Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Mokytoja atsiveda klase i statybas, rodo vaikams, pasakoja viska vaikams ir staiga pries juos nuo kopieciu nukrenta statybininkas. Mokytoja greitai klausia vaiku, kaip manot kodel jis nukrito, Onute, manau jis nukrito todel, kad nesilaike darbo saugos taisykliu, Petriuk, ji Dievas nubaude uz keikmazodzus, mokytoja: uz kokiuos dar keiksmazodziu, uz tuos: ei mazas pydere, bl..t baik kopecias judinti

Plaukia krokodilas Nilu ir ziuri sedi bezdzione ant kranto ir zvejoja. Kokodilas galvoja: "Priplauksiu ir paklausiu kaip zvejyba sekasi. Jeigu sakys gerai, tai as atsakysiu, kad su tokiu snukiu tik zuvis gaudyti ir reikia. Jeigu sakys blogai, tai as atsakysiu, kas kibs tokiam snukiui".

Priplauke krokodilas prie bezdziones ir klausia:

"Kaip zvejyba?"

"Kokia cia gali buti zvejyba, kai aplinkui tokie snukiai plaukioja"..

Paskaita psichologijos fakultete:

- Siandien mes su jumis istirsime 3 zmogaus emocijas: nustebima,

susierzinima ir suzverejima.

Prieina prie telefono, surenka atsitiktini numeri:

- Alo. Laba diena, pakvieskite prasau Igna.

- Jus apsirikote, cia toks negyvena.

Padejes rageli, destytuvas (patenkintas):

- Tai buvo 1 stadija. Ziurekite toliau...

Vel surenka ta pati numeri:

- Alo. Sakykite, o Ignas dar negrizo?

- (susierzines balsas) As juk jum jau sakiau, kad cia toks negyvena!

Meta rageli. Destytuvas jau visai dovolnas:

- O dabar paskutine stadija:

Vel renka ta numeri:

- Alo. Klausykite, kai ateis Ignas, perduokite jam...

- (pertraukia saukimas)...Kiek kartu sakyti...As ta jusu Igna...

Destytuvas su pasitenkinimu deda rageli atgal. Staiga prie jo prieina

studentas ir sako:

- Jus pamirsote dar 1 stadija - ohuje***je

Pats surenka ta pati numeri:

- Alo. Laba diena. Jus Ignas trukdo - man niekas neskambino?

pavelavo zmogelis i traukini...

klausia palydoves ar dar yra laisvu vietu, si jam atsako kad dar yra viena laisva vieta, bet viename kupe su labai negrazia moterim.. nieko kito jam neliko kaip tik sutikt..

po keliu valandu pasigirsta riksmas, trenksmas ir zmogelis isgriuna is tos kupe, paskuj ji visi jo daiktai...

palydove atskubejusi pas moteri klausia kas nutiko??? si jei ir pasakoja:

susipazinom - viskas gerai, pasikalbejom - viskas gerai, as issitraukiau brendzio, isgerem - viskas gerai, jis pradejo mane buciuoti - viskas gerai, bet kai jis uzsidejo akinius ant pi..pilo ir pasake: Gregorijau paziurek koki krokodila reikes pi..tri as neiskenciau!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas yra rizika? Kiekvienoje ?alyje ji suprantama kitaip.Rizika Anglijoje: sedi ?e?i draugai ir geria vyna, viena taure su nuodais.Rezultatas: vienas vyras kapinese, kiti deda geles ant jo kapo.Rizika Prancuzijoje: ?e?i vyrai mylisi su moterimis, viena serga sifiliu.Rezultatas: vienas vyras guli ligonineje, kiti eina jo lankyti.Rizika Tarybu Sajungoje: ?e?i draugai pasakoja anekdotus, vienas i? jo - saugumo darbuotojas.Rezultatas: penki vyrai braid?ioja Sibiro takais, o ?e?tas ie?ko naujos kompanijos.

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmona sako vyrui:

- Ar skaitei knyga apie Romeo ir Dziulieta? Ar mylesi mane kaip jie mylejo vienas kita?

- Ne, neskaiciau...

Zmona vel klausia:

- Ar skaitei knyga apie Jurate ir Kastyti? Ar mylesi mane kaip jie mylejo vienas kita?

- Ne, neskaiciau...

- Tai ka tada tu isvis skaitei?

- Brisiaus gala. Dar palosi, isvis nusausiu.

