Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas naudojete LANCOME kosmetika?

Esu girdejus puikio atsiliepimo apie dekoratyvine kosmetika. O tu?a HYPNOSE vadine stebuklingu.

990516_l.jpg

Papildyta:

O jeigu naudoji su ?iuo standikliu i?vis daro stebuklus

990604_l.jpg

Adomu ar tai tiesa :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turiu Lancome Flextencils, tai ne?inau, nieko stebuklingo...... Bourjois Volume Glamour buvo gal net geresnis, o kaina dvigubai ma?esne :super:

u040.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
turiu Lancome Flextencils, tai ne?inau, nieko stebuklingo...... Bourjois Volume Glamour buvo gal net geresnis, o kaina dvigubai ma?esne  :super:

A? turejau Borjois atsparo vandeniui,tai man nepatiko :bee .Subegdavo visas...O Lankome neturejau,bet sako,kad jie :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Drekinamasisi LANCOME kremas jokio i?skirtinumo i? viso kito...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tušą Hypnose naudojau gal virš metų, jį parsiveždavau iš Maskvos, nes ten jisai žymiai pigesnis. Tačiau manau dabar vėl teks gryžti prie jo, nes geresnio tušo nesu turėjusi. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir girdejau kad hypnose tusas stebuklingas- na matote tusas kaip ir kremas vieniems tinka kitiems ne, tai priklauso nuo blakstienu :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu Lancome Fatale tušą, apibūdinsiu dviem žodžiais, neįtikėtinai fantastiškas :wacko:

8_buyuk.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na panaudojus tiek laiko tą tušą jau galiu parašyt atsiliepimus.

Tušas daro stebuklus :D čia trumpai. o plačiau, reik su juo išmokti greit ir profesionaliai dirbti, kas man žiauriai dar sunku, nors antra savaitė jau naudoju. Per visus tris perbraukti man dar sudėtinga. Antra greit džiūną ilgai nepaformuosi, trečią visada po pasidažymo visi apsoliučiai visi, nes bernai grupiokai pastebi mano blakstienas :mirksiukas: Bet su juo pasidažyt man jau reik skirti laiko, negu su mano įprastu lorelio irgi su šukutėm, tik vienom o ne trigubom. Tad jeigu labai skubu, pvz kaip šiandien ryte tai greit pasidažiau su savo senuoju.

Tai gi apibendrinant, padažo įspūdingai, ir ilgina ir tankina ir riečia be galo gražiai, bet norint gražiai pasidažyt, labai jau reik atidirbti su juo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusipirkau seselius is Lancome LANCOME COLOUR FOCUS EYESHADOW QUAD na man patinka- svelnus ir spalvos gerules :super:

13fe_2.JPG

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tušą Hypnose naudojau gal virš metų, jį parsiveždavau iš Maskvos, nes ten jisai žymiai pigesnis. Tačiau manau dabar vėl teks gryžti prie jo, nes geresnio tušo nesu turėjusi. :lol:

sutinku :blink: ir man Hypnose :blink: Nors is pradziu, kaip Indrute sako, reikejo laiko iprasti su juo dazytis. Dar is Lancome naudoju veido balinanti seruma ir tonika, tai irgi visai patinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.