Pereiti prie turinio
kicule

Emigracija

Rekomenduojami pranešimai

o man labai nepatiko su kokiu pykciu ir pasisaipimu parasytas sis straipsnis,cia ne siaip sau pasisakymai... ir ne siaip sau straipsinis :hm:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Parasyta tai labai jau "riebiai" bet tiesos yra daug. Isvaziavai ir taikykis prie tos salies gyvenimo, o ne reikalauk kas tau nepriklauso, reikalauti reikejo gyvenant Lietuvoje. O del rasymo stiliaus, tai dabar bet koks zurnalistas raso ka nori, juk visiska minciu laisve :hm:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Parasyta tai labai jau "riebiai" bet tiesos yra daug. Isvaziavai ir taikykis prie tos salies gyvenimo, o ne reikalauk kas tau nepriklauso, reikalauti reikejo gyvenant Lietuvoje. O del rasymo stiliaus, tai dabar bet koks zurnalistas raso ka nori, juk visiska minciu laisve :victory:

Pritariu tau :hm: ledi_x !!!

O del rasymo stiliaus,as tikrai neabejoju kad taip rasyta buvo "specialiai" :hm:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zurnalisto uzdarbis priklauso nuo straipsnio temos, jei gerai gavo uz ji , kodel neparasyti. Nevisada reikia tiketi zurnalistu straipsniais, nes toli grazu jie nera adekvatus esamai situacijai.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano manymu vyksta del to kad iesko geresnio darbo, nori daugiau uzdirbti. O gryzt negryzta nes dazniausia randa to ko ieskojo :geda:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Straipsnis parašytas piktai. Ką padarysi. Tai būdinga lietuviams.

Asmeniškai aš pritarčiau dėl dalinio lietuviškų mokyklų finansavimo. Emigracijoj užaugę vaikiukai, praktiškai jau nebus lietuviai, jie nemokės lietuvių kalbos...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Straipsnis parašytas piktai. Ką padarysi. Tai būdinga lietuviams.

Asmeniškai aš pritarčiau dėl dalinio lietuviškų mokyklų finansavimo. Emigracijoj užaugę vaikiukai, praktiškai jau nebus lietuviai, jie nemokės lietuvių kalbos...

O tu galvoji jiem reikės tos lietuvių kalbos? Arba jiem labai rūpės lietuva? Ypač pradinukam?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sutinku su Indrute, kazkaip keistai man skamba tu lietuvisku mokyklu norejimas, galu gale, jei jau nusprendei gyventi svetimoje salyje, tai vaikams labiau reikes tos salies kalbos, nei lietuviu..Lietuviu gali ir namie tarpusavyje besnekant ismokti..Be to nemanau, kad tos lietuviskos mokykleles bus nemokamos, tad tuo atveju netgi geriau vaika leisti i normalia tos salies mokykla :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, na jei nerūpės, tai ir neleis, bet tai parodytų jų požiūrį į lietuvybę. Jeigu jiems jos nereikia, tai nepriversi gi... Tik va tokiems "lietuviam" aš neduočiau Lietuvos pilietybės, tiksliau sakant atimčiau, nes koks gi tu lietuvis, jei nemoki kalbos?

Nicole, tos šalies kalbos vaikai išmoks ir taip. O va lietuvių pasimirš, nes ją išstums tos šalies, kurioj gyvena kalba... daugiausiai turbūt anglų. Ir sakai išmoks namie? O kiek lietuviškai kalba tavo dukrytė? Kaip manai ar užaugus ji kalbės lietuviškai, ar mokės tik pavienius žodžius, išsireiškimus, galbūt sakinius?

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eitvyde, galėčiau ginčitys ir ginčytis, bet tyngiu labai. Dėl pilietybės išvis iki pamėlynavimo :super:

Bėja, dabar dviejų pilietybių lietuvos respublika neleidžia turėti. O t.y. jeigu prisiekei kitai šaliai, turi atsižadėt ir lietuvos.

Ir dar. o tu nemanai, kad jeigu jau tėvai taip būtų norėja išsaugot lietuvybę ir t.t. nebūtų emigravę? Juk žmonės įpatingai turintys vaikų, tik dėl jų emigruoją, kaip bebūtų gaila.

Ir dar, vistiek, ne gi manai, vaikui pristaikiusiam gyventi svetimame krašte, išmokusiam jos kalbą, ar gi bus reikalinga lietuvių kalba? Kam ji????

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai kam tada būt lietuviu?

Kam laikytis tos pilietybės, jei visa kita (tradicijos ir papročiai, kalba ir t.t.) neberūpi?

Prisiimi kitos šalies pilietybę, nebeesi lietuviu ir jokių pretenzijų...

Ne visi tėvai emigravo todėl, kad jiems nerūpėjo Lietuva... juk valgyt reikia kasdien, reikia rengtis, reikia mokėt mokesčius ir t.t. jei nesusirado darbo LT nematau nieko blogo, kad dirba ir gyvena kitur.

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eitvyde, tiesa sakant, jei ne mano tevai, as tikrai netureciau jokio reikalo savo mazyles mokinti lietuviu kalbos, nes neplanuoju grizti i Lietuva visam laikui..Bet tai nereiskia, kad as negerbiu Lietuvos paprociu ir savo saknu..Tiesiog jauciuosi lyg man nelemta likti Lietuvoje, lyg as tureciau kita kelia, o kur tiksliai jis mane veda, as dar kol kas nezinau..Galu gale, jei man visiskai nerupetu Lietuva ir jos zmones, nesedeciau siame forume ir nebendrauciau su jumis :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.