Zmona sako vyrui:

- Ar skaitei knyga apie Romeo ir Dziulieta? Ar mylesi mane kaip jie mylejo vienas kita?

- Ne, neskaiciau...

Zmona vel klausia:

- Ar skaitei knyga apie Jurate ir Kastyti? Ar mylesi mane kaip jie mylejo vienas kita?

- Ne, neskaiciau...

- Tai ka tada tu isvis skaitei?

- Brisiaus gala. Dar palosi, isvis nusausiu.

- Jusu talonelis?

- Mano talonelis.

- Jys ka ligonis?

- O jus ka daktaras!?

- Jusu talonelis!

- Mano talonelis...

- Ka Jus cia ta pati per ta pati kartojat, kitu zodziu nezinot?

- Zinau: siurblys.

- As kontrolierius.

- O as santechnikas...

- Pas Jus visi namie???

- O Jus norit i svecius?

- Jusu talonelis!!

- Mano talonelis...

- Jus ka zuikis?

- O Jus ka vilkas?

- Jusu talonelis!!!

- O kam Jums?

- Na, as paziuresiu...

- Na tai nusipirkit ir ziurekit...

- Jusu talonelis!!!

- Mano talonulis. O stai ir mano stotele...

Nu vienozozdiu susitinka negivenamoi saloi tris zmones lietuvis,voketis,rusas

Ka zmogeliukai jau giveno saloi savaite

ir ziuri nera ka valgit...ir maisto atsargos baiges.

Susimaste mesti pamarskomu ...

Meta meta ir pralose rusas nu ka sako pi..du pjaunu koja sendien skaniai pavalgisim

kita diena vel isauso ir vel neturi ka valgit ...

vel meta pamarskomu pralose voketis ka sako pjaunu ranka sendien zuvies pirstelei...

tuos suvalge ir vel kita diena isausta nu jau rusas su vokeciu zinojo kad lietuvis pralos nu ir kaip ticia mete mete pamarskomu pralose lietuvis nu ka lietuvis atsistoja prie lauzo nusimauna kelnes rusas voketis taip susuko! aaaa...sasiski sasiski trinam rankom jau lauke lietuvis ne pi..du gausit jogurto ir uzteks ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bega sernu burys ir staiga is krumo issoka kiskis, ir sako:

- Ar yra kietu?

Sernai susizvalge ir vienas atsistojas sako:

- Nera.

Kiskis:

- Tai visi po petaka.

Surinko kiskis pinigus ir leido sernams begti toliau.

Na, taip kartojosi kelias dienas. Tada sernai nusprende i savo buri ámaisyti vilka. Ir stai bega sernu burys tuo paciu keliu ir staiga issoka kiskis:

- Ar yra kietu?

Staiga is burio islenda vilkas ir sako:

- As kietas.

Bet is krumo islindo meska ir sako:

- Visi po petaka, o kietas - pidisoka ir ateina cia.

Vaziuoja karta nauja lietuvis nepastebi ir suvazineja menta. Ziuri netuoliese kapines isimete ji i bagaziuka nuveze i kapus duoda 100$ sargui sako: pakas drauga, laiko laidytuvems neturim, buk draugas, sargas patenkintas uskasineja menta, o Lietuvis vaziuodamas vis atsukinedamas ziuri ar sargas uzkasineja lavona tik staiga i kelia isbega kitas mentas, isoka stabditi ir ta suvezina. Lietuvis imete ji i bagazine veza vel i kapus .Ziuri jau sargas pavarges guli alus jau "Tornado" spejas paragauti spiria jam naujas lietuvis ir sako: agirdi gaidy kaip lavona uskasei jei atgal islindo sargas tik atsiprasineja lietuvis sako imk dar100$ ir uzkask normaliai sargas patenkintas puola uzkasinieti, o tuo metu ant kalno du mentai budejo vyresnisis su studentu. Vyresnysis ziuri pro ziuronus ir sako: studetui ei klausyk ko tas lietuvis pirmyn atgal po tas kapines vazineja nuvaryk paziuret. Atvaro studentas kapinese ramu galvoja reik pas sarga uzeit paklausti. Uzeina tas jau beveik uzluzes miega studentas mentas zadina ir klausia e agirdi ko tas naujas lietuvis cia pirmyn ir atgal vazineja? sargas tik atmerkia akis ir stverias kastuva duoda per galva ir sako tu bl..t apsiraminsi ar ne siendien.

