Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Naujagimio priežiūra

Rekomenduojami pranešimai

Kadangi forume turim naujagimį, laikas ir naujai temai atsirasti... :)

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kai prisimenu pirmas dienas,tai juokas ima.Mane atvežė namo ir paliko su dukra.Su kaimyne mama susitarė,kad jei kas-ji uzsuks....Ji slapia,o as bijau stipraiu vystyti-atrodo,vaikas toks gleznas,kad sulus,o o ji vis nusispardo,o aš bijau,kad peršals...apsiašarojau iš tos nevilties ...atėjo kaimynė su savo kūdikėliu (maždaug pusmečio amžiaus),suvystė maniškę,nuramino mane...ir aš ramiai sulaukiau vakaro :hm:

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

O as kai prisimenu savo dukryte visai mazuliuke, arba pamatau maziuka vaikiuka, iskarto uzsimanau antro vaikelio :wub:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ka cia galvoti... :grin: Reikia veikla uzsiimti... :doh:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naujagimio priežiūra tikrai ypatinga. Vien su bambute kiek vargo :) O jei dar odelė sausa, linkusi šusti Savo bernams kol tinkamus pampersus parinkau, kiek vargo buvo. Jiems tiko tik "Bambolina", nuo visų kitų šusdavo. O dukrai visi tiko.

Bet prisimenu, koks vargas buvo su jos sausa oda- keletą kartų per dieną visą kremu tepdavau...

Na ne, aš jau ketvirto nenorėčiau :)

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mums bambute nukrito per 5 dienas, o tepti nieko neleido tepti. Kadangi savaite pragulejau ligonineje, tad nebuvo taip baisu, seseles viska pamokino. Buvo mazutis truputuka pasutes, bet tokius vaistukus naudojam tai praeina. O geriausia naudoti rekomenduoja alyvuogiu alieju kad nesustu :)

Tik nerimauju kad vaikas zaksi, bet daktare sako, kad kai zinda tada daug oro pritraukia.

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, visi mažiukai žagsi.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo žagsėjomo maniškiams labai padėdavo šilta arbata.Arba užklodavau kuo nors šiltu-sušildavo ir nustodavo.Pirmą kartą tai vyras labai išsigando,aš kažkaip abejingiau reagavau-jis buvo įsitikinęs,kad kai vaikas žagsi,jam skauda.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arbata? Mano tik vyriausiasis sūnus žino, kas yra buteliukas...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man anksti dingo pienas,ir abu auginau mišinukais.Šiltas mišinukas irgi tikdavo tokiems atvejams,bet jei vaikas nealkanas,jis to mišinuko negers.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano vaikutis sumaise diena su naktim. Diena niekaip negalim prizadinti. Buna 'gyvas' kelias valandeles is viso.Maitinant kaip luzta ir daryk ka nori. O nakti nuo pirmos iki beveik penkiu nemiega, valgo ,guguoja ir t.t. Patarkit ka daryti.

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.