Pereiti prie turinio
Deimante

Svajonių miegamasis….

Rekomenduojami pranešimai

labao grazus,erdvus kambariai :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Praeitam puslapyje antras iš apačios visai nieko, tik ta kėdė vaizdą gadina...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eina sau kaip grazu... ir ne tik baldai, o ir patis kambariai :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man įspūdį paliko draugų miegamasis, neseniai įkurtuvėse buvom, tai vertinom per savo prizmę, kokias idėjas savo būsimam name panaudoti ;) Iš pradžių šokiravo vos įėjus į kambary galvūgaly tokia ryyyškiai raudona siena su nišoje iš viršaus padarytu halogeninių lempučių apšvietimu. Atrodė nu super seksualiai, prislopinta šviesa, ta spalva, jaukūs minkšti lovos apdangalai, storas minkštas kilimas ant žemės, nu jau toks seksodromas ;) :doh:. Paskui sakau kaip tokiam ryškiam kambary miegoti, gi turėtų erzinti, ir tik tada pastebėjau, kad likusios trys sienos tai švelnios pastelinės spalvos, tai realiai kai guli, tai to raudonumo ir nematai :D ir priekyje ant sienos nemažas plokščiaakranis telikas, žinau, daug kas miegamuosiuose televizorių nemėgsta, o mums pvz patinka, tai man pasirodė beveik idealus toks miegamojo interjeras: jaukus, šiltas ir tuo pačiu labai seksualus :unsure:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
argenta_bedroom_LRG.jpg

man labai grazi spinta- kazkaip anksciau neatkreipiau demesi,o dabar kai pamaciau,tai negaliu akiu patraukti-ispudinga...noriu tokios....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man įspūdį paliko draugų miegamasis, neseniai įkurtuvėse buvom, tai vertinom per savo prizmę, kokias idėjas savo būsimam name panaudoti :D Iš pradžių šokiravo vos įėjus į kambary galvūgaly tokia ryyyškiai raudona siena su nišoje iš viršaus padarytu halogeninių lempučių apšvietimu. Atrodė nu super seksualiai, prislopinta šviesa, ta spalva, jaukūs minkšti lovos apdangalai, storas minkštas kilimas ant žemės, nu jau toks seksodromas :D :D. Paskui sakau kaip tokiam ryškiam kambary miegoti, gi turėtų erzinti, ir tik tada pastebėjau, kad likusios trys sienos tai švelnios pastelinės spalvos, tai realiai kai guli, tai to raudonumo ir nematai :D ir priekyje ant sienos nemažas plokščiaakranis telikas, žinau, daug kas miegamuosiuose televizorių nemėgsta, o mums pvz patinka, tai man pasirodė beveik idealus toks miegamojo interjeras: jaukus, šiltas ir tuo pačiu labai seksualus :D

tu taip pasakoji o as isivaizduoju.... oj noreciau ir as kazka panasaus.... noreciau didelio ir erdvaus kambario, su dideliu langu i grazu gamtos vaizda....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Miegamajame super dalykas man yra didelis langas, jei nuo pat žemės, tai išvis fantastika :rolleyes:

Iš šitų variantų man jaukiausias paskutinis :victory:

interior108bc7.th.jpg interior104ec1.th.jpg

interior119ol8.th.jpg interior110tt2.th.jpg interior120iy3.th.jpg

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O visai nieko mintis, jei kambariukas tamsus :rolleyes:

platinum26ij7.th.jpg

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laai grazus miegamieji Eitvyde,bet labiausiai patiko paskutinis kaip ir tau :victory: man ir patinka dideli langau ir ne tik miegamajame,bet visuose kambariuose :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskutinis kaip viešbučio kambarys :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.