Pereiti prie turinio
uogyte

Kokį mob. telefono ryšio planą pasirinkot?

Kokį mob. telefono ryšio planą pasirinkot?  

64 nariai prabalsavo

1. 1. Kokį mob. telefono ryšio planą pasirinkot?

• Omnitel
      15
    • Bite GSM
      22
    • Tele2
      25
    • Kita...
      2

Rekomenduojami pranešimai

kazkaip man labai prie sirdies tele2, kai ateina saskaita - tai negauni sirdies infarkto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turiu Bites Privatiems2 :doh norejau atsikratyt viso to abonento, bet telefono labai norejau :geda turiu ir TELE2 pildyk, ?adu pirkt ir EXTRA :tel

u040.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Omnitel Šeima. turiu 80 min nemokamų pokalbių su 5 žmonėm ir 40 sms į visus tinklus. Kadangi skambinu siauram ratui žmonių, kitiem parašau sms, tai tiek ir pilnai užtenka. Sąskaita 20-25Lt/mėn. Kur galiu (kai reikia susisiekt su telekomo abonentu) skambinu iš darbo :susigedes:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tele2 laisvalaikis. Aš Tele2 paslaugomis naudojuosi nuo pat jų pradžios, kaidar ryšio reikėjo eiti į centrą ieškoti Bet tada man kaip moksleivei telefonas (rodos kažkoks Trium buvo) + 20 Lt pokalbiams už 150 Lt, buvo idealus variantas :)

Dar vienu metu buvau persimetus į Omnitelį, bet labai nesąmoningos sąskaitos pradėjo ateiti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane bitė, labai geras planas,daugiau kaip 20lt per mėn nesu mokėjus,tiesa, labai daug plepėti ne mėgėja.Kai sutartis baigėsi, man tokius gerus tarifus pasiūlė, kad ten ir liksiu.Tele2 man nepatinka, anksciau turejau pazistama, kuri buvo tele2, tai rysys buvo tiesiog tragiškas-tai triukšmas, tai issijungia staiga, nepakalbejom nei karto normaliai ilgesnį laiką.Bitej tokių nesąmonių nebūna.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bite GSM

mano visi seimos nariai siame tinkle...

taip pat turiu L-A-B-A-S labai patogu sms'uoti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ir turiu LABAS, bet tik tam kad galėčiau su mama susirašinėt, o Tele2 Verslas nesiunčia žinučių į USA.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
turiu Bites Privatiems2  :doh  norejau atsikratyt viso to abonento, bet telefono labai norejau  :geda  turiu ir TELE2 pildyk, ?adu pirkt ir EXTRA  :tel

dabar dar 2 korteles turiu :doh i? viso 4 :

PILDISSIMO,

Bites,

L-A-B-A-S

omnitel extra

u040.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Agnia, o kam tiek kortų tu man atsakyk? Nes aš dvi turėdama jau keikiuos kaip nežinau kaip, bet ir išmest kurios nors negaliu.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Agnia, o kam tiek kortų tu man atsakyk? Nes aš dvi turėdama jau keikiuos kaip nežinau kaip, bet ir išmest kurios nors negaliu.

PILDYK pigiau už bite, LABAS nemokami sms, o Extra pirkau tada, kai pokalbiai buvo nemoki tarp 2 extrų kortelės 4, bet naudoju 2 :smi:

u040.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudojuosi TELE-2 paslaugomis.Visa šeima turime šeimos planą,todėl tarp keturių asmenų neribotai kalbame nenokamai.O visiems kitiems pokalbiams,asmeniškai aš, išnaudoju iki 20 lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
TELE 2 Partneris. Moku maždaug 28 lt už mėnesį.

Tele2 Partneris, tik prakalbu aisku daugiau, nes daznai tenka i uzseni skambinti :smi:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.