Pereiti prie turinio
kicule

Ar pasikeitet Jus po gimdymo?

Rekomenduojami pranešimai

pasidariau namyseda

cia jau budinga jauciams :flowers:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turbut daugelis is musu pasidarem namisedos, tokia jau jaunu mamyciu dalia :rolleyes: . Be to tikrai pasidariau atsakingesne, kruopstesne, tvarkingesne, nu zodziu kol kas pasikeitimai itk i gera :victory:

wg__78__028Z0000-WnmMDAwMDA4fDAwMDEyODZofExpa28.gif

an1cj0Q-Wnm0030MDAwMTQwOGx8MDAwMDEzZGF8U3VzaXR1b2tl.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip pasikeite ir bendravimas ir poziurys i gyvenima , esu gal labjau nervingesne , nes per visa diena , vaikas isciulpia visa energija , na bet nieko musu juk tokia dalia :rolleyes:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...pasikeičiau, amžiaus eigoje po gimdymo sunkiau sustvarkyti fiziologiškai.... :rolleyes: ...nukarusios skūros nervija...

Pliusas tame jog po3 vaikeliu ir vėlyvų gimdymų galiu sau leisti lašelį viršsvorio... :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol buvau namie su vaiku gal pasikeitimai buvo didesni. O dabar - dirbu, išeinu kur nors, tik tiek, kad pareigų daugiau (su vaiku susijusių), o šiaip lyg ir nepasikeičiau labai smarkiai :blush: :hm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as pasikeiciau netgi labai smarkiai tik, deja, i bloga puse : tapau nervuota, irzli,zirzianti "boba" kartais net su pykcio protrukiais :flower: -_- o kazkada buvau linksmute panelyte... ^_^ Isoriskai pasikeiciau taip pat, nes nestumas ismargino mano kuna strijomis :o :D

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O as pasikeiciau netgi labai smarkiai tik, deja, i bloga puse : tapau nervuota, irzli,zirzianti "boba" kartais net su pykcio protrukiais :( -_- o kazkada buvau linksmute panelyte... ^_^ Isoriskai pasikeiciau taip pat, nes nestumas ismargino mano kuna strijomis :o :this:

Pažystama situacija... :( rutina, keturios sienos... Išeini kur nors prasiblaškyti? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai retai.Siaip cia, kur gyvenu, nelabai kur ir galima iseit,yra tik kelios vietos.O vyras nesiveda ir pats neina.Vat... O taip noretusi kartais atitrukti nuo rutinos.

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai retai.Siaip cia, kur gyvenu, nelabai kur ir galima iseit,yra tik kelios vietos.O vyras nesiveda ir pats neina.Vat... O taip noretusi kartais atitrukti nuo rutinos.

O sakyk, aplink nera draugiu ar kazko, su kuo prasiblaskyt butu galima, kad ir prie kavos puoduko :lol: man panasiai buvo, situacija, tokia, tik gimus pirmagimiui, persikraustem i nauja vieta, nieko nepazystu, kompleksai del pasikeitusios figuros ir t.t.t. buvo ziauriai sunku... Bet isgelbejo internetas, pasitikejimo suisgrazinimas ir pan. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O sakyk, aplink nera draugiu ar kazko, su kuo prasiblaskyt butu galima, kad ir prie kavos puoduko :lol: man panasiai buvo, situacija, tokia, tik gimus pirmagimiui, persikraustem i nauja vieta, nieko nepazystu, kompleksai del pasikeitusios figuros ir t.t.t. buvo ziauriai sunku... Bet isgelbejo internetas, pasitikejimo suisgrazinimas ir pan. :rolleyes:

As persikeliau gyventi kitur po vestuviu, bet vieta buvo pazistama, isskyrus zmones. Turiu drauge,bet jau galima sakyti turejau,nes prikiaulino man graziai. O kelios tikros drauges liko ten,kur anksciau gyvenau.Dziaugiuosi, kad nors tau viskas susitvarke, o man atrodo, kad tas dziaugsmas niekad nesugris ir niekad nebusiu tokia,kokia buvau...

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As persikeliau gyventi kitur po vestuviu, bet vieta buvo pazistama, isskyrus zmones. Turiu drauge,bet jau galima sakyti turejau,nes prikiaulino man graziai. O kelios tikros drauges liko ten,kur anksciau gyvenau.Dziaugiuosi, kad nors tau viskas susitvarke, o man atrodo, kad tas dziaugsmas niekad nesugris ir niekad nebusiu tokia,kokia buvau...

Neliudek, ir negalvok taip liudnai... ;) viskas susitvarkys mazule... laiko reikia, ir tau ir aplinkai ;) paprasciausiai, nera kokio parko ar ko, kur butu galima iseit pasigainiot su vaikuciu, gal sutiksi kita tokia panasaus likimo moteri ;) susibendrausit :) O jai nepaslaptis kokioj vietoj gyveni?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik idomu kiek dar to laiko reiks, jau 2,5 metu praejo... ;) Gamtos kampeliu pilna,tik tokiu panasaus likimo moteru nelabai. As ir nesistengiu su jomis uzmegsti rysiu,kazkaip labai nusivyliau draugystemis.Nezinosi,kad ir pasakyciau ;)

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.