Pereiti prie turinio

ramziuke

Dalyviai
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas ramziuke turinys

  1. Vis palandžioju, pasigrožiu jūsų menu , o pačiai laiko nėra ką padaryti ir parodyti, bet pažadu pasitaisyti. Labai patiko violtinė akių spalva. Berods Kicule minėjo, kad gali pamokėlę sukurti. Būčiau labai dėkinga
  2. Labai graūs darbeliai :unsure: Sakykit merginos o iš kur imat kalendoriaus mėnesius su dienom? ;) Gal kas kokią pamokėlę įmestumėt, a?
  3. Sveiki, Gal kas žinot kokių receptukų kaip skaniai avieną pasigaminti? Būčiau kabau dėkinga
  4. Jau kokių grožiū prisižiūrėjau :unsure: ;) ;) Šaunuolės mergytės
  5. Pripratus prie mechaninės ir viskas, na automatas kažkaip ne prie širdies
  6. Nešioju visada, bet virtuvėje darbuojantis tenka ir nusiimti
  7. kicule bandau parodyt, bet iš karto įspėju, kad tai tik pirmi mėginimai :unsure: Hmmm, kažko kokybė nuotraukos kiek nukentėjo įkėlus į forumą... Nicole o mokėjau mažiau, nes pirkau per pažįstamą, kurio firma fotofechniką tiekia parduotuvėms.
  8. Mes naudojamės va tokia esam labai patenkinti
  9. Mano mažylis kažkaip pats atsisako sosiuko Na nebereikia jam jo ir viskas. Manau bėd su tuo neturėsiu :lol:
  10. Mes pradėjome darugauti su puoduku nuo kokių 7 mėn. su trupučiu. Su laiku atprasim.
  11. Įsigijau Panasonic Lumix DMC - FZ8, esu patenkinta, nors dar ne viską išsiaiškinau ir išbandžiau Va aprašymas http://www.fotofabrikas.lt/items/Panasonic...ic-DMC-FZ8.html tik mokėjau aš kiek mažiau
  12. Sveikos merginos, jau kokių gražių kalendorių esat pridariusios, atsigrožėt negaliu :D
  13. Vairuoju BMW 3 klasės, bet dabar dažniau sėdu prie vyro automobilio vairo - Crysler Voyager mašiniukas, nors ir BMW nesiskundžiu. O svajoju apie RAV4 :m:
  14. Aš mokėjau, o ir kitą kartą mokėsiu.
  15. Tokios mažos ant rankų bijočiau paimti :)
  16. Dar studentiškais laikais su grupioke gamindavomės karštus sumuštinius orkaitėje. Ilgą Prancūzišką batoną supjaustau į 5-6 dalis ir tas dalis perpjaunu skersai. Tepu sviestu, dedu kubeliais pjaustytą dešrą (man labiau patinka rūkyta, nei "šlapiankė"), ant viršaus kubeliais pjaustytą svogūną, užberiu juodais pipirais ir ant viršaus beriu tarkuotą sūrį. Šauname į orkaitę ir kepam apie 10 min. SKANAUS
  17. Šiaip labiau toleruoju Santos Marijos prieskonius , bet nepagadinsi ir Sladva Nors anksčiau dėdavau tokius iš Vokietijos vežtus, įtariu jų LT nėra. Bet dabar kai jie pasibaigė, labai tinka ir Santa Marija Beje pamiršau parašyti, kad taip paruošti šašlykai kuo ilgiau marinuojami, tuo minkštesni ir sultingesni
  18. Labukas :D Susidomėjau ir aš šiuo forumu, tad ar priimsit į savo gretas :D Pasiskaičiau jūsų šašlyko receptukų, tai savajį parašysiu Kiaulienos sprandinę (apie 2 kg) supjaustau gabaliukais, svogūnus pjaustau grežinėliais, dedu vegetos, druskos, juodųjų pipirų, prieskonių šašlykams. Į puoduką su šiltu virintu vandeniu dedu pusę arbatinio šaukštelio citrinos rūgšties (tirpinu) ir 5-6 šaukštelius cukraus. Ištirpus ragauju. Turi gautis saldžiarūgštis vanduo. Jį supilu ant mėsos su prieskoniais. Labai gerai išmaišau, mėsa kiek pabala. Tada dedu 2-3 valg. šaukštus majonezo, sojos padažo, galima pilti ir 0,5 stiklinės alaus. Viską labai gerai išmaišau, paslėgiu, kad mėsa būtų apsemta. Kepti galima po 2 val. :P SKANAUS
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.