Nieko nesakiau, kai tu prisivedei mergu, nieko nesakiau kai girtas isdauzei visus buto langus, nieko nesakiau kai nuroves radiatoriu uzliejai visa nama, bet kai tu prisikai á kampa, prismaigstei ten degtuku, juos uzdegei ir pasakei, jog sitas eziukas gyvens su mumis, as nebeistveriau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu babulka isigijo suni.maste maste ir sugalvojo jam varda - Gilius.

Isejo vakare babulyte su suniuku pasivaiksciot.eji pro krumus ir sast issoko pedofilas,isitempe ja i krumus ir pradejo prievartaut.babule pradejo saukt savo suni, kad tas ateitu i pagalba:

-Giliau!-suriko ta.

-Ka?-paklause prievartautojas.

-Giliauuuuuu...!-reke ji.

-Uh ty,-pasake vyras ir pradejo stipriau.

Babule dar labiau:

-Gyyyliauuuuuuuuu!

-Gerai!-susuko pedofilas ir dar stipriau prievartaut.

Babule is paskutiniu jegu:

-Giliauuuuuuuuuuuu!Gyliauuuu!!

-Eik tu *** debile!-issigandes pasake pedofilas ir papego.

Varo kiskis opera ziuret. Susitinka vilka. Vilkas klausia:

-Kur varai skeltalupi?

-I opera.

-Paimk ir mane, buk geras.

-Tai kad tu labai keikiesi, geda man padarysi.

-Nu paimk, buk geras.

-Na gerai, vilke, paimsiu tave, bet keiktis galesi tik geliu pavadinimais.

Atejo abu i opera. Visos vietos uzimtos. Vilkas ziuri lape sedi, priejo prie lapes ir sako:

-Ei rozyte, tulpini is cia, bo kai gvazdikinsiu, tai tris dienas ramunelem smirdesi

Per biologijos pamoka mokytoja rodo visokius kiausinius ir pasakoja:

-Vaikai, va stai sitie mazyciai - karvelio.O tie margi - anties. Tie dideli - gulbes...

-Vaikai, o ar zinote, kieno juodi kiasiniai?- vaikai tyli, niekas nezino. Petriukas nei is sio nei is to pasako:

-Negro!

-Petriuk, kaip tu dristi? Sesk, 2!

-Ir pas negra du!

-Kuolas!

-Ir pas negra kuolas!

-Viskas! Lauk is klases, rytoj teva atsivesi!- piktinasi mokytoja.

-Ir pas teve tas pats!- dukteli anas iseidamas.

Viesbucio administratore pakelia skambancio telefono rageli ir girdi:

-Tiu ti tiu tiu tiu.

Nieko nesupranta, padeda rageli.Po kurio laiko vel:

-Tiu ti tiu tiu tiu.

Galiausiai atlekia susinervines naujasis rusas:

-Negi nesupratote, dvi arbatas i 222 kambari!

Sustoja Zaporozietis prie sviesoforo. Staiga prie jo privaziuoja Ferrari.

Atsidaro langas... viduj sedi bachuriukas ir zinoma shalia blondine, atliekanti savo paslaugas...

Bachuriukas sako:

- Einam ant drago?

Zaporoziecio vairuotojas sutinka...

Uzsidega zalia sviesoforo sviesa... Ant vietos Ferrari pirmauja... Bachuriukas ziuri i galini veidrodeli, og gi zaporazietis vis dar stovi, nepajudejes ish vietos... Likus 200 metru, Zaporazietis Ferreriui duoda per sonus ir kerta finiso linija.

Privazuoja prie jo Ferrari ishlipa bachuriukas ir sako :

- Agi gal che pas tave Laborgini variklis imestas?

Z: - Ne.

B: - Taj ant ko varomas?

Z: - Ant samagono.

B: - Sita as turiu Brendzio masinoj... Paims?

Zaporoziecio vairuotojas atidaro kapota ir klause :

- Pitrovich! Brendi budish???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viena grazu sauleta ryta zveriu karalius liutas ejo pasidairyti. Tik staiga slept... liutas pasiziurejo, o gi jis i suda ilipo.

-Po paraliais!Jau ketvirta karta per sia savaite ilipu i suda!

Taip zveriu karalius nusprende miske pastatyti tuoleta visiems gyvunams.Sukviete visus misko zveris ir pasake, kad reikia pastatyti tuoleta kuoriuo naudosis visi. Pastate jie ta tuoleta. O tuoletas grazus modernus... kaip ir pridera bûti. Ryte liutas ateina i tuoleta, o ziuri, kad ismustas langas. Sukviete visus zveris ir visu isklausinejo,bet niekas neprisipazino. Tik vienas zuikis visz laika drebëjo.

