Pereiti prie turinio
Giedra

stringai. Vyrų ir moterų akimis

Rekomenduojami pranešimai

klausykit, neseniai buvau baseine nu ir motero persirengimo kambara pamaeiau regina :blink: :blink: , na moteri?kaite, gal apie 40 meto, sudejimas kaip dvi a?, su ragatkemis :doh :doh . Atrode nelabai gra?iai.... tao moteriai visi?kai netiko :schmoll::schmoll::schmoll: ...

Ka jus manote apie tai?? iki kokio am?iaus skirti stringai???

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

AS TAI MANAU KAD STRINGAI SKIRTI TIK GRAZIEM UZPAKALIUKAM :pack2_thumbup[1]: BE DIDELIO ANSVORIO :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del man?s tegul ne?ioja ka nori(ar i?vis nieko),bet nesidemonstruoja.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
klausykit, neseniai buvau baseine nu ir motero persirengimo kambara pamaeiau regina :blink:  :blink: , na moteri?kaite, gal apie 40 meto, sudejimas kaip dvi a?, su ragatkemis :doh  :doh . Atrode nelabai gra?iai.... tao moteriai visi?kai netiko :schmoll:  :schmoll:  :schmoll: ...

Ka jus manote apie tai?? iki kokio am?iaus skirti stringai???

Pasijutau taip, tarsi bueiau sene...

Man 36, bet mano u?pakaliukas- dailutis. Dar jokio celiulito nera, jokio nereikalingo riebalo gramelio...Jei noresiu ne?ioti stringus, galesiu iki pat pensijos...

Manyeiau, ne am?ius svarbu, o genetika...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reiktu skirstyt ne pagal am?io, o pagal formas, nes ?iais laikais yra net 20- meeio i? kuriu tikrai reikto atimt stringus? graou kai gra?us u?pakaliukas, o ant jo stringai, o dar fainiau kai jie ant 40m. moters, nes smagu, kad yra save prisi?iurineio mergino? :schmoll:

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pritariu visem.jei prisiziuri ir uzpakaliukas grazus ir be reikalingo antsvorio ar celiulito tada labai puiku kad ir 40 - mete nesioja. :clap:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu eia dabar :schmoll: ? Juk ne del gro?io devit trusus :schmoll: ? Devim tai kas patogiasia...

A? pavizd?iui bandau savo mamai apir?ti, nors jai jau beveik 55 metai, o ir tikrai ne lieknuole yra :schmoll:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo ... :schmoll: pasirodo stringai tik pagal am?io , na ir keisti ?mones taip mastantys :doh juk devim tai kas mums patogu , o ne del kito akio .

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atrodo vir? trisde?imties ?mones devi paltalonus :laugh:

Nesitikejau kad ?iais laikais yra ?itaip mastaneio ?monio, juk stringai tai nera jau ka?kas tokio kas buvo prie? 5 metus, tai eilines kelnaites...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
sudejimas kaip dvi a?, su ragatkemis  . Atrode nelabai gra?iai.... tao moteriai visi?kai netiko    ...

Taigi Giedra rase kad butent tai moteriai netiko butent stringai :wink: Mergaites kodel nervojates :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na na u?sipuolet jus mane.. :bigsmile: mano galva jei tavo figura sudarkyta, tai visi?kai nelask a stringus, nes jie dar labiau i?ry?kina visus trukimus, bet jei moteris liekna nors ir 50 meto, kodel gi ne??? juk labai gra?u :pack2_thumbup[1]:

Papildyta:

Dar noriu pridurt ?iais laikasi yra visko, stringai, paskui kelnaites ?orto tipo ir t.t kiekviena gali sau prtitaikyt kas jai tinka.. pav mano u?pakala padailina stringo ir ?orto makalyn?, net ne?inau kaip juos pavadint :grin: :) bet i?siry?kina du kepaliukai :susigedes :susigedes

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas mato ta u?pakala - dailus jis su stringais ar su ?ortukais :bigsmile: nebent a gatv? i?einama tik su kelnaitem . Geriausias sprendimo budas - vaik?eioti be kelnaieio ir tuomet u?pakaliukas atrodys gerai :laugh: ?iaip savo kuna reikia mylet ir nesigedyt jo , koks jis bebuto , nes kitu atveju tai jau kompleksas .

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.