Pereiti prie turinio
kicule

Bučiniai

Rekomenduojami pranešimai

Taip pagalvojau,per diena gaunu ma?iausiai 9 buekius(tik trumpus):atsikelus,pavalgius, i?ejus a darba,gra?us,einant miegoti...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Taip pagalvojau,per diena gaunu ma?iausiai 9 buekius(tik trumpus):atsikelus,pavalgius, i?ejus a darba,gra?us,einant miegoti...

wow, kaip smagu girdet :wub

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai fainei :huh: kaskaip taip bent man nuotaika pasitaiso ka bucki gaunu :wub

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:pack2_thumbup[1]: pas mus irgi taip pat :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi pas mus situacija nepavydėtina, tai susitike abu ir aš ir jis norim būt susileidę viens kitam į lūpas.

O ir dažniau nei iš šio nei iš to gaunu pakštelėjimų į žandą pvz kavinei vakarieniaujant su draugais ir t.t.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kadangi pas mus situacija nepavydėtina, tai susitike abu ir aš ir jis norim būt susileidę viens kitam į lūpas.

O ir dažniau nei iš šio nei iš to gaunu pakštelėjimų į žandą pvz kavinei vakarieniaujant su draugais ir t.t.

Pasiilgsta jis taves...Man tai grazu,miela,kai viesoje vietoje nebijoma parodyti jausmu.Na,ne tokiu,kai liezuvis iki stemples sukisamas...,bet tokiu trumpu...Na,nemoku paaiskinti.Visada pagalvoju:"Ach,kokie laimingi,isimyleje ..." ir be jokio pavydo...Paciai nuotaika pagereja,nes zemeje dar gyvena MEILE... :rolleyes:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trumpu bucinuku tai buna gana daug per diena, o tu tikruju :rolleyes: tai priklauso nuo nuotaikos, bent jau as tai labai jau priekabi siuo atzvilgiu..Pvz. negaliu buciuoti tik pavalgius, ypac jei valgis buvo astrus ir su svogunais ar cesnakais, taip pat labai nepatinka pavalgius cipsu :super: Labiausiai patinka tik ka issivalius dantis, tada ir buciniai tokie malonus buna :rolleyes: Aisku, nebegu kiekviena karta valytis dantu, kai norim normaliai pasibuciuoti, bet dazniausiai stengiuosi bent jau kramtomos gumos pakramtyti pavalgius arba prasiskalauti burna, nezinai gi kada uzeis noras :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

abu savo berniukus baigiu uzkankint :rolleyes:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi tie buciunukai, viskas priklauso nuo nuotaikos ir laiko kiek praleidziam kartu. Bet betkuriuo atveju ju gaunu daug. :super:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is vyro gaunu - 2butukai pries miega,2 einant i darba,2 grizes is darbo na ir vakarais daug...bet man norisi dar daugiau,nes esu isprotejusi buciuokle :brunette::super: :blushh:

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai,kad turiu dukryte,kuria galima buciuoti be sustojimo.... :brunette::super:

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš iš viso ne megėja bučinių su liežuvių, pokštelėjimų būna daug per dieną, o su liežuvių gal kartais į menesį. Niu nepatinka man seiliotis :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.