Pereiti prie turinio
Snapė

AMWAY

Rekomenduojami pranešimai

na parasau jau paskutini karta sioje temoje... tikrai ne mano tikslas - prekiu " ikisimas ir pardavimas", as tik pati naudoju ir kam reikia uzsakau... bet nzn niekada nepasitaike nekokybiska preke, o be to ar zinote, kad jeigu netenkina prekes kokybe ja galima per 3 menesius grazinti platintojui, tai kodel negrazinate?na nzn kaip galima kazka perpilti ir pan..kai prekes negaminamos Lenkijoje, o paSIEKIA TIK SANDELIUS-parduotuves, is ten jas paima kurjeris, ar kazkas panasaus sandeliuose su kitu saliu prekemis vyksta ir Lietuvoje? o perpylineja sakyciau is buteliuko i buteliuka nesaziningi platintojai ir patys pirkejai besidalindami vienas su kitu..tai tada nereikia ir noreti gero veikimo.. tik siulau pasiskaityti fairy sudeti ir amway dish drop sudeti..ir bus aisku su kuo plauname indus... as irgi pries gerus metus taip maniau cia s... ir taip toliua..kol neisbandziau pati visu prekiu..neteko nusivilti... atvykite pas mane ir as jums pazadu parodysiu ka gali viena ir kita preke prie pat jusu akiu, galiu ir pridegusioa dujine isvalyti, ir puodelius svariai puodu sveistuku ir indu plovikliu isvalyti ir t.t.., pacioms duosiu isbandyti... patikekite,kai akis i aki zmogus tai mato, isbando, o ne aklai nusiperka preke, dar buna ir be instrukcijos lietuviskos, liaujasi ir kalbeti ...tikrai nesinori nieko irodyti ir pyktis..nes amway platintojai turi buti pozityviai mastantys zmones ir kiekviena zmogaus nuomone isklausyti, patarti,i zmones eiti atvira sirdimi.. o " ne pulti grusti prekes" ...

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aqville, šneki gražiai kaip tikra platintoja :mirksiukas:

Aš nebandžius nei vienos prekės ir nebandysiu, nors gal kada nors :flowers: man tiesiog nepatogu, užsisakinėk lauk, o jeigu dar sulauki šūdo gero kas dažniausiai ir girdisi iš visų bandžiūsiųjų tai kam to reik? Giria dažniausiai tik patys platintojai, kitaip gi būti ir negali :flowers:

O nepatogumas tame kad pvz man reik ir dabar čia indų ploviklio, tai skambink kažkam užsisakinėk, lauk kol pristatys, kaupk indus kriauklėj, peklon, nuvažiavai ir nusipirkai :kadaryt: O prikaupt krūvas buteliukų ir laikyt namie papraščiausiai neturiu vietos, nors kai kuria chemija ir pakaupiu, nes parsivežu iš užsienio.

o dėl sudeties, siūlyčiau pasižiūrėt gerai ir į valgomą kasdienę dešrą, geriamą vandenį ir t.t. ir ten rasti galimą tokių dalykų kad akys į krantą išlips, bet valgom ir geriam....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bala ju nemate tu indu.. Indrute, dar reikai laukti, kol bus tas ploviklis..o gal kuri turite drabuziu su niekaip neisimamomis dememis..atvezkite, pazadu isimti :mirksiukas:... tik mergytes, pirma pabandykite sia produkcija naudoti kaip reikiant, o tada sakykite, kad ji neveiksminga..ir tikras s..... nereikia klausyti kas ka raso.. duodu 100 %, kad naudojote netinkamai :flowers:

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tik va keista vienas dalykas tame amway, produktas nera iteisintas Lietuvoje per tiek metu, persasi viena isvada kazkas ten negerai... Ne taip kaip GNLD :mirksiukas: kiek zinau ten viskas normaliai, seminarai Lietuvoje, ne susiburimai pas kazka namuose prie kavos ir burimas apie produkto stebukla , bet vyksta dideli rimti seminarai mokymai kur atvaziuoja uzsienio atstovai. Aqville gal ka nors zinai kada iteisins, kada savo lietuviska tinklalapi normalu padarys :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man tik va keista vienas dalykas tame amway, produktas nera iteisintas Lietuvoje per tiek metu, persasi viena isvada kazkas ten negerai... Ne taip kaip GNLD :mirksiukas: kiek zinau ten viskas normaliai, seminarai Lietuvoje, ne susiburimai pas kazka namuose prie kavos ir burimas apie produkto stebukla , bet vyksta dideli rimti seminarai mokymai kur atvaziuoja uzsienio atstovai. Aqville gal ka nors zinai kada iteisins, kada savo lietuviska tinklalapi normalu padarys :flowers:

lietuvisku tinklapiu apie amway pilna internete( gali ir manajame uzsukti )..iteisinti zada tada, kai lietuvoje atsiras antras zmogus, kuris pasieks auksciausia procenta..liko visai nedaug.... seminarai vyksta kiekviename mieste .. ir tikrai ne pas kazka namuose...ir mes vaziuojame i uzsieni stazuotis.... ir tikrai stazuotes vyksta ne Lenkijoje..o " burimas apie tuos produktus" nzn ar cia yra burimas, jeigu parodai to produkto paskirti ir ka veikti su juo..ka jis gali....o toliau sprendzia pats zmogus...reiktu zinoti daugiau apie pati amway versla..tada suprastumete..dar karta pakartosiu..kad cia nesvarbu prekiu kiek parduosi.. svarbiau sukurti savo komanda.... :flowers:

