Pereiti prie turinio
Eitvydė

Dienoraštis

Rekomenduojami pranešimai

Issitraukiau sena dienorasti ir senus laiskus,kuriuos as rasiau dabartiniam vyrui ,ir kuriuos jis man rase...Prisiminiau tu laiku emocijas,mintis...Kai kur taip juokinga :baby: Tarsi nusikeliau i senus laikus.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Isivaizduoju, Zmonike :doh: as irgi, kai buvau grizus pas tevus geguzes men., perziurejau savo senu laiku uzrasus, laiskus, nuotraukas..Kai kuriuos laikus buvo malonu prisiminti, kitus - skaudu..Atsikraciau senienomis, kurios man daugiau nieko nebereiskia, nesinori daugiau knaisiotis praeityje ir analizuoti, kodel ir kas kaip nutiko..Tai buvo lyg ir naujo lapo atvertimas mano gyvenime, stengiantis gyventi dabartimi ir ateitimi, o praeiti prisiminti tik tam, kad suprasciau, kiek daug vis delto pasiekiau savo gyvenime ir kokia laiminga dabar esu..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai pas mam? b?nu,irgi u?plaukia nostalgija.Visa antresol? sukrauta tokio ?lam?to,kur prisiminimus kelia ir i?mesti ranka nekyla.Faina karta senus laikus prisiminti.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu ir a? vyro lai?kus,kuriuos ra?? i? armijos,kartais abu perver?iam :rolleyes: jis pra?o sudeginti,ta?iau man k?kod?l nesinori tai daryti,Jei jau tiek metų i?buvo-lai b?na dar :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš neberašau jau :mirksiukas: ..ir turėčiau ką parašyt ir norisi, bet labai tingiu..niekaip neprisėdu, nes žinau kiek tai laiko atima...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkada seniau atsimenu keleta dienu bandžiau rašyti i kompą. Bet tai ten jei gerai atsimenu tai tik šiaip dienos įvykiai nieko daugiau.

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o aš neberašau jau :angry: ..ir turėčiau ką parašyt ir norisi, bet labai tingiu..niekaip neprisėdu, nes žinau kiek tai laiko atima...

jo :flowers: kartais laiko nera

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parašinėju, kai nusprendžiu ilgiau pavakaroti (iki kokios 1 valandos). Žinoma ne kasdien. Telpa ir faktai, ir emocijos, ir svajonės, ir siekiai, ir planai.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkada ,labai senai rasiau, bet labai trumpai....

ne man :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neseniai pradėjau. Rašau tada, kai turiu ką parašyti.

Įdomu bus po kiek metų pavartyti, prisiminti emocijas nutikimus ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išsitraukiau savo šiandien seną seną senučiuką vaikystės-paauglystės dienoraštį, dievuliau kiek ten meilių, aistrų, neapykantų įvairių :) taip smagiai gryžau visą pusvalandį atgal į tuos laikus :) taip gerą širdyje paliko.... verta vis dėl to dienoraščius rašyt, paskui laaabai įdomu paskaityti.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rasiau iki kol negyme dukryte :rolleyes: kaikada issitraukiu paskaityt tai tikrai labai gera gryst i mokyklos,studiju laikus ar tuos laikus kai tik susipazinau su savo dabartiniu vyru <_>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.