Pereiti prie turinio
GEISTĖ

"Vyri?ki" ir "moteri?ki" darbai

Rekomenduojami pranešimai

Na mano tai vyras taip pat labai panasus i mano teti, niekad nebuna namie reikalingiausiu momentu.

Viska darau viena, net remonta pati su tecio pagalba. Ovyras namie gali pasigirti tik savo akvariumu ir prikaltais plintusais, kuriuos prikale trim menesiams suejus nuo ju pirkimo. :laugh:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias kicule
Ovyras namie gali pasigirti tik savo akvariumu ir prikaltais plintusais, kuriuos prikale trim menesiams suejus nuo ju pirkimo
:laugh: :laugh:

Na ir tai saunuolis, tai gi ir tai reikia moket daryt :rolleyes::rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano vyras ?iek tiek pana?us a mano teta. Jam taip pat neadomus jokie menai, filmai, pramogos, u?sieniai... Skirtumas toks, kad mano tevas buvo darboholikas ir visuomet ka nors dirbdavo, o mano vyro gyvenimo prasme- buti apsvaigusiam.Tada jis laimingas.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau, kad ir tu Reta butum pamirsusi pirma klausima jei jis tave sokiruotu. Ar neprisimintum tokio pirmo klausimo ( neisizeisk tik): koks tavo liemeneles dydis arba nori pasidulkinti???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ka daryti, kai vyras kaip jaunas menulis namie? Tai ir imiesi visokiu vrisku darbu ir dar atrandi save is naujo, kad tau visai neblogai sekasi :) :laugh:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei gyveni viena ir vyro kvapo nera? Moterytes ir vienos susitvarko.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kai gyveni viena ir taip.... bet kai gyveni ne viena, manau, kad yra vyri?ki darbai- automobilio remontas(nemegstu trinti s servisuose), ?iuk?lio i?ne?imas it t.t./// ?od?iu a? u? tai, kad buto vyri?ki darbai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nematau nieko blogo jei karts koki vyriska darbuka atlieka moteris ir atvirksciai :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano tevas darboholikas. tiesa pasakius a? gal tikkelis kartus esu maeiusi ja ?iurint telika ir nieko neveikiant. Jis visuomet ka?ka darotvarko remontuoja. Ai?ku niekada nemaeiau ir darneio valgyti. nesugeba sau net sriubos pasi?ildyti geriau valgo ?alta arba visai nevalgo. bet su mama jie sutaria puikiai. bet vot kas lieeia soda dar?a ir gelynus viska pri?iuri tetis. mama nebent tik ?oles i?raveti nueina.

o mano vyras a darbus nelabai lik?s. jam mieliau kompas ir telikas. bet kai reikia tai ir valgyti padaro ir vaika ?iuredavo, nes dirbau a? o jis namuose daugiau budavo. ir sutvarko, bei i?siurbe manus. ir del to nesipykstame. o kadangi jis dabar daugiau dirba ir retai buna namie tai man tenka pasirupinti ir ma?ina ir jos remontu. kolkas sutariame gra?iai ir neskirstome vyri?ki ar moteri?ki darbai. da?niausiai net valgyti darome kartu, juk greieiau. :blink:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noreciau pamatyti moteri kuri pati sugeba pakeisti klozeta be niekeno pagalbos, o vyra kuris sugeba gimdyti..........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

?iuolaikiniai vyri?ki ir moteri?ki darbai- labai jau neai?ki savoka. Ne?inau, gal net patinka. Tarkim pati remontuoju buta, o kur nesugebu samdau meistra. Kartais vyra pagauna akvepimas ir puola kepti kepsnius ar ka nors suremontuoja. Mane labiau u?knisa "moteri?ki" darbai: dulkelio valymas, indo plovimas, kampo eiustijimas. Na, kuri mano kuno dalis labiau pritaikyta ?varinimo proceduroms vykdyti, o gi anei jokia. Bloga tradicija ir tiek. Man maloniau lango remus perda?yti ir paskiau sakyti, kad pavargau teip, kad pietus ruo?ti tures kas nors kitas. Gera, kai namuose galima perduoti darbus vienas kitam kaip kokioj estefetej.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Noreciau pamatyti moteri kuri pati sugeba pakeisti klozeta be niekeno pagalbos, o vyra kuris sugeba gimdyti..........

Radai ka lyginti :doh

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.