Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Nepaaiškinami dalykai

Rekomenduojami pranešimai

Sergantys sunkiomis ligomis žmonės vampyrauja kitų žmonių energiją.

Su vampyrais, siurbiančiais kraują, tai neturi nieko bendro.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias Arlene

Sprendžiant pagal Pitagoro magiškąjį kvadratą iš mano gimimo datos gavosi , kad :

222 - tai jau ekstrasenso ženklas. Toks žmogus gali net neįtarti, kad jis turi tokių savybių, tačiau jam pakanka tik vieno impulso ir jis savo stipriu biolauku gali pradėti gydyti žmones, koreguoti jų biolaukus, padėti jiems.

hmhm[1].gif nežinau ar tiesa ir ar tuo galima tiket ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip pat turiu 222...

Gal ir galima tikėti, gal ir ne...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
vėliau pareiškė ,kad pavargo kadangi nuo manęs sklinda stipri energija :hm:

Kiekvienas žmogus turi silpnesnį ar stipresnį bioenergetinį lauką :wink:

Būna, kad tokie ekstrasensai, bioenergetikai, magai :wink: ir t.t. net nesiima padėti žmonėms, kurių tas laukas pernelyg stiprus.

O kad savo foto palikai, tai čia tikrai blogai :this: :)

Redagavo kicule

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ir as kai ka papasakosiu.

kai studijavau,mes su drauge nusprendem issinuomoti buta.ji isrinko vieno kambario buta netoli Vilniaus senamiescio,ten buvo triaukstis senas namas.atsimenu pirma diena,isikrausciau ir likau viena,nes drauge savaitgaliui isvaziavo pas tevus.jauciausi kazkaip keistai tiesa pasakius,bet pagalvojau gal cia man siaip liudna,nes buvau neseniai issiskyrus su vaikinu.bet jausmas nepraejo nei ta nei kita diena.siaip as visalaik bandau viska paaiskinti logiskai.net negalvojau apie kazkokius nesuprantamus dalykus.ir vis del to ir drauge ir as pradejom ieskot priezasciu,kad tik ten nenakvot(kazkodel),negaliu to paaiskinti,kazkodel mes vengem ten likti vienos.bet viena kitai apie tai nesakem.Musu drauges kurie bendrabutyje mielai po svenciu pasilikdavo pernakvoti,ten niekada nepasilikdavo nakciai,buvo keista, bet nieko negalvojom.viena nakti as staiga atsibudau ir pamaciau ant sienos toki sviesos atspindi,nu as kadangi vadovaujuosi protu,galvojau nu gal nuo gatves lempu,uzsimerkiau,ir sviesa man pasviete tiesiai i akis,as atimerkiu,bet tik matau sviesa ant sienos,atsikeliau,gatvej tamsu,lempos isjungtos,tai is kur ta sviesa?nu,galvoju,vaidenasi,uzmigau,kita diena buvau viena,drauge kazkur isvaziavo,nu,gal kokia 20val. galvoju reikia jau eit miegot,kad ryte anksti keltis,nusistaciau zadintuva,atsiguliau.sapnavau kazkokius kosmarus,atsibundu,ziuriu-prieblanda,galvoju dar ankstus rytas,ziuriu i laikrodi-18 val vakaro!!!kitos dienos nu nieko nesupratau..kaip gali zmogus neatsibusdamas ismiegot visa para,po to ivykio mes issikraustem ir bloga energija mus paliko...ech,kaip dabar prisimenu :swoon2[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ar zinot, kad per laidotuves negalima verkt, arba ar zinot, kad vaikai iki 6 met mato ta ko mes nematome, [cia is mano praktikos]

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idomu.O ka vaikai mato?

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Idomu.O  ka vaikai mato?

pasauli kitoki!!! :hm: mano dukra matydavo kazka pas bobulka namuose, ni nuo pat mazens neieina i jos namus, rekia prie slenkscio ir viskas!!!be to dukra galima sakyti, ispranasavo kad man gims sunus. o cia viena nakti, teko sveciuotis pas seneliu kaime savaite, tai ji nakti rekdavo nesavo balsu ir saukdavo pabaisa pabaisa, po keliu menesiu mire ten senelis, va...

Papildyta:

arba.. mano mama lanke parapsihologu kursus... i tokius dalykus ji labai skeptiskai ziurejo, bet kai kas nakti pradejo jausti, kad kazkas darineja duris, vaiksto jos kambari ir ja pradeda smaugti, patikejo paslaptingu pasauliu.

Ievute D.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:hm: bet, tai gal ne visi, čia gal tie kitoki (yra forume tema), kodel aš nieko tokio neprisimenu :hm: normali buvau lygtais...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:hm: bet, tai gal ne visi, čia gal tie kitoki (yra forume tema), kodel aš nieko tokio neprisimenu :hm: normali buvau lygtais...

Dabar mano dukra jau nieko neatsimena jai 4.5 metuku.

Ievute D.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek suprantu, šioje temoje šnekat apie lengvai paaiškinamus dalykus. Dauguma mažų vaikų mato tai, ko nemato suaugusieji, o ir aš kartais matau tai, ko kiti nemato, bet psichine sveikata nesiskundžiu... :)

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Irgi didelis pliusas :pack2_thumbup[1]: :pack2_thumbup[1]: C06D602.gif

Ievute D.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.