Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar bijai Dievo?

Rekomenduojami pranešimai

Esu sapnavus Jezo... Buvo nuostabu... ir visai nebijojau...

is kur zinai kad ten buvo tikrai jis? :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
is kur zinai kad ten buvo tikrai jis?  :)

O, tokius dalykus ?irdimi jauti...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebijau ir manau ,kad tikrai nera priezasties bijoti Dievu.juk tai jis mus sukure.jis spinduluoja meile ir siluma(bent man taip atrodo:)o susapnuoti as ji labai noreciau... :geda GEISTE,ne visiem pasitaiko proga susapnuoti Dieva... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Viena forumo dalyve pasako, kad laikosi 10-ies Dievo asakymo, nes bijo Dievo. Todel nutariau sukurti nauja tema, kad pasiteiraueiau: ar reikia bijoti Dievo.

A? pati Dievo nebijau: juk Dievas yra Meile. Kaip gali bijoti Dievo- Meiles?

Kai buvau ma?a, vyravo Dievo baimes ideja. MAne taip ir mokino, vis primindami, kad reikia "bijoti". Kiek kalbejausi su katechetemis, tai dabar tikrai pradeda vyrauti Dievo meile, kaip mylimi tevai, taip mylimas ir muso Sutverejas, nes dabartiniam ?mogui taip priimtiniau. Religija visuomet pritaikoma tokiam mastymo lygiui, koksai jis visuomeneje yra vyraujantis. Nekintamas lieka tik Mozes Dekalogas ir Biblija, visi ai?kinimai kaip suprasti kertinius Krik?eionybes ?od?ius su am?iais ?iek tiek keieiasi. Vargu ar net paeiam uoliausiam krik?eioniui kils mintis, kad Dievas yra toks i? viduram?io paveiksliuko ?ilabarzdis dede ant sosto padebesyse,dabar mes Ja suvokiame kaip visa pasaula apimaneia Dvasia-Ideja- Energija, savo egzistencijoje teigianeia pasaulio buvima. Gal tikintieji, o ir visas pasaulis perejo a labiau brand?ia stadija per tuos 2000-ius meto, ir dabar jaueiames nenorintys nusideti i? meiles, o ne baimes u?sitraukti bausm?.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tinklapis atsakantis į klausimą

Ar Dievas yra

ir sugalvoja :wub1:

Nesutinku, kad Dievo nera.

Jis yra, Jis gyvas.Jei seis laikais zmones daugiau bijotu Dievo,gyvenimas butu zymiai grazesnis,ramesnis.Zmones Dievo nebijo, na nesakau,kad visi nebijo, bet dauguma.

Taip Dievas meile, jis kantrus,jis mus myli, tai ir mes turime atsakyti Jam savo gerumu,ir jo bijoti reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau ar jis yra ar ne! bet 10 jo isakimu prisilaikau,nes man jie teisingi atrodo ypac kai kurie.manau kad jie sukurti tam kad maziauvienas kita skauditume ir panasiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebijau. Dar jo neatradau, tačiau tai atvirkščiai nei baimė, kaip galima jo bijoti?

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nebijau. Dar jo neatradau, tačiau tai atvirkščiai nei baimė, kaip galima jo bijoti?

Siūlau pažiūrėti į veidrodį ir, jei norėsi, tikrai Jį pamatysi :D

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aha tik svarbu taip ilgai žiūrint ir suprantant kad aš dievas, neužsižiūrėti, o tai dar įsivaizdinsiu ir vaikščiosiu kaip zombis dievas, viską į save perkėlus :victory: oj būtų katastrofa :super::D:D

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ka reiskia bijoti, tam jausti reikia jausti is jo sklindancia gresme, o juk dievas interpretuojamas ne kaip baudejas , o kaip meiles nesejas.

Dievo manau bijoti nereikia, juo reikia tiketi ir pasitiketi.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.