Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Kaip jus manote, kodel mes bijome tamsos? :)

Kodel kartais buna tiesiog nejauku tamsoje? :o

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:hm: gal tiesiog mus visus kūdikystėj, vaikystėj panašiai gasdina? Viskas kas gali atsitikt bloga dažniausiai turi atsitikt naktį, jei nemiegosim ir pan. Be to turbūt bijom to ko nematom, o tamsoj išvis mažai kas matosi, jaučiamės nesaugūs... o dar tie šešėliai+fantazija :)

Aš iki šiol bijau lipt žemyn į tamsų rūsį, o kokio bieso bijau :hm: juk protu suvokiu, kad nieko ten nėra, bet nelipu ir viskas :o

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? tamsos bijau todel,kad nieko nesimato.Baisiom pasakom man?s niekas negasdindavo,tad kad i?las kas nors nera tokios baimes.Vakare kur einant ar laiptineje yra baime,kad gali u?pulti.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mane tamsa baugina, nes tuomet isijungia mano laki fantazija ir prisigalvoju ivairiausiu siurpinanciu nesamoniu :doh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir bijau tamsos ,tikrai nesu vaikysteje prigasdinta,bet man but tamsoje tikrai nesmagu ,ir pati negaleciau paaiskint kodel bijau tamsos. :hm::hm:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as seniau bijojau tamsos.taciau kaskaip dabar nebebijau ir ji manes nebebaugina dabar.o galk daug ka baugina ne tamsa,o kas yra tamsoje

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

;) tai, kad dažniausiai toj tamsoj nieko nėra...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o gal isivaizduojame kaska.kaska kas gali buti tamsoje .to ir bijome.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jeigu muso buto niekas nemokin? bijoti tamsos, kas tada? Mano dukra nueidavo keturpeseia tamsion virtuven ir pargra?davo i? ten sume?keriojusi kokia nors geryb? i? pintines, o kai paaugo ir pasidalino dar?eline i?mintimi puole bijoti tamsos.

Gal yra lik? mirties baimes ir dar i? pirmyk?eio ?mogaus instinkto, kad ple?runai med?ioja i? pasalo nakta, kad mir?ta daugiausia irgi nakta.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O jeigu muso buto niekas nemokin? bijoti tamsos, kas tada? Mano dukra nueidavo keturpeseia tamsion virtuven ir pargra?davo i? ten sume?keriojusi kokia nors geryb? i? pintines, o kai paaugo ir pasidalino dar?eline i?mintimi puole bijoti tamsos.

Gal yra lik? mirties baimes ir dar i? pirmyk?eio ?mogaus instinkto, kad ple?runai med?ioja i? pasalo nakta, kad mir?ta daugiausia irgi nakta.

gal ir yra tame tiesios..gal tai kaskoks instinktas,kuri galime iveikti .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ankseiau tamsos nebijojau,bet u?tat dabar tai labai bijau.Siaubingai nejauku.Nemegstu tamsos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas pasikeitė?

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.