Pereiti prie turinio
ewerra

Ar naudojote epidura?

Rekomenduojami pranešimai

epidiuras skaitos kai leidziami vaistai yra i stubura o ne i uzpakali ar i ranka kokia

Tikrai taip :rolleyes:

Antra karta taip pat prasiau epidura,del to visiskai nesigailiu :geda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gimdžiau be epidūro, ir iškenčiau, per pora val gimė mano dičkis, jei būtų reikėję ilgiau kankintis, turbut irgi bučiau prašiusi nuskausminamųjų :hm:

7_50b_451ECCC0_LELrLnLeLsLtLuLkLuLi_0.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:victory::flowers::flowers: eina sau !

Reiskia cia tikrai ne epiduras buvo,kiek zinau jei atidarimas buna apie 5,tai jau epiduro niekas nedaro !!!

o ir pries pat stumima jau neleidzia,nes turi viska naturaliai justi :flowers:

As gimdziau su epiduru ir tikrai nesigailiu, nes gimdyma prisimenu kaip didelia svente o ne kaip kazkoki kosmara. Nors jei buciau zinojus, kad jau po 1,5val pradesiu gimdyti, tai nebuciau dariusi. Nes tuo metu kai uzejo pirmas skausmingesnis saremis, atejo gydytoja ir pasake kad jau atsidarymas 5cm ir arba dabar arba is vis nebegalimes. Bet nesigailiu nes visa gimdymo laika su vyru juokavom, jis man skaite anekdotus ir siaip visokius linksmus dalykus :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagimdziau be epiduros. Kai jos paprasiau buvo per velu kaklelis buvo atsidares 5cm. :rolleyes:

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaitau ir galvoju dabar, ar cia tik Lietuvoje sako, kad per velu..Kiek atsimenu, tai gavau epidura iskart pries pradedama stumti :rolleyes::rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Skaitau ir galvoju dabar, ar cia tik Lietuvoje sako, kad per velu..Kiek atsimenu, tai gavau epidura iskart pries pradedama stumti :D :victory:

Nicole, kiek žinau tai ten nošpa leidžia :) ( nuo skausmo).

Nes tikrai negalima :)

Ar tau tarp stuburo slanksteliu dure :D

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man anglijoje irgi pasake,kad per velu leisti epidura ir teko gimdyt be nuskausminamuju....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negali vien del to kad reikia sedet labai, labai ramiai, visiskai nejudet. Man atidarymas buvo 3cm., as vos issidejau kol ivede :D

O kai jau arteja gimdymo veikla kaip tik jau nieko neleidzia, viska naturaliai jauti :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As atsimenu, kad vos issedejau, visa drebejau is skausmo, liepe man bandyti sedeti tiesiai, tai as kiek isgaledama pasedejau ir suleido, nors ir sake, kad buvo sunku pataikyti :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As atsimenu, kad vos issedejau, visa drebejau is skausmo, liepe man bandyti sedeti tiesiai, tai as kiek isgaledama pasedejau ir suleido, nors ir sake, kad buvo sunku pataikyti :D

ta prasme ir paliko visam laikui paskui ta kateteri? :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.