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kam ta komanda, suprantama kad nefudbola zaisti ar kase, bet tam, kad pirktu, vartotu produktus vieni per kitus, prisregistruodami. Cia juk tokia sistema. O del seminaru tai kiek zinau Lietuvoje nera, kaimynas musu tuo uzsiima, na jis tikliau del saves tik, tai vaziavo kazkur is lietuvos ir sake cia nera. Na nezinau kiek tame tiesos. O del tinklalapio kalbejau ne apie toki, kur kad kiekvienas gali susikurti, bet oficialu Amway. :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kam ta komanda, suprantama kad nefudbola zaisti ar kase, bet tam, kad pirktu, vartotu produktus vieni per kitus, prisregistruodami. Cia juk tokia sistema. O del seminaru tai kiek zinau Lietuvoje nera, kaimynas musu tuo uzsiima, na jis tikliau del saves tik, tai vaziavo kazkur is lietuvos ir sake cia nera. Na nezinau kiek tame tiesos. O del tinklalapio kalbejau ne apie toki, kur kad kiekvienas gali susikurti, bet oficialu Amway. :mirksiukas:

Seminarai tikrai yra ir vyksta kiekviename mieste.. Kaune vyksta masiniai, atvyksta is kitu net miestu zmones.... jei domins galesiu net adresiuka pasakyti.... komanda turi dirbti vieningai....pvz..tu surenki 200tasku, po tavimi pasirases sutarti zmogus 200 tasku ir t.t... kas surenka daugiau tasku, gauna didesne premijuke....pasirases sutarti zmogus gali buti tik vartotojas, t.yra pirkti sau ar seimai.. draugams ir pan.. produkcija savikaina, nieks nevercia daryti didesne apyvarta, rinkti taskus..... nuo kiekvienos prekes skiriami atitinkami taskai.. man pvz visai nesvarbu kiek surinksiu tasku...... dirbu tam , kad galeciau padeti kitiems...

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aqville, gi čia tipiškas tinklinis marketingas :flowers: nu kaip tu sakai ėsmė ne produktų pardavine? aišku kad jame, nes ir tau pačiai nubyra keli centai nuo to kad tavo prikalbintas žmogus pardavinėti šią produkcija, ir taip tesiasi ir tesiasi. Juk tai tinklinis marketingas.

Mane praeitą savaitę man rodos, kaimynas nusivežė į tokį įkalbinėjimų šou. Manau paskui pasigailėjo :kadaryt::flowers: lygiai taip pat kalba kaip tu, nes TAIP reik kalbėti, tačiau kada užduodi konkrečius klausimus apie registrus, pinigų sumas ir t.t. atsakymo nėra, nes tai papraščiausias tinklinis marketingas. Beja, lygiai taip pat veikia ir mery key, avon, oriflame ir t.t. ir t.t. ir t.t.

Ir kaip tau nesvarbu kad surinktum daugiau taškų? Juk tie taškai paverčiami pinigais, ką tau pinigų nereik? Jeigu nereik, tai pervesk man aš priimsiu :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip jus čia diskutuojat :mirksiukas:

aš naudoju kai ka, pvz lok visai nieko produktas o va orkaitėms valyti arba toks ššš arba nemoku naudotis :flowers:

ir dar nu brangi produkcija , galvojau pati imtis savo vardu vis pigiau bet kai sužinojau kiek istojimas ankis ant kaktos išoko :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemoku pataisyti :flowers: ten akis o ne ankis :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai dar net gi yra įstojimo mokestis? :blink:

Nu tai aišku kodėl visi platintojai akis užmerkę beria mintinai išmoktą tokią pačią dainelę, juk norisi pinigus atsiimti :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, tikrai patikeki..as gaunu premijos apie 20zl.. nemanau kad daug.... nes dirbu galima sakyti del saves.. kitu.. galiu tau juos pervesti :blink:. juk cia ne mano pagrindinis darbas..tik saves isbandymas kitoje srityje ...vilite, net idomu kiek tau sake kainuoja sutarties pasirasymas..jei surenki 200 tasku..sutartis nekainuoja visiskai ....na panasiu principu veikia ir oriflame, avon, mery key..ir t.t.. bet kodel apie ju produkcija nera tiek daug diskusiju :lol:.......

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.