-Zuiki ar tik ne tu ixdauþiai langa?- paklause liutas.

-Taip, as isdauziau.- prisipazino zuikis.

-Tai kodel taip padariai?

-Nu tai matot, siandien ryte greit atskubejau i tuoleta, kad tik buciau pirmas, bet tuolete jau kazkas buvo. As pabeldziau ir paklausiau ''kas ten?''. Man atsake, kad meska, tada meska manes paklause, kas as esu, o as atsakiau, kad zuikis. Tik staiga atsivere durys, meska mane ciupo,nusivale uzpakali ir ismete pro langa.

Ka jau padarysi isdaustas langas reikia ji ideti. Jie ir idejo langa.

Kita ryta liutas ateina ir ziuri, o gi vel isdauztas langas. Jis vel visus iskviete, visus apklausinejo, niekas neprisipazino. Tik vienas zuikis visa laika drebejo.Liutas vel paklause kodel jis dreba.

-Pone liute karaliau as isdauziau langa-sako zuikis-Siandien ryte vel atskubejau, kad tik buciau pirmas. Pasiziurejau - nieko nera.Iejau, atsisedau,padariau reikalus, tik, tuk tuk tuk.. kazkas pabelde as klausiu ''kas?'' man atsake,kad ezys. As atidariau duris, ciupau ezi nusivaliau uzpakali, ir pats issokau pro langa.

Poxuisto klausia:

- Tu poxuistas?

- Taip.

- Ir tau viskas poxui?

- Taip.

- Ir net mergos tau poxui?

- Ne.

- Bet juk sakei kad tau viskas poxui!?!

- O man poxui ka as sakiau!

vyras plaukia ezeru'staiga po vandeniu kazkas griebia uz kiausiniu ir klausia:

-plius du ar minus du?

Vyras primeta kad plius visdelto geriau negu minus ir sako:

-plius du.

Ranka dinksta.Vyras krante apsiziuri,kad vietoj dvieju kiausiniu turi keturis.Sedi ir galvoja ka daryt.Na,mano,plauksiu dar karta.Kai paklaus plius du ar minus du,pasakysiu minus.Plaukia.Ranka vel capteli.Vyras laimingai atsidusta.Staiga balsas:

-plius keturi ar minus keturi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Veiksmas vyksta Kanados centriniame banke. Ieina sena sena bobulyte, paskui save tempdama dideli lagamina.

- Kuo galetume padeti? - prisistato banko tarnautojai, nepatikliai nuzvelge lagamina.

- Man reikia pas banko prezidenta, - atsako senoji.

Kliento noras - isakymas, nuveda ja pas prezidenta. Dabar jau banko auksciausiasis klausiamai zvelgia i gyvenimo nastos ir lagamino prispausta bobule.

- Noreciau pas jus pasideti depozita, grynais, - porina bobulyte.

Nelabai banko prezidentas patenkintas, kad tokiais smulkmeniskais reikalais ji trukdo, bet ka jau dabar padarysi - bobule sena, gal banko tvarkos nezino ar tiesiog nepasitiki - reikia pabaigti si reikala.

- Tai kiek noretumet pinigu pasideti? - klausia prezidentas.

- 164 tukstancius doleriu, - atsako senoji.

- O!..

- Taip, 164 tukstancius grynais, - bobulyte praveria pilna grynu pinigu prikrauta lagamina.

- Kaip jus nebijote sitiek su savimi nesiotis? - stebisi prezidentas ir ji jau smalsumas kutena. - Is kur jus turite tiek pinigu? Kaip sugebejote tiek uzsidirbti?

- Is lazybu, ponuli, lazybose visi pinigai islosti, - sypsosi bobule.

- Kaip? Negali buti, kad sitiek islostumet! - nesitiki prezidentui.

- O kodel gi ne? Va, ziurekit, galiu ir su jumis susilazinti is pinigu.

- Kaip? - stebisi prezidentas.

- Na, pavyzdziui, lazinames is 25 tukstanciu doleriu, kad jusu kiausiniai paploksti, - siulo bobule.

- Kaip paploksti, - juokiasi prezidentas, - cia nesamone, taip negali buti.

