeris ir t.t.)neaeina , nes su jaus gausis dar daugiau .Monikas 1,500 ka?kur ,kitka de?ei(pc) be klaviaturos ,peles .

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ryt pirksiu kompa, vienas is pretendentu sis :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ryt pirksiu kompa, vienas is pretendentu sis :rolleyes:

visaj nieko! :clap: :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano kompas senis ir galvoju asigyti kita.

Taeiau ne?inau koka asigyti vieni sako, kad ne?iojamas geriau kiti stalinis noreeiau su?inoti juso nuomon? ir argumentus u? ir prie?.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va as neperseniausiai isigijau nesiojama kompa, bet man toks patogus nes reikes nesiotis ir vazinetis i keleta miestuku tai vien del to man reikalingesnis buvo nesiojamas, cia tas pliusas. Siaip jei tarkim kokiu zaidimu didesnios talpos neketini isiinstaliuot tai gali pirkits ir nesiojama, nes ten daug talpos yra (man taip pasakojo). Siaip jei pirksies tai patartina kad butu padenktas monitorius stiklu. Tiesa, tas kompas bus kokia puse kg sunkesnis uztat nebus toks jautrus prisilietimam, valymui ir pan.

siaip as uz nesiojamas labiau, nes viskas yra kas ir tuose staliniuose (buna netgi ir daugiau tu pribimbasu), be to galima bet kur veziotis :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas girdejot apie toki dalykeli kad tarkim prie nesiojamo kompo yra toks prijungiamas nedidelis irenginelis kur gali isidel flopika ir nuskaito ? :closedeyes:

gal zinot kainas? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cpu AMD Athlon64 3000+

HDD 80GB

RAM 1024Mb

VGA- Radeon GeCube 9600 XT

CD- DVD/CD-RW Combo

Sound- Creative

Na del nesiojamuju ir stacionariuju- jums pasiseke kalbate su kompiuterinio salono pardavimo vadybininku )))

Jai kas prireiks ))) ... (beje as ir kainas regulioju ))))

Papildyta:

Del isorinio... Floppy, sakyciau neverta jo pirkti, jai tavo kompe yra USB isejimas tada geriau pirk USB flash... 128MB kainuoja 50Lt kaip 5 floppy dezutes... o patugiau ir kompaktishkiau.. jaigu ka kreipkis ))) Galiu uzsakyti )))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Papildyta:

Del isorinio... Floppy, sakyciau neverta jo pirkti, jai tavo kompe yra USB isejimas tada geriau pirk USB flash... 128MB kainuoja 50Lt kaip 5 floppy dezutes... o patugiau ir kompaktishkiau.. jaigu ka kreipkis ))) Galiu uzsakyti )))

kuria prasme patogiau? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.