Pereiti prie turinio
kicule

Kirpyklos, grožio salonai

Rekomenduojami pranešimai

Einu ir a? ?e?tadiena keisti savo ?eveliuros. Labai kardinaliai a? keisti nedrystu, bet bi?kuti jau laikas pribrendo :blink:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai gra?i nauja Arlenes ?ukuosena :pack2_thumbup[1]: . Bet ir drasi tu, Arlene, tik vienokia maeiau, o dabar vel kitokia :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
Labai gra?i nauja Arlenes ?ukuosena :pack2_thumbup[1]: . Bet ir drasi tu, Arlene, tik vienokia maeiau, o dabar vel kitokia  :mirksiukas:

Na va.. o kada spejei pamatyt :bigsmile: man ir idomu :susigedes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

Akeliu savo plaukuosena , bet jei vel pasipils komentarai , kad "a? a gatv? taip nei?eieiau " :swoon2[1]: Trumpai apibudinsiu - kita galvos puse tamsi kaip matomi galiniai plaukai ,da?yta astri?ai ir kirpeiukai tamsus :

428cbf0f89aa5.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Arlene :pack2_thumbup[1]: :pack2_thumbup[1]: :pack2_thumbup[1]: Ir dazymas ir kirpimas labai grazus.

As paskutiniu metu vis pasiziuriu i grazius rtumpus kirpimus, tai ir man kyla noras trumpai apsikirpti :blink: :susigedes Anksciau nemaai laiko neiojau ir as trumpa kirpima :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? ir jau sakiau, bet pasikartosiu :pack2_thumbup[1]: Arlenes ?ukuosena.

A? ir ryt einu gra?intis, ir kirpsiuos, ir da?ysious, ir pedikiura darysiuos :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Indre, butinai pasirodyk :clap: labai idomu kaip su kirpciukais atrodai :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indre, butinai pasirodyk :clap:  labai idomu kaip su kirpciukais atrodai :hm:

Kad ?inok a? dar neapsisprendus ar kirptis kirpeiukus ar ne :doh . Iki pasakutines minutes svarstau. Ir turbut neapsispresiu :doh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A?, kaip matau, esu konservatyvio pa?iuro. Man nepatinka da?yti ir visokiais budais i?karpyti ir suvelti plaukai.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Arlene  :pack2_thumbup[1]:  :pack2_thumbup[1]:  :pack2_thumbup[1]:  Ir dazymas ir kirpimas labai grazus.

As paskutiniu metu vis pasiziuriu i grazius rtumpus kirpimus, tai ir man kyla noras trumpai apsikirpti :mirksiukas:  :susigedes  Anksciau nemaai laiko neiojau ir as trumpa kirpima :mirksiukas:

Kicule, kol nenukirpsi man trumpai plauku, net minties neturek sau nusikirpti :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jezus marja, tokius plaukus nusikirpai...

kur buvai? pas ka eini kirptis?

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
jezus marja, tokius plaukus nusikirpai...

kur buvai? pas ka eini kirptis?

Plaukai ne protas-ataugs :)

Pas Oksana "Domino" :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.