Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar bendraujate su kaimynais?

Rekomenduojami pranešimai

Su kaimynais nelabai bendrauju (tik pasisveikinu). Nors 'kartu' gyvenam jau vir? 20 meto, bet kaimynai ka?kaip nesusibendrav?, visi kulturingi (pasisveikina, nebaliavoja per dienas-naktis, net dienos metu nieks neu?leis per garsiai muzikos, gyvunus prisi?iuri ir t.t ), bet tuo ir pasibaigia. ?inau tik dvi ?eimas, kurios bendrauja-viena i? jo naujakuriai (gaila ne mano am?iaus).

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O mes ?e?tadiena ?ventem kaimyno 40-aja gimtadiena.

Gerai tureti gero kaimyno.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano kaimynes- vien pensininkes bobutes,tad nelabai randu bendra kalba ir nebendrauju... :mad:

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o a? kartais pagalvoju, kad jau geriau pensininkes, tai ne taip abidna buto, kad nebendraunam.

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) :bloga::cray: Nebendrauju a? su jais :schmoll::schmoll::schmoll: . Jau vir? dviejo meto gyvenam ?itam bute, bet vakar pirma karta per ta laika asuko perdegusia lemput? laiptinej, bet ir tai po to, kai mes tris savaites to nepadarem :mad: Blyn, sakiau, kiek galima jiems ?viesa dovanoti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Musu viena kaimyne :mad: neturedama kuom uzsiimti pradejo laiptineje smilkalus deginti. Neva vaikai priruko. :piktas O kad tai pacios kaimynas daro ....Mat jai atrodo, kad vaikus gali uz nieka apkaltinti.. :doh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mes irgi nebendraujam su kaimynais na nebent kai lauke ?unis ved?iojam tai pakalbam koka ?uniui maista perkam ir pasn. jeigu tai galima vadinti bendravimu tai bendraujam tada net su keletu. ?iaip muso kaimynai geri ?mones tik vir? man?s ragana gyvena na ir ta dabar nebloga po pirmos pa?inties barnio - na ir koks ten barnis a? galva lineiojau o ji stauge ir keikes - daugiau nebendraujam su kaikuriais pasisveikinam kiti sveikintis nenori mes jiems ir neakyrime. o ?iaip pastebejimas toks name gyvena pakankamai jaunos ir pasiturineios ?eimos, bet visi taip pasikel? kad net silpna darosi. dauguma pinigo vergai ir dar megstantys pasipuikuoti. ir stengiasi viens kita pra?okt.

na mes netinkam tame name. bet tikiuosi greitu laiku i?sikelti.

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
?iaip muso kaimynai geri ?mones tik vir? man?s ragana gyvena na ir ta dabar nebloga po pirmos pa?inties barnio - na ir koks ten barnis a? galva lineiojau o ji stauge ir keikes - daugiau nebendraujam

Nu prajuokinai :laugh:

Pas mus panasi situacija buvo, tik vyras mano pats zodyna gera panaudojo atgal panasiai raganai :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu prajuokinai  :laugh:

Pas mus panasi situacija buvo, tik vyras mano pats zodyna gera panaudojo atgal panasiai raganai  :laugh:

a? irgi ?iaip nenusileid?iu bet tuo metu pas mus buta remontavo toks jurgelis meistrelis ir bijojo kad jo nepaskusto kad be patento dirbo.

o ?iaip a? irgi atidarau savo koser? nors paskutiniu metu pastebejau kad kai ramiai sureguoji ir toliau savo darai tai dar labiau siutina kitus. o a? jaueiu malonuma siutinti kitus. na jau tokia bjaurybe esu.

Papildita:

o tas vadinamas barnis kilo del to kad poniai nepatiko jog mes remonta daromes tipo reikejo darytis tada kai visi daresi nes ta nama patys gyventojai asirenginejo o mums kadangi tuo metu jo nereikejo mes ir nerengeme savo buto. taigi ne?inojau kad reikia kolektyvinius remontus ?iais laikais darytis. na bet kita karta atsiklausiu ar niekas nenori prisijungti. :doh

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mus tai dauguma kaimynu pagyvene zmones tai tiek ir bendraujam su jais,kai susitinkam pasisveikinam ir tiek.. :unsure:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naujam bute gyvenam nuo spalio vidurio,tai nepa?astu nieko.?inau,kad u? sienos diedukas gyvena,o vir? muso-pagyvenusi moteri?ke.I? kitos puses girdisi triuk?mingi kaimynai :alus:

O va kai su mama gyvenau,faini kaimynai buvo.Daugiabutis 2 auk?to,kaimyno nedaug,vieni kitus pa?asta.Tai susirinkdavo papletkinti,i? vyro pasijuokti moteri?kes,apsirodydavo pirkinius,apvai?indavo patiekalais...Pa?aisdavom kvadrata,su teniso raketem...Ir dabar gerai sutariam,kai nuva?iuoju.Paplepam ;)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bendrauju tiek as tiek mano artimieji, labai saunius kaimynus turim :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.