Pereiti prie turinio
Snapė

Romantiška vakarienė

Rekomenduojami pranešimai

Jetau,kaip as tokios noreciau...Tik...vaikai visas zvakes uzpustu,paskui as lakstyciau su skudureliu,nes jei kartu butu,tai visur pridrebtu ir prilaistytu,paskui susipestu (kad ir del didesnes bulves) ir vis piltu visokius savo klausimus:kam cia?kodel?O jei lauktume,kol suguls ir tada...reiktu jau degtukus i akis statyti ir laikytis,kad marmuze i bliuda neikrisciau...

Na juk galima vaikus pas senelius nuvesti visam savaitgaliui ir romantiskai praleisti laika su vyru. Mes bent jau su zmona taip darydavom :mirksiukas:

as1cCF80g410000MDU5NzY2cHwzODUxNnB8SWtpIEthbGVkdSBsaWtv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip ir as noreciau jau romantiskos vakarienes- dviese su vyru ;)

reiks koki vakara suorganizuoti :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip mes gyvenam visiškai dviese, tai mūm visada romantika. Aš jos tik pasiilgstu po vasaros, kada apsigyvena pas mus visi lietuvaičiai atvyke iš užsienių atostogom :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kaip mes gyvenam visiškai dviese, tai mūm visada romantika. Aš jos tik pasiilgstu po vasaros, kada apsigyvena pas mus visi lietuvaičiai atvyke iš užsienių atostogom :flowers:

manau kai ir per daug romantikos- ji tampa kaip rutina... tad sunku tada nustebinti mylima zmogu kai tai vyksta ir taip savaime.. (romantiskas vakaras).

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matai biškį reiktų atskirti kas yra tas romantiškas vakaras ir kada mes jo labiausiai norim.

Kiek pastebėjau, visi apie jį prabyla tada kada norisi pabūti tiesiog tik dviese, kada aplink supa kiti žmonės, vaikai, ar giminaičiai.

Tai aš ką ir sakiau kad mūm dar to poreikio nėra.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sssniegiena gaila paveiksliukas mazas nieko nebeiziuriu :victory:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na stai mano yras pagaliau padare man siurpriziuka..... per mano gimtadieni uzsake kinu maisto vakariene, nupirko gal 30 roziu, vaza i kuria pamerke sitas geles ir zvake- grizusi is darbo as net aktelejau- grozis, malonumas......asaros is dziaugsmo ir netiketumo :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai grazu pasistenge taviskis :lol:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
labai grazu pasistenge taviskis ^_^

tikrai,kad pasistenge :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.