Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Pagal kokius kriterijus renkiesi vyr? (vaikin?)?

Pagal kokius kriterijus renkiesi vyr? (vaikin?)?  

33 nariai prabalsavo

1. 1. Pagal kokius kriterijus renkiesi vyr? (vaikin?)?

• I?vaizd?
      5
    • materialinę pad?t?
      3
    • charakter?
      25

Rekomenduojami pranešimai

Dabar biškį kitaip pradėjau žiūrėti į vyrus, pirma mintis pamačius vyrą "ar sugebėtų jis mane patenkinti sexualiai?" o po to jau visą kitą :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Dabar biškį kitaip pradėjau žiūrėti į vyrus, pirma mintis pamačius vyrą "ar sugebėtų jis mane patenkinti sexualiai?" o po to jau visą kitą :P

Geras požiūris. Mano, deja, renkantis vyrą požiūris buvo labiau analizė protu pagal pasirinktus punktus. Ir tie punktai buvo ne patys racionaliausi: ūgis, plaukų spalva, figūra, negeriantis, nerūkantis, švelnus... O va seksualumas atrodė toks savaime esantis dalykas. Buvau mamos prigasdinta tuo klausimu. :D Ir dabar, jei reikėtų pradėt viską nuo nulio, labiau dėmesį skirčiau charakterio bruožams, nei seksui. Tokia jau esu. :)

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Zinoma geriausias visu triju kriteriju derinys, bet pinigai uzdirbami, o isvaizda galima pagrazinti.

Parašiau kaip atrodė racionaliausia, bet pirmą įspūdį susidarau visvien pagal išvaizda ir dar elgesį su aplinkiniais, su moterimis. Todėl balsavau "Pagal išvaizdą", nes svarbus pirmas įspūdis.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man atrodo moterys pagrinde žiūri tik į du dalykus : tai pinigai ir kad biški išvaizdus būtų ( tipo už velnia gražesnis ), aišku nesakau kad visos , bet manau kad tokių apie 50 procentų,ne mažiau :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man taip pat svarbus visi trys kriterijai, ir pinigai, ir grozis, ir charakteris.... :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man butini visi trys kriterijai. Bet emiau ir paspaud?iau "pagal materialin? padeta". Nes man taip ir buvo...Tol vyras paskui mane lakste, kol prisipratino...

Nu va nors vienas žmogus atviras... Tik perskaites pagalvojau tikriausiai Liūto zodiako ženklas, atspėjau... :)

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai rinkausi savo vyra, tai pirmiausia ziurejau kad nebutu mergisius ir alkoholikas :flower: o poto jau narpliojau visas jo kitas savybes, suzavejo savo ugiu ir graziu veido bruozu, ramiu charakteriu ir protingumu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirmiausia žinoma visos atkreipiam dėmesį į išvaizdą :flower: tik po to jau tikrinam jo bruožus...... man nutiko visai kitaip :) iš pradžių visai man jis nepatiko,turėjau kitą draugą,patikėkit, tikrai nežinau kada prasidėjo mūsų jausmingeėsnis bendravimas..... :lol: tik pamenu,kad sako:na tai kaip, jau išsiskyrei su anuo... O dabar jau greitai bus penki metukai kai vis dar džiaugiames vienas kitu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is pradziu renkuosi pagal isvaizda nes juk jo nepazystu ir nzn koks jo charakteris o paskui jau gal ir isvaizda nebesvari pradedi kreipti demesi ar sutamps charakteriai, norai su siuo zmogumi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man svarbiausia - charakteris.

Nors, aisku, nei grozis, nei pinigai tikrai netrukdo xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man charakteris svarbiausia, o jei dar malonios isvaizdos, tai visai liux :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirmiausia ziuriu i trukumus, o paskui i privalumus, jei matau kad trukumu neatsveria privalumai tai viskas aisku, kad ne.

Svarbiausia kad zmogus butu idomus ir su juo butu ka veikti. :flower:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.