Pereiti prie turinio
kicule

Kiek laiko Jūsų vyras skiria vaikui?

Kiek laiko Jūsų vyras skiria vaikui?  

43 nariai prabalsavo

1. 1. Kiek laiko J?sų vyras skiria vaikui?

• Tiek pat kiek ir Jus
      7
    • Jus manote kad pakankamai
      20
    • 2 val.,
      8
    • 1 val.,
      6
    • 15 min.,
      2

Rekomenduojami pranešimai

mama parašė:
kai mazas sunus buvo isvis net nelisdaco prie jo ,jam uzknisdavo kad jis verkia visalaika,dabar kaskiek daugiau uzsiima bet tikrai ne tiek kiek reikia,nes jei visi aplinkui mato kaip jam reikia silumos tevo nu atsiprasau tada jei mano senelis kuriam nedaeina tokie dalykai ir tas pasake oi vargsas vaikas kaip jam silumos reik,ai nenoriu net sneket zlioumbas ima,jis man yra pasakes as nenorejau vaiko cia tu norejai tai ir augink pati,nusaut toki vyra

kaip perskaiciau ka pasipasakojai ,tai labai gaila man taves mama kad toks pas tave vyras,kaip paziurejus i nuotraukas jus man tokia grazi pora, neisivaizduoju kaip vyras gali tokius baisius zodzius sakyti,jetau kaip tau yra sunku o taip pat ir tavo suneliui gaila kad jam tetis mazai demesio skiria ,bet uztat tavo sunelis turi labai saunia mama,gal kada tetis supras kad gyvenime daro kazka ne taip, :super: sekmes jum ir laikykis mama :victory:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aciu mergikes uz palaikyma,taip laukiu kada vyras dasitupes ir supras kadblogai elgiasbet jauciu dar 7m reiks pagyvent,ir tas nepades ko gero

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  mama parašė:
kai mazas sunus buvo isvis net nelisdaco prie jo ,jam uzknisdavo kad jis verkia visalaika,dabar kaskiek daugiau uzsiima bet tikrai ne tiek kiek reikia,nes jei visi aplinkui mato kaip jam reikia silumos tevo nu atsiprasau tada jei mano senelis kuriam nedaeina tokie dalykai ir tas pasake oi vargsas vaikas kaip jam silumos reik,ai nenoriu net sneket zlioumbas ima,jis man yra pasakes as nenorejau vaiko cia tu norejai tai ir augink pati,nusaut toki vyra

cia jau ziauru :x1:

tu tikriausiai esi gelezine moteris kad su tokiu vyru gyveni :mirksiukas: stiprybes ir kantrybes tau :mirksiukas:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As manau,kad vyras pakankamai skiria laiko vaikui. per diena net nzn kiek valandu,kai yra laisvas.

as1cxHT0g411210NDU2ODlkfDEzM2R8Tm9qdW%20k.gif

as1csR40g411210MDA1MTMxbHN8MTExNzlzfE%201lcyBzdXNpdHVva2U.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galbūt kai vaikai maži, automatiškai mažyliui daugiau dėmėsio skiria mama, tačiau kai maniškiams jau 5 metai, jie su tėveliu dažnai išeina į krepšinio varžybas, į stadioną pažaisti futbolo ar pasivažinėti paspirtukais, kartu skaito, "padeda" meistrauti namuose :victory: Aš manau, kad tėčio dėmėsio jiems pakanka :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prabalsavau kad pakankamai :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar vyras dukrytei skyria pakankamai laiko....nes as isejau dirbti ir tenka buti su mazule-tad jie praleidzia kartu keturias dienas i savaite kol as dirbu,o as griztu velai tad tik nusiprausiu ir miegoti :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkaip apie tai nepagalvoju kiek skiria laiko kai auginame dvi dukras,kai grizta is darbo tai su viena uzsiima tai su kita,vat siuo metu abi uzmigde

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai tik gime dukrele labai padejo man, o dabar maziu padeda,bet as jam duodu velniu po kuriu susipranta. Juk mergytem kartais labiau reikia tevelio nei mamos :rolleyes:

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na maniskis tai manau kol kas pakankamai laiko praleidzia su maziuku. Kai tik grizta is darbo- tai vaikutis jau jo dziaugsmas :hm: Aisku kol kas musiskis pipiriukas dar mazas, tai daugiau as reikalinga :doh: bet vyras vis klausia kada sunelis jau vaikscios, begios ir gales su juo dukti :doh: tikiuosi kai sunelis paaugs, teveliui nedings noras su juo zaisti :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na maniskis irgi grista namo po darbo, pavalgo ir prie kompo taciau atranda pusvalanduka pazaisti su mazuoju jis yra pasakes kad su tokiu mazu nelabai yra ka daryt. sako kai bus metuku ir daugiau tada jau busgalima kazka daugiau nuveikti. apart barskaliuka virs galvos barskinti..kad ir pagniauzyti pamurdyti yra pavojinga nes gali suzeisti mazyli. na bet jau 7 metu vaikas gan stiprus ir dukti su tevu tikrai gali pilnu tempu.. (na vyrai gal jegos nepaskaiciuoja) taciau tikrai tave uzjauciu MAMA isgirsti tokius zodziu is vyro yra sunku...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As nesuprantu tokiu teveliu,jeigu gali taip juos pavadinti.Mano sunelis gauna dideli demesi is tevelio :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.