- Lazinames? - neatlyzta bobule, - is 25 tukstanciu doleriu.

- Na, gerai, - juokiasi prezidentas, - man 25 tukstanciai doleriu nepamaisys, juk as tai tikrai zinau, kokie mano kiausiniai.

- Gerai, - sako bobule, - tik cia pinigai nemazi, man reikia savo advokata atsivesti. Ar galetume rytoj is ryto 10 valanda sias lazybas oficialiai apiforminti?

- Kodel gi ne? - patenkintas prezidentas, - palauksiu savo laimejimo iki ryto.

Vakare namuose prezidentui vis is galvos tos lazybos neiseina. Kaip cia gali buti, kad taip lengvai 25 tukstancius doleri? laimes? Nusimauna kelnes, atsistoja priesais veidrodi. Ir taip ziuri, ir anaip. Na, kiausiniai kaip kiausiniai, nei paploksti, nei ka.

Rytas. 10 valanda. I Kanados centrinio banko prezidento kabineta ieina bobulyte su advokatu. Dar karta garsiai aptariamos lazybu salygos. Prezidentas nusimauna kelnes ir parodo savo visai nepaplokscius kiausinius. Bobulyte paima juos i ranka, kad galetu isitikinti, pavartalioja. Ir tuo metu bobulytes advokatas aukstielninkas virsta ant grindu be samones.

- Kas jums? Sirdis? - visi puola gaivinti advokata.

- As - atsipeikejes pralemena advokatas, - su ta bobule lazinausi is 100 tukstanciu doleriu, kad ji Kanados centrinio banko prezidentui uz kiausiniu palaikys

vyras gryzta namo ir sako zmonai:

-zmona, laimejau loterijoj 1milijona,kraukis daiktus.

zmona net pasimetus:

-ka krautis? kur vaziuosim?

vyras atasko:

-kraukis wisus ir py..dink nach..i is namu!

Sedi destytojas universiteto valgykloje,pietauja.Staiga prie jo priseda studentas ir pradeda valgyt atsinesta maista.Destytojas nepatenkintas jam ir sako:

-Zasys ir kiaules kartu nevalgo.

-Tada zvasys skrenda is cia,-atsako studentas ir nueina nuo stalo.

Destytojas visas isiutes masto"Atkersysiu tau,sukirsiu per egzamina"

Atejo egzamino metas.egzaminas,zodziu ateina tas studentas.Destytojas uzduoda kaip imanoma sunkesnius klausimus, taciau studentas viska atsako,nera prie ko prikibti.Tada destytojas klausia taip:

-tarkim eini misku ir randi du maisus. Ant vieno ju parasyta "PINIGAI",o ant kito "PROTAS".Maisai dideli,sunkus,gali paimti tik viena.Kuiy imtum?

Studentas pagalvojo ir sako:

-Imciau maisa su uzrasu "PINIGAI".

Destytojas visas patenkintas:

-O kodel?As tai pavyzdziui imciau proto maisa.

-kam ko truksta, tas ta ir ima.

Destytojas baisiai supyko,bet nieko negali padaryti,reikia rasyti 10. Nekilo ranka tiek parasyti, tad paeme studiju knygele ir didelem raidem parashe"DEBILAS". Studentas paeme knygute ir isejo nepaziurejes.

Gryzta namo,atvercia knygute ir mato uzrasa. Skambina destytojui ir sako:

-Destytojau, i knygute, tai pasirashet, bet pazhimi parasyt pamirsot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzejau didelio reikalo á universiteto tualeta. Ten, kaip ir daugelyje viesuju tualetu, visa eile kabinu plonomis pertvaromis.

Taigi sedziu ten, atlieku savo reikala, staiga is gretimos kabinos kazkas man sako: "labas".

Greitai ávertines situacija, as irgi sakau: "labas".

Kaimynas tesia: "kaip sekasi?".

Siek tiek stebiuosi, bet vis tiek atsakau: "normaliai".

Taciau kitas klausimas mane pribloskia: "ka veiki?".

Nusprendes, kad kaimynas mane dursto, sakau taip, kaip yra: "kakoju" ir priduriu: "o tu ka veiki?".

Is gretimos kabinos pasigirsta sumises balsas: "klausyk, brangioji, as tau veliau perskambinsiu, kazkas cia sika ir is manes tyciojasi".

Karta du vyrukai prie degtineles butelio kalbasi. Vienas:

-Zinai, as esu medziotojas is didziosios M raides.

