Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Prigimtin? nuod?m?

Rekomenduojami pranešimai

Eitvyde, ar matei mano kur nors para?yta, kad esu katalike? Tiesiog esant tam tikro ?monio buryje, nepradesi kalbeti apie savo pa?iuras... O toje ?eimoje viskas persmelkta katalikybes.... Tiesiog gerbi ?eimininkus.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Eitvyde, ar matei mano kur nors parašyta, kad esu katalikė?

Na, Geiste, daug ką galima spręsti iš žmogaus parašytų postų:

O kunigiškus darbus dirbu. Įsivaizduok kasvakarinį paveikslėlį vaiko kambaryje: du berniukščiai sėdi lovose sudėję rankutes ir kalba "Tėve mūsų", o po to "Ačiū, Dievuli, kad mus šiandien auginai..." Vieną vakarą mano dvimetė dukrytė irgi taip atsisėdo lovytėje, gražiai sudėjo rankutes ir sako: "Tėve mūsų, duok mums duonos..." Vos neplyšau iš juoko...

Ką, ne kunigišką darbą atlieku?

maldos katalikiškos, kiek žinau...

O aš einu retai, bet kai nueinu- kunigas pasidžiaugia pavyzdine išpažintim...iškalbos stoka nesiskundžiu...

na išpažinties tik katalikai eina, tai jei nesi katalikė, tai kam tada išpažintis?

Tiesiog esant tam tikrų žmonių būryje, nepradėsi kalbėti apie savo pažiūras... O toje šeimoje viskas persmelkta katalikybės.... Tiesiog gerbi šeimininkus.

Sutinku, kad jei esi pas katalikus iš pagarbos jiems nepulsi sakyt, kad jų Dievas netikras, kad reiktų melsti Alachui ar Budai, bet gal geriau visai patylėt, nei apsimetinėt kuo nesi? O jei rytoj papulsi pas musulmonus ar jiems ėmus melstis ir tu pradėtum, nes gerbi šeimininkus? Pagarba manau visai kitoj vietoj...jei žmonės protingi ir tu juos gerbi, jie gerbs ir tave, nepriklausomai nuo tavo religijos, bet gal aš klystu...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad Dievas ir mano, ir kataliko, ir musulmono tas pats...

A? priimu tas kataliki?kas tiesas ir ritualus, kurie man priimtini...O, tarkim, malda "Sveika Marija" kitaip u?baigiu...Ir viena suno taip i?mokiau :"?ventoji Marija, Dievo Motina, melsk u? mus, Dievo sunus ir dukteris, dabar ir muso pergales prie? nuodem?, ligas ir mirta valanda. Amen."

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai kad Dievas ir mano, ir katalikų, ir musulmonų tas pats...

Šituo ir aš tikiu, matyt ir aš prasta katalikė...

o kas dėl viso kito, Geiste, tai tau gal reiktų atskirą religiją kurt, nes kiek suprantu (pataisyk jei klystu), tai tu iš n visokių tikėjimų, savo apmastymų, kitų asmenų tavo manymu rašančių tiesą, ar turinčių prasmę pasisakymų paimi kas tau tinka ir tuo vadovaujies...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
?ituo ir a? tikiu, matyt ir a? prasta katalike...

o kas del viso kito, Geiste, tai tau gal reikto atskira religija kurt, nes kiek suprantu (pataisyk jei klystu), tai tu i? n visokio tikejimo, savo apmastymo, kito asmeno tavo manymu ra?aneio tiesa, ar turineio prasm? pasisakymo paimi kas tau tinka ir tuo vadovaujies...

Klysti, Eitvyde. A? priklausau tam paeiam agregorui, kaip ir Sanat Kumara, Sen ?ermenas, Kut Chumis, ... Ne?inau, kaip ja pavadinti. Jie dalyvavo avairio religijo kurime, todel paeme i? jo tai, kas yra geriausia ir tinkamiausia ?iam metui. Mano mineti asmenys ?iuo metu gyvena ne kune. (Sen ?ermenas ir Juozapas- tas pats asmuo...)

Bet mes nukrypstam nuo temos...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ka galvojat apie prigimtin? nuodem??

Ar i? tikrojo naujagimis gimsta su nuodeme, kuria reikia nuplauti krik?tu?

tas paprotys atejes is senesniu laiku, kadangi si tradicija labai gili, tai ir db jos besilaikoma... in my opinion...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nuo vaikystes buvo neai?ku kodel pa?inimo medis buvo prigimtines nuodemes ?enklas. Mokslas-tai to pa?inimo t?sinys. Taip i?eina, kad pasikrik?tijame, bet vistiek pa?inimo meda garbiname, siekiame ?inio visose srityse ir nebera gresmes u? tai ant lau?o sudegti. Ne?inau, ne?inau, sunku man su kataliki?komis dogmomis. Kai vaikysteje paklausti noredavau, tai gaudavau atsakyma, kad abejojimas yra nuodeme, u?tenka tiketi. Dabar jau sarmata eiti ir klausti tokio vaiki?ko dalyko- liko tik abejone ar viskas tiesa, ar tik tamsio ?monio sukurtos pasakos aplink tikrasias tikejimo tiesas.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.