Pereiti prie turinio
Bambyna

Mirties bausmė - už ar prieš?

Rekomenduojami pranešimai

Aha nuzudo tavo vaika ir sakai ei zmogau as tau atleidziu.

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Taigi kazkoki varianta reikia siulyti vietoj mirties bausmes? Jeigu zudikai vaiksciotu sau ir zudytu,jau nemanau,kad tokia Dievo valia...O nebaudziami jie taip ir darytu...

O besalygiskai pasitiketi Dievu- siame pasakyme as izvelgiu tik baime prisiimti atsakomybe uz savo gyvenima ir visus savo veiksmus :unsure:

Nusikaltėlius reikėtų izoliuoti ir auklėti. Bet tai- utopija, nes niekas nesuinteresuotas taip daryti...Anastasija siūlo tokį variantą: kiekvienam nuteistajam duoti po hektarą žemės ir tegul dirba ir išgyvena iš savo darbo... Rusijos platybėse žemės yra pakankamai...

Kartoju: tikėjimas yra besąlygiškas pasitikėjimas Dievu. O atsakomybės prisiėmimas už visas savo mintis, žodžius ir poelgius- yra savaime suprantamas dalykas. tai neturi nieko bendro su pasitikėjimu Dievu...Tai Jo įsakymų vykdymas...

Papildyta:

Aha nuzudo tavo vaika ir sakai ei zmogau as tau atleidziu.

Apie tai rašiau anksčiau.Matyt- neskaitei...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Minčių, žodžių ir veiksmų energetika ta pati. Tie, kas žudo mintimis ar žodžiais, yra patys tikriausi žmogžudžiai.

Tuomet žmogžudžių daug , tenka dažnai girdėt "aš tave nudėsiu" ir panašių grasinimų iš girtų lūpų kai neparduodi daugiau alkoholio ir pasakai , kad jums laikas namo :unsure: Tuomet reiškia nenužudo žodžiais :unsure: o aplamai argi šuns balsas į dangų eina . Manęs nebaugina kitų pikti žodžiai , o veiksmai kelia grėsmę .

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaiciau, reiskia taip norejo Dievas? O kas jis toks , kad turi spresti kur ir kada turi mirti?

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šuns balsas į dangų neina, bet žmogaus- kiekviena mintis, kiekvienas ištartas žodis yra užrašomas... Paskaitykit temą "Akašų kronikos".Turiu daug medžiagos, bet abejoju, ar verta vargintis ir turimą informaciją pateikti.

Skaiciau, reiskia taip norejo Dievas? O kas jis toks , kad turi spresti kur ir kada turi mirti?

OHO... Čia jau satanizmu kvepia...

O kas esi tu, žemės dulke, kad drįsti taip Dievą kolioti?

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip noriu taip ir kolioju, esu netikinti tokiais dalykais, nevaikstau i baznycia, esu pats velnias...

Seniai nustojau tiket Dievu, nes per jo sprendimus maciau tik kancias ir kitu zmoniu skausma. Dabar esu laiminga ir nekvarsinu sau galvos. Bet cia jau kita tema.

Kalbama apie mirties bausme

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skirčiau dvi nusiklatėlių grupes-vieni tapo aplinkybių aukomis,o kiti patys tas aplinkybes planavo ir koregavo.Pirmiesiems gali būti taikomas pasigailėjimas,o antriesiems-jokiu būdu ne.Mirties bausmė irgi slidus dalykas-nėra garantijos,kad nusikaltimą įvykdė būtent tas žmogus,teisėsauga vis dėlto yra labai korumpuota.

O šiaip dėl bausmių tai aš negailestinga,pvz,labai norėčiau ,kad tas vaikinukas,kuris nurovė man nuo peties rankinuką ir su juo pabėgo,taip būtų sudaužytas,kad likusį gyvenimą praleistų jei reanimacijos palatoje,tai jau bent invalido vežimėlyje.Ir jei kas atsitiktų mano artimiesiems,noriu,kad nusikaltėlis būtų nubaustas labai žiauriai-ir mirties bausmė yra šiuo atveju per lengva bausmė.

O apie tai,kaip turi būti nubaustas nusiklatėlis,kuris kažkam kažką padarė-galim diskutuoti iki begalybės,tiesiogiai tai mūsų vis tiek neliečia.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O apie tai,kaip turi būti nubaustas nusiklatėlis,kuris kažkam kažką padarė-galim diskutuoti iki begalybės,tiesiogiai tai mūsų vis tiek neliečia.

Gerai pasakei mūsų tai neliečia - mums vienodai šviečia ...

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as pries, nes manau, kad mes neturime teise atimt is zmogaus gyvybes...

tegul uzdaro y vienute visam gyvenimui...nerodo dienos sviesos.... bet zudimas....ne iseitis... manau kancia didesne bausme

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai už mirties bausme. O jei ne duok Dieve tas žudikas ką nors padarytų man labai artimui žmogui, tai pati savo rankomis jį pasmaugčiau. Jūs tik nepykit, bet kai kurių mintys man pasirodė APSURDIŠKOS.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepykstu. :bigsmile:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau niekas neturetu pykti,nes cia kiekvieno nuomone.ir ka gali zinoti jei taip nutiktu musu artimui kaip mes elgtumemes.gal nepagalvotume taip ir butume uz kitokius dalykus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.