-Nu jau, netikiu.

-Nori, irodysiu? Atnesk bet koki kaili, uzsimerkes pasakysiu kieno, kiek kainuoja ir kaip pagautas.

Nu atnesa tas meskos kaili. Draugas uzsimerkia, apciupineja ir sako:

-Meskos, 500 litu, spastais.

Atnesa pirmasis lapes kaili, tas vel:

-Lapes,200 litu, saratais.

-Eee, brolyti, tikrai tu medziotojas is didziosios M!

Draugai issiskirsto, kita ryta atsikelia medziotojas, plysta galva, salia sedi ranksluosciu apsisukusi galva zmona ir verkia.

-Nu, o kas tau dabar pasidare?-klausia vyriskis.

-Kas, kas - visa nakti mane grabinejai ir rekei: "Ziurke, 2 litai, kirviu"...

Bega karta misku beprotiskai isiutes visas sudais aplipes liutas... bega bega ir sutinka drambliuka!!!liutas, kad uzriaumos:

-Kas tu bl..t prie tako prisiko???!!!!

-Nu siek tiek lyg ir pirstelejau...-patylomis atsako drambliukas.

-PIRSTELEJAI!!!??!! bl..t - per dantis iskose liutas.

-As penkis metrus isibegejes persokt nesugebejau!

Kalbasi prie maisto parduotuves du alkoholikai ir vienas sako: -kiek pirkism?Du ar tris?

-Gal tris?

Be reikalo vakar pirkom trys vienas liko.

-Tada perkam du!

Iejo i parduotuve ir sako pardavejai:

-Keturis butelius dektines ir du saldainius

Lipa i kalna mikcius ir normalus, lepa lepa jau uzlipo iki puses mikcius ir sako:

- pa pa pa pa...

- nu palauk tu uzlipsim i virsu ir pasakysi!

vel lipa lipa vel mikcius:

- pa pa pa pa...

- nu bl as tau sakiau uzlipsim ir pasakysi!

na uzlepa jie i ta kalna mikcius ir sako:

- pa pa pa palapine palikau..

normalus susinervino trenke mikciui per galva, nu ka darysi reikia lipti atgal palapiniu pasiimt. Vel lipa lipa zemyn nuo kalno vel mikcius:

- pa pa pa pa...

- palauk nulipsim pasakysi: jau susigruzines normalus, vel lepa lepa, vel mikcius:

- pa pa pa..

- bl sakiau nulipsim ir pasakysi!!!

Nulipa nuo kalno o mikcius ir sako:

- pa pa pa pajuokauti negalima?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grizta Petriukas is mokyklos ir pasakoja tevui ispudzius: siandien mokytoja nese per koridoriu kibira kliju, paslydo, pargriuvo, nuvirto keturion ir prilipo. Tevas atsako: na jus juk geri vaikai tikriausiai atlupot? Petriukas: aha atlupom, vyresnieji net po du kartus...

Buvo du draugeliai megstantys isgerti, ir ka atejo atlyginimu diena, pinigelius pasieme, nusipirko snapso bonka, uzkandos ir galvoja kur cia nuejus pager. Gintas ir sako:

- davai einam pas tave!

- Ne kur cia pas mane, zmona namie, pyks, sukaus, geriau einam pas tave, tavo zmona taigi kurcnebyle, nieko negirdes ir saukt juk nemoka.

- o tikrai einam pas mane!

Nuejo buteliukas ant stalo, geria, snekasi tik staiga prisoko prie Ginto zmona nusimove kelnes, pasieme duonos rieke perbrauke per **** ir Gintui per snuki. Gintas susinervino, pasoko nuo stalo by..i i burna zmonai ir dar asoti ant galvos uzmove.

To draugelis ziuri issigandes ir klausia:

- ka tu cia darai ar durnas esi?

- nieko, nedurnas, ji man sake py..dink duonos pirkti, o as jai ir atsakiau ciulpk by..i durne lauke lyja

Ateina gejus i parduotuve - Sako pardavejai,noreciau kilogramo desros.Pardaveja klausia jo-Jums pjaustytos ar visa - Jis paziurejo tokiu zvilgniu i ja,kad vargsele vos neapalpo ir sako jusu manymu pas mane uzpakalis ar taupykle...

Mokytoja liepe vaikam atsinesti koki nors daikta,ji turi duoti kas nors is suaugusiuju. Ir paaiskinti kodel toki dave..

