Pereiti prie turinio
zmonike

Nuosavas verslas

Rekomenduojami pranešimai

Ar norėtumėte turėti nuosavą verslą? Koks tai būtų verslas?

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pati paklausiau-pati atsakysiu

Norėčiau turėti,tik abejoju ar turiu tam gabumų.Nors,žmogus niekada iki galo nežino savo sugebjimų...Norėčiau turėti blyninę.Idėją pamačiau Rygoje ir patiko.Keptume įvairiausius blynus su įvairiais garnyrais ir padažais...Tinka bet kuriam paros metui...

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš noriu turėt savo barą, dviejų aukštų :mamba::grin:

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man iki verslininkes kaip iki menulio... :mamba:

esu meniskos prigimties...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai mokiausi buhalterijos rašėm verslo planą ekonomikai (dviese), bandėm įsigilinti į verslininko vaidmenį ne tik skaičiukais, bet ir vidum..nu man nepavyko , tad pasiskirstėm darbus ji viską nupasakojo, aiškino ko reiks, o aš viską suskaičiavau, nubraižiau kreives ir t.t. biznis bent jau teoriškai būtų pavykęs (kavinė-baras), dabar toj vietoj tikrai yra kavinė ir lygtais viskas ten jiem normaliai klojas. O aš pati negalėčiau būti verslininke, kuri tik ir galvoja kaip čia ką padarius, kad tik geriau biznis sektųsi, tas visas lakstymas, derybos ir t.t. ne man ir visai dėlto nepergyvenu, juk negali visi būti vienodi

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visa laika, mes abejojam savo galimybem, bet as sakau, kad nepabandes nesuzinosi, ar sugebetum ar ne... :mirksiukas: svarbiausias tikslo siekimas ;) as taip pat planuoju verslininkaut, save realizuot... aisku bus ne tai apie ka as svajoju, bet pradzia nuo kazko gi turi but :cocktail:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir koks tai bus verslas? :mirksiukas:

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nreciau turet labdaros parduotuvyte ,nes kas pas mus miesteli prekiauja LBD vaiksto apsirenge super ,kad ir visai neblogai uzdirbtum zmogus -tokio garderobo vistiek neuzsipirktum kad vis keistum ir keistum

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Super pasiūlymas!

Kviečiame tapti Amway partneriu ir prisijungti prie mūsų komandos.

Privalumai:

Jokių įsipareigojimų – neprivaloma daryti reguliarių užsakymų ar atlikti kitų veiksmų.

Prekes gausite greitai iš patikimo tiekėjo.

Padėsime žengti pirmuosius žingnius, parodysime tiesiausią kelią į sėkmę.

Ir tai dar ne viskas. Tapę mūsų komandos nariais iki balandžio 30 dienos Jūs gausite DOVANŲ e-parduotuvę lietuvių kalba! (pvz pigu.visiems.lt )

Neatidėliokite RYTDIENAI to, ką galite padaryti ŠIANDIEN!

Susisiekite su mumis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as noreciau tureti parduotuve- tokiu dalyku kaip vazos, paveikslai, zvakydes, salikai ir panasiai-ne rubu..... ne maisto produktu.... jau buvau suplanavusi atidarineti, buvau pasirengusi imti paskola ir nuomuoti vilniaus senamiestyje patalpa-nedidele. apgalvojau kaip tas prekes gabenciau,kiek mazdaug mokeciau.... prekes gabenciau is anglijos-norejau atidaryti grynai anglisku daiktu parduotuve-anglu stiliaus,bet vyras atkalbejo mane.... :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o as noreciau tureti parduotuve- tokiu dalyku kaip vazos, paveikslai, zvakydes, salikai ir panasiai-ne rubu..... ne maisto produktu.... jau buvau suplanavusi atidarineti, buvau pasirengusi imti paskola ir nuomuoti vilniaus senamiestyje patalpa-nedidele. apgalvojau kaip tas prekes gabenciau,kiek mazdaug mokeciau.... prekes gabenciau is anglijos-norejau atidaryti grynai anglisku daiktu parduotuve-anglu stiliaus,bet vyras atkalbejo mane.... :(

O kodėl atkalbėjo? Gal ir būtų pavykę? Ar pabijojot rizikos? :hm:

Aš, nors ir studijuoju vadybą- nelabai noriu nuosavo verslo. :hm: Mano svajonė dirbti didelėje įmonėje. :lol: Tikiuosi, kad ji greit išsipildys. :D

Vyras kaip pašto ženkliukas, gerai palaižius ilgam prilimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.