Pereiti prie turinio
Pajure

Vyrai ir depiliavimas

Rekomenduojami pranešimai

sakykit ka norit o mano vyras TEN depiliuojasi, pazastis irgi, o koju ne. Ir as baldieju :clap: :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias kicule
sakykit ka norit o mano vyras TEN depiliuojasi, pazastis irgi, o koju ne. Ir as baldieju :clap:  :pack2_thumbup[1]:

Aha....

Bet koju pliku koju neisivaizduoju :laugh: ... na kazkaip tikrai ne vyriskai :susigedes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas liecia pazastys, tai visada nusiskutu, kazkaip pripratau ir man taip gerai. O del kitu vietu tai nedarau, bet nieko blogo tame nematau. Jeigu tai keltu man kazkokiu nepatogumus tai butinai nusidipiliociau. :rolleyes:

Shiaip kartais pagalvoju, kad vasarai butu gerai vienoj vietoj sumazinti plauku kieki. :schmoll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sakykit ka norit o mano vyras TEN depiliuojasi, pazastis irgi, o koju ne. Ir as baldieju :clap:  :pack2_thumbup[1]:

galiu pasakyti tik tiek ?aunuolis :brunette:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na koju tai tikrai gal nereiketu jiems depiliuot, bet ja Ta vietike tai tikrai kad galetu apsitvarkyt kiekvienas save priziurintis vyras :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man patinka saikingai ap?el? vyrai :geda pas mani?ka plaukai neauga - ma?ai jo turi ( mano kojos labiau ap?el?) gal todel ir linksta akys prie vyro ap?elusio krutinio.

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O man patinka saikingai ap?el? vyrai  :geda pas mani?ka plaukai neauga - ma?ai jo turi ( mano kojos labiau ap?el?) gal todel ir linksta akys prie vyro ap?elusio krutinio.

na o mai?kis ap?el?s tai man patinka lygus blizgantis kunas. jau taip agri?s tas gauruotumas. :hm:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na o mai?kis ap?el?s tai man patinka lygus blizgantis kunas. jau taip agri?s tas gauruotumas.  :grin:

Gal apsikeieiam trumpam :laugh:

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na o mai?kis ap?el?s tai man patinka lygus blizgantis kunas. jau taip agri?s tas gauruotumas.

tai gal eitu susitart su juo ir sudalyvaut "grozio fabrike" depilecijai? zinau kad vienas vyriskis siai procedurai pasiryzo :mamba:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ir neakalbesi, nes jaip jis du?e paskui prie? bendradarbius rodysis...

Maniskis i dusa su bendradarbiais nevaiksto :laugh:

O siaip jis visai negauruotas pas mane, net pazastyse penki peisai, bet kai porakart dienoj maudosi tai nertukdo man jie.

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau ne vienam vyrui yra teke depiliuotis ne tik pazastis............

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koks jūsų požiūris į vyrų depiliacija? Pvz depiliuotos pažastys, krūtinė, bikini zona?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.