Pereiti prie turinio
Bambyna

Paauglystė

Rekomenduojami pranešimai

oij zana linkiu labai daug kantrybes :)

mano brolis paauglysteje buvo tiek velniu priedes, tiek visko pridirbes... kaip prisimenu tai plaukai siausiasi... o ka jau kalbeti kaip tevai jaUTESI...

gerai tai, kad i prota atejo :angry: neliko senu draugu, susirado saunia mergaite, istojo vilniuje i univera, mokosi ir dirba

taip, kad reikia laiko ir dauug kantrybes, ko ir linkiu visoms ir paciai sau :piktas:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu žinokit šendien tai tikrai labai bijau eiti į tą mokyklą, nežinau ko jis ten pripaistys

ir kaip man pasakyti mano vaikas sugalvojo pas močiutę laikinai pagyventi, nes aš labai daug reikalauju: kad būtų padarytos pamokos, kad nešūkautų, kad susitvarkytų kambarį?

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu žinokit šendien tai tikrai labai bijau eiti į tą mokyklą, nežinau ko jis ten pripaistys

ir kaip man pasakyti mano vaikas sugalvojo pas močiutę laikinai pagyventi, nes aš labai daug reikalauju: kad būtų padarytos pamokos, kad nešūkautų, kad susitvarkytų kambarį?

o gal vertetu leisti pas ja pagyventi, sukrauti daiktus ir grizusiam iduoti maiseli su jo drabuziais ir palinketi sekmes. Manau tai dalis santazo, as pasakysiu, kad noriu iseiti, tai tevai nusileis ir galesiu daryti ka noresiu, ir busiu laimejes

Eik drasiai iskelta galva ir nieko nebijok, manau direktoriai ir mokytojai tikrai nekvaili, sekmes :brunette:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet vakar konsultavausi su psichologe, tai irgi sako kad nieko gero nebus jei vaikas pasiliks ten pas ją gyventi, nes kai grįš namo tai bus man tada šakės

jis visai nesiskaitys

nors ir dabar jau nesiskaito, o dar tik 13, tai kas bus kai bus 16?

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ir cia diskusijos verda- mano nuomone tokia, kad netiesa sakai Geiste-kad tevai pridaro auklejime klaidas, tai poto turi..... vaikai jau gime turi savo charakteri- kodel is triju vaiku- du buna auksiniai vaikai- ir zmones gyvenime, bet vienas tikraai bus- nusikaltelis, vagys, nervus gadins, pyksis ir t.t. ( na cia ne apie visas seimas kalbu). nors tevai auklejo vienodai ir tevai vieni yra.... nereikia versti viskoa nt tevu.

del vieno as pritariu, kad negalima leisti, kad vaikas manipuliuotu tevais. nes jeigu vaikas suvoks,kad tevai daro viska ka jis uzsimano ir kad tokiais ar anokiais grasinimais tevais pasimeta..... reikia reaguoti ramiai.... patiems nueiti i vaiku tarnyba ir pasikalbeti- gal vaikas nori labai but savarankiskas- tai vaiku tarnyba priglaus kur nors menesiukui pagyventi- ir manau-visos isterijos pasibaigs,kai vaikas susidurs su realiu gyvenimu- su kitais prieglaudoje esanciais vaikais.....

o mociutes, seneliai- gadina vaikus. lepina kaip tik gali..... kiek kartu ir as pykausi, nes jau buvo neimanoma, o rezultatas toks pats......

uz tat dabar ir mes turime- auksini velniuka.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai didele itaka daro ir draugai

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sudėčiau rūbus į klumšelį ir pasiūlyčiau nešdintis ir gyventi ant savo subinės.

Negalima leisti vaikui, kad jis manipuliuotų tėvus. O močiutės namų duryse reikalui esant galima spyną pakeisti.

nei už ką taip nedaryčiau ir nesiūlyčiau. Tai baisiausias dalykas, mano galva, kurį gali padaryti tėvai. Jei būčiau paauglė, taip ir padaryčiau, spjaučiau mamytei po kojelėmis, ir išeičiau, o viduje - labai skaudėtų. Nesu mama, tas tiesa, tačiau, manau, kad pasakyčiau, kad gali gyventi pas močiutę kiek nori, esi jau PAKANKAMAI SUAUGĘS daryti savo sprendimus, ir jei manai, kad tau ten geriau, pagyvenk.. Tačiau noriu tau pasakyti ir pakalbėti KAIP SU SUAUGUSIU, galbūt aš darau kažką ne taip.. bet aš negaliu visko atspėti, galbūt tu norėsi man padėti ir pasakyti, ką aš darau ne taip. Bet kokiu atveju TU GALI SPRĘSTI PATS, esi SUAUGĘS, ir gali daryti sprendimus, nepamiršdamas, kad esi ATSAKINGAS už juos, kaip ir visi suaugę, negali elgtis kaip VAIKAS, kuris tik ir moka rodyti savo ožiukus. Noriu kad žinotum, kad gali gyventi pas močiutę kiek nori, bet visada esi laukiamas savo namuose, savo kambaryje. galbūt tau ir MUMS reikia daug ką apmąstyti, bet vis tiek AŠ tave MYLIU, nepaisant nieko. Ir jeigu kažką darau tai taip elgiuosi, nes esu tavo mama, ir jaudinuosi dėl tavęs.

