Pereiti prie turinio
Bambyna

Mirties bausmė - už ar prieš?

Rekomenduojami pranešimai

sąlygos jiems per geros, stipriai...

bet iš principo aš sutinku mokėti, kad jis kentėtų (ne poilsiautų), o ne būtų staigiai nužudytas...

Bet kas svarbiausia niekas mūsų neklausia ar mes sutinkam mokėt ar ne.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai jei klausinėtų, tai mes turbūt už daug ką nenorėtumėm mokėti. juk taip?

mes mokam mokesčius, o vyriausybė pinigus skirto ir tiek.. kiekvienas mes turim sričių kurias mūsų manymu reikėtų remti, kurių ne ir tos nuomonės skiriasi.. aš pvz visai nenoriu, kad mano mokesčiai eitų darželiams, mokykloms kol neturiu vaikų, kariuomenei, nes netikiu karu (ir mus gi saugo nato - humoras), dideliam biurokratiniam aparatui ir dar daug kam, kiti nesupranta kodėl tiek mažai lėšų skiriama būtent šioms sritims...

jeigu mes visi nužudom žmogų, kad ir žmogžudį, tai kuo mes už jį geresni? :mirksiukas:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai jei klausinėtų, tai mes turbūt už daug ką nenorėtumėm mokėti. juk taip?

mes mokam mokesčius, o vyriausybė pinigus skirto ir tiek.. kiekvienas mes turim sričių kurias mūsų manymu reikėtų remti, kurių ne ir tos nuomonės skiriasi.. aš pvz visai nenoriu, kad mano mokesčiai eitų darželiams, mokykloms kol neturiu vaikų, kariuomenei, nes netikiu karu (ir mus gi saugo nato - humoras), dideliam biurokratiniam aparatui ir dar daug kam, kiti nesupranta kodėl tiek mažai lėšų skiriama būtent šioms sritims...

jeigu mes visi nužudom žmogų, kad ir žmogžudį, tai kuo mes už jį geresni? :D

Na čia trukt už vadžių ir vėl iš pradžiu :mirksiukas: Kiekvienas turim savo nuomonę šiuo klaisimu ir tiek. Aš tai jau net nebenoriu gilintis.

Nes ir mano vienas gerbiamas dėstytojas profesorius, sakė aš vieno garsaus veikėjo(visi turbūt žinot apie ką kalbu) galėčiau būti gera pasiekėja, nes mano nuomonę nėra žmogaus nėra ir problemos.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As buciau uz, jei zmogus tiek prasikaltes, kad jo kitaip neimanoma sustabdyti :geda: O apie kalejimus galeciau pasakyti tik tiek, kazkoks issijuokimas is teisesaugos sistemos, kai kurie kaliniai ten geriau gyvena, nei laisveje, turi telikus, Playstation zaidimus, gauna cigaretes, narkotikus ir pan. Ai net nervas ima bekalbant apie tai :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ir maitiname, islaikome is mokesciu moketoju pinigu. O klaikiausia tai, kad nukentiejusieji savo zudika kalejime islaiko (mokedami valstybei mokescius) :tongu:

o sitoje srityje reiketu kazka keisti :)

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik tai UZ-abiem rankom!Zinoma neprikelsi zuvusiuju nuzudes ju zudyka.Bet jaigu zinotu kad ir ju laukia tas pats-gal ne taip drasiai keltu ranka pries kitus.

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tik tai UZ-abiem rankom!Zinoma neprikelsi zuvusiuju nuzudes ju zudyka.Bet jaigu zinotu kad ir ju laukia tas pats-gal ne taip drasiai keltu ranka pries kitus.

o jei paaiškės, kad tas kaltasis buvo nekaltas, o jis jau po velėna?

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galim jusu paklausti :rolleyes: o jei tas kaltinamasis butu jusu vaikas ar vis taip pat butumet uz mirties bausme :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet toks atvejis,kaip kad siandien delfis rase,kai zmogzudziui,nuzudziusiam ir isniekinusiam moteri(kur supjauste gabalais ir padegt norejo) skyre tik 14m tai cia normalu? Tokiems tik mirties nusprendis.Arba bent jau iki gyvos galvos,ir kad sedetu ne kaip poilsiaudamas,o grieztai. As isvis manau,kad reiketu gan stiprokai padidinti bausmes,netgi pasisakyciau uz toki dalyka kaip kad pavogei kazka,viena pirsta nukirst,pavogei antra karta,kita ir t.t. Zmones tokius istolo atpazintu ir pasisaugotu,o kitin pamastytu ar verta vogt. Oka jau sneket apie zudymus. Kirst abi rankas is kart ir tegul gyvena kaip nori. Numest lekste su maistu ir tegul valgo kad gudri.Aisku visokiu atveju pasitaiko,bet tanm mes ir turim teismus,kurie sprendzia ar kaltas ar ne. O cia tas durnelis nuzude ir net nesigaili,matai ji pati ji isprovokavo. Siaubas kazkoks...!!!!!!!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o jei paaiškės, kad tas kaltasis buvo nekaltas, o jis jau po velėna?

Kad taip neatsitiktu reikia tobulinti tardymo ir teismo tvarka-nezinau kaip-cia ne mano sritys...Bet yra protingu zmoniu kurie uz tai gauna atlygi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
galim jusu paklausti :mirksiukas: o jei tas kaltinamasis butu jusu vaikas ar vis taip pat butumet uz mirties bausme :flowers:

I tai galiu atsakyti Taraso Bulbos zodziais-"As tave pagymdziau-as tave ir uzmusiu!"-jis taip pasake savo sunui padariusiam kazkoki nusikaltyma...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasitiki teismais? :victory:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.