Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

Kicule, geras staripsnis. Į vieną visumą sudėta pagrindiniai veiksniai, kurių mes klaidingai, per daugelį, metų laikomės mažinanat svorį.

Kaip moterys nustemba kai pasakau, po treniruotės galite laisvai sučiulpti ledinuką, ar parėjus namo išgerti arbatos su sausainuku, žinoma be šoklodo...Kam? Tam, kad atsatyti cukraus/ gliukozės kiekį organizme, kurio mes netekome sportinio krūvio metu, kuri skaido raumenyse susidarusią pieno rūgštį, atstato enegrgetinį balansą funkcionuoti kitiems organams. Ir esu kategoriškai prieš preparatus mažinančius svorį,( ir tai tik mano pozicija neperšu kitiems) :victory: ....šie preparatai neleidžia virškinti ir pasisavinti riebalų, blokuodamas tam tikrą fermentą ,kuris skaido riebalus,bei išbalansuodami organizmo veiklą šalinimo procese. Baisu, kai ateina jaunos merginos, kurios dar "augančios brestančios" ir rodo buteliukus rekomenduotus gerti kito trenerio, svoriui mažinti... :grin:

Paprastas dalykas, jeigu svorį mažinam labai greitai (daugiau nei 4-5 kilogramai per mėnesį), pirmiausiai netenkama skysčių bei raumenų. Jeigu kalorijų ilgą laiką gaunama mažiau negu reikia bazinei medžiagų apykaitai , organizmas "puola į paniką" ir stengiasi išsaugoti energiją duodančias atsargas (riebalus).Mažinant svorį palaipsniui, organizmas naudoja riebalų atsargas, išsaugodamas raumenis. Gaunasi, kad greitas liesėjimas yra pagrindinė priežastis, kodėl priaugama svorio po to, kai greitai jo netenkama.

Indrute, čia tavo rūbus paveikė klimatinės juostos kaita ir adrenalino stresas, peršokant iš šalto į karštą....išskydo... :flowers: :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mergaites, neiskenciau ir nusipirkau Allen Carr knyga "Lengvas budas suliekneti". Siaip tai niekad tokio pobudzio knygeliu nepirkineju, nes netikiu visom tokiom rasliavom. Bet sitas autorius yra isleides ir daugiau bestseleriais tapusiu knygu ("Kaip lengvai mesti rukyti", Kaip atsisakyti alkoholio ir pan.). mano kursu destytoja labai gyre ta knyga apie rukyma, sake, kad jos vyras ir sunus perskaite mete rukyti. Man rukymas neaktualu, bet labai idomu patapo, ka ten tokio "stebuklingo" raso, kad taip paveikia zmones :mirksiukas: Tai dabar sakiau saziningai perskaitysiu ir ziuresiu, koks bus rezultatas. Ir su jumis pasidalinsiu, kas be ko :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kicule labai puikus straipsnis :mirksiukas:, atsidejau paskaitymui, ilsintis :flowers:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir su jumis pasidalinsiu, kas be ko :flowers:

lauksim įspūdžių :mirksiukas:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

....man lengvo būdo sulieknėti nėra...16fb03bd434a43efc48a575a9cae0308.gif

Dažnai jaučiuosi alkana, tik nukreipiu dėmesį kokia nors veikla....tai daugiau psichologinis, kaip sakau smegenų alkis, ,,,, :hihihi: Jei sąžinigai ... man tai vienas iš malonumų, ...tik dėl krizės ir darbo pobūdžio jo tenka atsiaskyti darbo dienomis, savaitgali, leidžiu save palepinti kokiu nesvseiku maistu,pica, kugeliu, cepelinais su spirgais.....b2a40f8c9534b0b024c51766c1b00c76.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

varau kugelio kepti :hihihi::hihihi::geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...penktadienis dar....f8749213d8fd79adab218ffb57d53a41.gif

kad neskirstau as tu dienu.....kugeli galiu gaminti nors ir antradieni,o vat tokias pycukes leidziu sau bei savo seimai pavalgyti tik sestadieni :hihihi::hihihi:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

etaruj numirsiu is juoko :lol: :rofi:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia man labai tas paveiksliukas tinka :lol: nes tipo kudinuosi o keksiukai taip skaniai siandien valgosi :rofi:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi, merginos, pagaliau mano svorio didejimas sustojo <_>

dabar teks ji mazinti po truputi neiankiant sau, siek tiek virsiju kmi, hormonu selsmai siek tiek pasistenge, ir persistenge.

taigi pirmas zingsnis, info paieska, jau ivykdyta, suradau ko ieskojau.

dabar pasidensiu laika valgymui, o tai visai nereguliarus tas valgymas ir imsimes lieknejimo protingai.

kadangi ir taip nemegstu nesveiko maisto tai cia pliusas, dabar reiks maitintis tam tikru rezimu ir ne kas pauola, o tai ka reikia.+ fizinis kruvis vidutinio intensyvumo.

labai tikiu, kad po menesio bus rezultatas, bet apimtys pagrakstes.

tik va sunkiau bus sutvarkyt zarnyno veikla, issiderino bjaurybe, po visu svenciu. tai jau suradau lepikoli, be priedu netinkamu ir pirmyn.

bandysim taip

keliuosi 8 val

8 val 1stikline vandens ir du sauksteliai lepikolio +dar viena stikline vandens.

8.30 pusryciai, salotos, virtas kiausinis, varskyte su saukstu uogienes, arbata.

10val priespieciai , vaisius, ar darzove.

12val. pietus.

sriubyte, ir antras patiekalas (negausus), gerimas

15val. pavakariai vaisius, ar darzove.

19val. vakariene,

salotos, gal pieniska sriuba, gal virtiniai :glare: arbata

21val.naktipieciai arbata, su sauksteliu medaus.

24val miegas

na isivaizduoju, kad kazkas panasaus rezimas valgymui.

manksta is ryto 30min. ir dienos metu 1 val, kokio aktyvesnio sporto( gal lipimas laiptais ar i kalna, pasivaiksiojimas su sunimi, sodininkavimas, malku krovimas ir nesiojimas) nu zodiu reiks pagalvot kaip realizuot raumenu darba.

nu bandom zieminius riebalus tirpinti ir sveikata gerinti. ;)

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.