Kita diena.... Maryte atsinese keptuve: Mokytoja klausia kas ja dave.Maryte atsako kad mama, ir paaiskina kad su ja reikia kepti, gaminti.. Jonukas parodo parkeri, kuri dave jo tetis, aiskindamas, kad juo reikia rasyti, mokytis, o po to pasirasineti banko cekius.. Saunuolis tas jonukas. O ziurekit ka petriukas turi..Gi deguonies baliona.Mokytoja klausia kas ji jam dave. Petriukas:- senelis..

Mokytoja:- ir ka sake senelis?

Petriukas:- KALES VAIKE, PADEK I VIETA!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaziuoja mama ir sunus autobuse ir staiga sunelis uzsinori "sysiu".

-Mama, sysiu noriu!

Mama:

-Palauk tuoj autobusas sustos galesi nubegt padaryt.

-Ne, mama, as dabar labai noriu. Leisk i kampa as padarysiu.

Mama:

-Proto netekai! Autobuse sugalvojo.Tuoj sustos pakentek. Negrazu autobuse.

-Bet mama..

Mama susinervinusi:

-Sakyk svilpt noriu.

-Mama svilpt noriu ..mama..

Autobusas sustojo. Pasvilpe.

Atejo naktis. Visi miega atskirai, tevai atskirai, vaikai atskirai. Ir cia 3h nakties i kambari ateina tas pats pyplys is autobuso. Prieina prie lovos krasto kur miegojo tetis ir sako:

-Teti, svilpt noriu..

Tetis is miego pabudes ir dar nustebes:

-Tai suneli palauk ryto ir svilpauk sau.

-Ne, teti, as dabar noriu..

Tetis:

-Nu..tai..hm..ech..ka cia padarysi. Gerai, tik tyliai. Man i ausi.

Susitinka du draugai. Vienas turtingas, o kitas ne. ir kalbasi ka abu padovanos savo zmonoms gimtadienio proga.

turtuolis sako:

as tai padovanosiu deimantu verini ir nauja masina. Jei verinys nepatiks tai tegul su nauju nauju bambaliu nuvaziuuoja i parduotuve pasikeist. o tu?..

as tai naujas sliures ir tualetinio popieriaus. jeigu sliures nepatiks tegul eina sikt!!!

Gyveno karta senis, kuris laike papuga. O ta baisiausiai istvirkus, kai tik kas nors ateidavo pas seni i svecius , ji vis kartodavo : pi..ti pi..ti ... atsibodo seniui, sako reikia ja kaip nors neskaudziai nuzudyti ir sumane uzdaryti i saldytuva kad susaltu. Ejo dienos, savaites, menesiai, pagaliau senis nusprende paziureti ar papuga jau nebegyva. Atidaro saldytuva, o ta visa suprakaitavus, nusilus, tai senis nieko nesuprates klausia: kaip tu cia dabar taip? o papuga vos atgaudama kvapa atsako: o tu pabandyk praskest kojas susalusiai vistai !

Mentas sustabdo 600 mersa ir pamato, kad ten

apsikakines ir apsisisines bomzas ir sako:

-Is kur gavai mersa?

-Rusas padovanojo!

-Uz ka?

-Matai jei as pakakoju ant galvos atauga plaukai!

Mentas nusiima kepure, o ten plik, ir sako:

-O man gali?

Ik pakakina!

Tuo tarpu is krumu islenda tas naujasis rusas ir sako:

-Na uz tai as tau ir nama nupirksiu!

Viena karta liutas isleido istatyma kiskiams nesikti miske.

Eina vienas kiskis,o jam taip suka vidurius. Nubego kiskis uz krumo ir pakakojo. Ziuri pareina liutas.Kiskis tuos sudukus surinko ir laiko saujoj. Liutas ir klausia:

-K Cia rankoj laikai?

-DrugelI,-atsako kiskis.

-Parodyk,-sako liutas.

-Ziurek nuskrido,bet kiek daug prisiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viena diena Petriukas su Jonuku susilazino kad pasiziures ka tevai veikia nakti...Na ir viena nakti Petriukas ilindo i tevu spinta ir stovi tyliai.Tuomet Petriuko mama saukia:

- Petriuk jau miegi?

- Ne, nemiegu atsake Petriukas ir tada mama isgirdus Petriuko balsa nuvare i jo kambari miegoti.

Kita diena Petriukas ateina i mokykla ir papasakojo Jonukui viska kas jam atsitiko nakti.