Na žodžiu, reikia viską aiškinti kantriai ir labai kantriai, neleidžiant suprasti, kad jis yra tik vaikas...

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
labai didele itaka daro ir draugai

zinoma! bet dazniausiai tie draugai namuose auksiukai ir nesiruosia begti is namu :geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai kad ne viskas taip paprasta, močiutė neseniai naujas duris šarvuotas įsidėjo, o be to čia jinai jį laiko, viską daro ko jis nori, visus norus ten\kina o paskui jis su mumis visiškai nesiskaito

jau su močiute susipykau, paskambinau ir iškoliojau, jei būtų gera močiutė ir norėtų vaikui gero tai namo varytų o ne pas save priglaustų

na jo čia tai bėda.

tada kogero reiktų kalbėti ilgai ir nuobodžiai su vaiku apie norų tenkinimus. Ir auklėjimą ir apie tam tikras taisykles, nes esi ir suaugęs, bet ir vaikas..?

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nei už ką taip nedaryčiau ir nesiūlyčiau. Tai baisiausias dalykas, mano galva, kurį gali padaryti tėvai. Jei būčiau paauglė, taip ir padaryčiau, spjaučiau mamytei po kojelėmis, ir išeičiau, o viduje - labai skaudėtų. Nesu mama, tas tiesa, tačiau, manau, kad pasakyčiau, kad gali gyventi pas močiutę kiek nori, esi jau PAKANKAMAI SUAUGĘS daryti savo sprendimus, ir jei manai, kad tau ten geriau, pagyvenk.. Tačiau noriu tau pasakyti ir pakalbėti KAIP SU SUAUGUSIU, galbūt aš darau kažką ne taip.. bet aš negaliu visko atspėti, galbūt tu norėsi man padėti ir pasakyti, ką aš darau ne taip. Bet kokiu atveju TU GALI SPRĘSTI PATS, esi SUAUGĘS, ir gali daryti sprendimus, nepamiršdamas, kad esi ATSAKINGAS už juos, kaip ir visi suaugę, negali elgtis kaip VAIKAS, kuris tik ir moka rodyti savo ožiukus. Noriu kad žinotum, kad gali gyventi pas močiutę kiek nori, bet visada esi laukiamas savo namuose, savo kambaryje. galbūt tau ir MUMS reikia daug ką apmąstyti, bet vis tiek AŠ tave MYLIU, nepaisant nieko. Ir jeigu kažką darau tai taip elgiuosi, nes esu tavo mama, ir jaudinuosi dėl tavęs.

Na žodžiu, reikia viską aiškinti kantriai ir labai kantriai, neleidžiant suprasti, kad jis yra tik vaikas...

is tikruju labai grazai ir teisingai parasei- reikia aiskinti kantriai.... bet blogiausia buna taip,kad ta kantrybe baigiasi......

aciu cukriuk uz patarimus- jie is ties naudingi- tuo labiau kad uz kokiu 10 meteliu ir manes tas pats laukia :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
is tikruju labai grazai ir teisingai parasei- reikia aiskinti kantriai.... bet blogiausia buna taip,kad ta kantrybe baigiasi......

aciu cukriuk uz patarimus- jie is ties naudingi- tuo labiau kad uz kokiu 10 meteliu ir manes tas pats laukia :geda:

Oj Oksanėl, puikiai suprantu, kad tai žodžiai, o va gyvenime labai labai iš kur tos kantrybės semtis? Gal žinant, kad nuo mūsų poelgių labai priklausys, kaip vaikas augs toliau, ir kaip žiūrės į mus pačius?..

Tik manau, kad jokiais būdais negalima varyti iš namų.. JOKIAIS.

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tik manau, kad jokiais būdais negalima varyti iš namų.. JOKIAIS.

Žinau du atvejus, kai tėvai taip pasielgė. Suveikė puikiai.

Pati turiu namuose du paauglius- 12 ir 14 m. Tarp mūsų nėra jokių paslapčių. Ir kol kas- jokių problemų. Ne kartą sakiau: jei norėsit parūkyti, galim kartu- cigarečių turiu; per Kalėdas abiems vyno įpyliau ir visi kartu paragavom. Kai nėra draudimų, kai vaikai mamos nebijo, nėra prasmės meluoti, bėgti pas močiutes. O bėgimas pas močiutę būtent ir parodo, kad padaryta klaidų auklėjime- mama nesugebėjo išlaikyti vaiko pasitikėjimo.

Aš manau taip: jei tėvai rėkia ant vaikų nuo mažumės, jei nesibodi per užpakalį pliaukštelėti ar išvis diržą pripažįsta kaip auklėjimo priemonę, paauglystė bus sunki...Kai vaikai neklauso tėvų, auklėti reikia pirmiausia tėvus...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.