Pereiti prie turinio
kicule

Ar davė ko nors naudingo forumas?

Rekomenduojami pranešimai

visu pirma ka dave tai silta bendravima :geda:

o dar man svarbiausia photoshopu dirbt :victory: ir remelius pati gamint ismokau nu gal ne tiek kokybiskai bet vistiek savim ir forumu patenkinta :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galiu atsakyt kad dave nes jei karts nuo karto cia norisi sugrysti ,tai manau tikrai dave ir duoda :unsure:

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia nerealu.....tiesiog smagumelis....labai daug gavau is cia ...visu pirma tai tikrai labai siltas ir nuosirdus bendravimas....o antra tai nerealu grozi,kurio iki siol negaliu atsigrozeti,nes tik pasvajoti kaskada galejau,o dabar ir turiu...

ACIU JUMS IKUREJOS IR IKVEPEJOS.... :rolleyes: :) :lol:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz siltus zodzius ;) :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na forume esu jau beveik trejus metus ( tikslaii nepamenu ). ir galiu pasakyt,kad man daug ka dave forumas- na ne forumas, o jo dalyviai ;)

dabar isvardinsiu punktais :unsure: :

- silta bendravima- niekur kitur to nepajutau;

- ismokau reminti nuotraukytes;

-visada gaudavau ir gaunu pagalba jei kas neramina mane ar jei nezinau ka daryti ( turiu omeny vaika);

- parama;

-pagirimus, kas is tikruju padeda pasijausti kitaip :) padeda igauti pasitikejima savimi :)

- na ir dasug daug visko. kiekviena karta kai prisiminsiu tai papildysiu :super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prisiregistravau būtent dėl to, kad forumas man duotų žinių dirbant su nuotraukomis, ir davė su kaupu nesitikėjau, ačiū ;) bet manau pasiliksiu ilgiau nei planavau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...geri planai... ;) ;)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ismokau dirbti su photoshop programele, kas anksciau man atrode neimanoma :( ir isvis cia labai smagu, toks siltas ir nuosirdus bendravimas, zodziu sis forumas yra kitoks nei visi, man jis super :mirksiukas:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su photoshopu as nedirbu ir kolkas nezadu pradeti- man vieninteli dalyka dave tai- silta bendravima, ramybe....palaikyma :o aciu labai :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visu pirma tai cia ilindau del photoshopo ir nesitikejau cia uzsikabinti, dabar ne galiu cia neilisti ;)

su photoshopu ir taip jau kazkiek mokejau dirbti, bet cia suzinojau ir nauju dalyku, ir labai dziaugiuosi cia uzsukusi ir ketinu pasilikti :hm:

siltesnis bendravimas cia man , nei sm, o ten retai kada beuzsuku, taip kad aciu jums uz si forumiuka :hm:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daugybė žmonių sako, kad čia geriau negu SM. Ir aš jiems :D pritariu :D

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.