Pereiti prie turinio
Bambyna

Mirties bausmė - už ar prieš?

Rekomenduojami pranešimai

Aš už. Visus tuos recidyvistus sušaudyt. O kodėl dabar dirbantys žmonės turiu išlaikyti tuos nusikaltelius?

Arba....

Kaip senais laikais nužudei žmogu, nuteisė ir važiuoji bausmę atlikt į Sibirą pvz į anglių kasyklą. Tai po tokių darbu, gryže po 5-10 metų jau jie nebenorėdavo nieko, nei prievartau, nei žudyt...

O apie aborta šioj temoj net nėr ką kalbėt, yra kitur tema tam skirta.

Redagavo kicule

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
as pries.nes man atrodo tai negarbinga.nors gal ta mirties bausme tik kaikuriais labairetais atvejais butina.bet kaj pvz nelabai ten ka padaro ir uz taj mirties bausme taj nelabai jau

na tai už vagystę manau niekas ir nebaustų tokia bausme. Bet tokius kaip pedofilus tai tikrai būtų galima į mirtininkus siųsti

u040.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš už. manau vieną patvarkytų kitą. tada ir kiti prieš ką nors darant pagalvotų.

ir tos motinos kurios žudo dar negimusius vaikus stipriai susimastytų. o dabar žino kad nieko jiems nepadarys pasėdės truputį o už gerą elgesį dar ir ankščiau isleis. Dievo valia... O gal ta mintis dėl mirties bausmės ir kilo būtent Dievui panorėjus.

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip iš esmės nelinkėčiau kitam mirties , bet jei tai liestų mano šeimą , ypač mano vaikus :) tuomet Vendeta . Kai kuriais atvejais mirties bausmė reikalinga , bet ne kiekvienai baudžiamai bylai ją taikyt :grin: nors prie mūsų debiliškų įstatymų bei teisėtvarkos savivaliavimo daug nukentėtų ir nekaltų žmonių , tad gal jos ir nereikia bent kol kas .

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na tai už vagystę manau niekas ir nebaustų tokia bausme. Bet tokius kaip pedofilus tai tikrai būtų galima į mirtininkus siųsti

na nebutinai uz vagyste.va neseniai su drauge ziurejom filma (Apie praitus metus )ir ten tai rode ,kad kaikur dar ir uz nelabai didelius nusikaltimus mities bausme.aisku ne uz vagyste.

kaskada kai buvau mazesne vos pati nenukentejau nuo tokio zmogaus.net baisu prisiminti dabar.gerai ,kad atsirado kas padejo man.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip išeitų, kad mirties bausmę galima taikyti žudikams, pedofilams. Prievartautojus siūlyčiau kastruoti.

u040.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai manau,kad psichologiskai yra sunkiau bausme iki gyvos galvos,manau,kad tik nusauti kai kuriuos tipus per maza,jie net pasikankinti nespes.Geriau tegul sedi 50 metu iki mirties kalejime ir aiskinasi su savo sazine.Ir jokiu amnestiju ir jokiu bausmes susvelninimu.Jokiu teliku,laikrasciu ar lankymu kalejime :mad:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As tai manau,kad psichologiskai yra sunkiau bausme iki gyvos galvos,manau,kad tik nusauti kai kuriuos tipus per maza,jie net pasikankinti nespes.Geriau tegul sedi 50 metu iki mirties kalejime ir aiskinasi su savo sazine.Ir jokiu amnestiju ir jokiu bausmes susvelninimu.Jokiu teliku,laikrasciu ar lankymu kalejime :mad:

tikrai.pritariu.taip bent jau pasikankins.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man buvo keista skaityti,kad Geiste nelinketu blogo skriaudikui,zudikui,kuris nuskriaustu jai artima,brangu zmogu...Tikrai,Geiste,tu retas egzempliorius...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man buvo keista skaityti,kad Geiste nelinketu blogo skriaudikui,zudikui,kuris nuskriaustu jai artima,brangu zmogu...Tikrai,Geiste,tu retas egzempliorius...

Ačiū už komplimentą.

Aš dar Dievo paprašyčiau, kad tam žmogui, kuris taip padarė, atleistų...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir uz ir pries. Pries todel, kad vis gi kaleti iki gyvos galvos yra didesne bausme. Uz todel, kad kalejimuose dabar ne pragaras, o rojus pasidare. Tad pasodinus iki gyvos galvos nieko nepesi, o ir teismai musu su istatymais nelabai teisingi.

Skirt uz isprievartavima 3 metus? Apsurdas :blink:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Skirt uz isprievartavima 3 metus? Apsurdas :blink:

Siūlai sušaudyt?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.