Tada Jonukas sako:

-Kai kita nakti mama klaus ar jau miegi, tylek ir nieko nesakyk.

Kita nakti Petriukas vel ilindo i tevu spinta ir laukia. Mama vel pasauke Petriuka bet jisai tylejo ir tada mama sako:

- Turbut jau miega. Na, tevai trauk savo "banana"!

-Teti, ir man palik puse!- saukia Petriukas is spintos!

Skrenda erelis per miska, ziuri kiskis velkasi visas kraujuotas, pavarges, keikiasi...

- Kas yra kiski?

- Ai, visa menesi jau drambliene mane vietoj tampono naudoja...

Po savaites bega kiskis visas baltutelis, ziuri erelis velkasi visas kraujuotas.

- Kas nutiko? - klausia kiskis.

- Uzmusiu ta nieksa, kuris dramblienei pasake, kad su sparneliais geriau!!!

Vaziuoja zmogus su dvirciu blieka prisirises. Is paskos vaziuoja mersas. Merso vairuotojas galvoja reikia zmogui pasakyt, kad ta blieka tarska.

-Ej ej tau blieka tarska!!-senis nieko negirdi..

-Ej! girdi, tau blieka tarska! -senis atsisuka:

-Nieko negirdziu man blieka tarska!

Gaisras ligonineje. Gaisrininkai uzgesino,raportuoja

vyr.gydytojui:- Gaisras uzgesintas,bet yra 10 auku.7 dar atgaivinom,3

zuvo.Gyditojas isbales: -Bet jus gesinot morga!

Eina misku girtas vilkas, vos kojas velka ir mato atvaro kiskis su britva Yamaha.Sustoja zuikis, o vilkas klausia:

-Zuiki, is kur gavai sita britva?

-Ai, vilke, negeriau, susitaupiau ir nusipirkau...

Nu vilkas apziurejo britva ir nuejo savo keliais.

Kita diena vilkas vel gatavas....eina misku ir mato zuikis su Lamborghini Diablo SV atlekia...vos ne vos sustabdo, islipa, o vilkas vel klausia:

-Zuiki, is kur sita gavai?

-Ai, pardaviau Yamaha, dar susitaupiau biski ir nusipirkau...

Nu vilkas apziuri, pasedi Diable ir nueina vel savo keliais....

Po savaites zuikis lekia misku su savo Diablo, virsijant 200km/h ir mato virs jo praskrenda naikintuvas F-16.Nusileidzia pievoje tas lektuvas ir islipa is jo Vilkas...privaziuoja zuikis apakes ir apsales ir klausia vilko:

-Vilke....is kur tu tokia technika parovei?

-Ai...nu zinai, Zuiki, pridaviau butelius ir nusipirkau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Du apsinarkasine bachuriukai nusprendzia is klubo vaziuoti namo taxu. vienas sako:

-bet stenkis nepasirodyti taxistui kad mes narkomanai nes nuves i mentine.

kitas pritaria:

-taip ir tu laikykis!

na ka suseda abu i taxa, o taxistas klausia:

-tai narkomanai?

-neee, kodel taip manai?

-o tai ko abu i prieki susedot?

Grizta vyras visas gatavas namolio. Pasitinka zmona, kuriai jau seniai ranka su kocelu nebekyla.

- Tai kur buvai?

- Ai... nu draugai, pirtis... pati zinai...

Jinai veda ji i miegamaji, padeda nusirengti. Numauna kelnes, trauzus - o jam ant galo prezervatyvas uzmautas.

Zmona numauna prezervatyva, uzsimauna ant pirsto ir sukisa ji vyreliui i sikna...

Is ryto palaukia, kol tas iseis is duso.

O tas iseina visas piktas.

- Nu tai pasakok dabar, kaip ten pirty su draugais sekesi...

- Nakum ta pirti!.. Nebe draugai man jie!

Prabunda is ryto vyras (kaip tik po stipraus vakar dienos gërimo) ir netiki savo akimis: kambarys sutvarkytas, ispuostas, jis pats - tvarkingai lovoje, o ant staliuko - pusryciai garuoja...

- Kas èia per stebuklai?!- klausia jis pro sali einancios dukros.

- Vakar mama buvo labai tavimi patenkinta, todel ir pasistenge del taves...

- Nu na... o ka as tokio padariau?

- Kai vakar tave girta vonion tempeme, pradejai rekti: "neliskit, durnes, as vedes"...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.