Pereiti prie turinio
Eitvydė

Skalbimo mašina

Rekomenduojami pranešimai

Nepataisomai sugedo skalbimo mašina, teks pirkti nauja, kokia patartumet?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias kicule

As kai pirkau skalbimo maina, labai norejau Samsung, bet kai atvaziavom...visos buvo nupirktos (butent to modelio kuri norejau) tad rinkausi is ARDO, dabar esu labai patenkinta savo skalbimo masina. Man patinka ir jos dizainas ir uztenka visu skalbimo funkciju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pries keturis metus pirkau Beko, ji paprasta, bet man gerai tarnauja, neturiu nusiskundimu.

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siulau pirkti skalbykl? su d?iovykla. Mano ma?ina- Indesit. Tarnauja jau vienuoliktus metus. Be galo patogu- adejai vyro kelnes skalbti- i?imi sausas. Ir nesusiglam?iusias. :pack2_thumbup[1]: :pack2_thumbup[1]:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? ir ARDO turejau. Tarnavo be problemu, o ir viso funkcijo per akis. Kaikurio taip ir nebuvau i?band?ius.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane LG.irgi gerai veikia.Visom programom net nesinaudoju,daug jo ten yra.O pagrindinis kriterijus buvo perkant-kad kuo ma?iau vietos u?imto.Po centrifugavimo rubai beveik sausi buna.Apie ma?inas su d?iovyklem ka?kada skaieiau,kad labai greitai genda,tai tokiom nesidomejau.Bet jei pas Geist? tiek daug meto gerai veikia,gal ir neblogas dalykas.Bet ma?ina mano nauja,neseniai nupirkta,tai vargu ar anks?eiau kaip po 10 meto kita pirksiu.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano masinyte ir Ardo,skalbia gerai.Jai sesti metai eina,jei ne septinti,nenoriu sumeluot.Bet mano nuojauta kuzda kad greit naujos vaziuosim pirkt,dabar noreciau Samsung. :bigsmile: :o :grin:

esufainuole1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zino apie Electrolux arba Whirpool skalbykles? Daug kas sako, kad Whirpool turetu buti geros, bet brangesnes..O apie Electrolux nesu girdejusi..Kiek supratau, tai daug kas pries skalbykles-dziovykles, nes ju kaitinimo elementas greitai genda..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu Whirpool skalbimo masina, ji mazyte, kompaktiska. Naudojuosi jau seserius metus ir per ta laika tik dirzas buvo nukrites. Bugnui sutiekiama 6 metu garantija. Kitokiu firmu neteko naudotis, todel negaliu pasakyti ar ji labai gera ar ne. Mane ji tenkina.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gal kas zino apie Electrolux arba Whirpool skalbykles? Daug kas sako, kad Whirpool turetu buti geros, bet brangesnes..O apie Electrolux nesu girdejusi..Kiek supratau, tai daug kas pries skalbykles-dziovykles, nes ju kaitinimo elementas greitai genda..

Mano Whirpool.Esu ja patenkinta. :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu girdėjus (iš skalbimo mašinų meistrų), kad wirpool gan greitai susidėvi, beveik iškart kai tik pasibaigia garantija. Atseit garantija yra paskaičiuota tam laikotarpiui, kad taisyt nereiktų, o paskui nueina būgnas. Gal jiem firma nepatiko ir tiesiog apkalbėjo... :D

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.