Pereiti prie turinio
Snapė

Rūkaliai

Rekomenduojami pranešimai

Ledi_x, papamtytum per kiek sekundžių aš sumušu normalią cigare iš tabako išsižiotum. Dar ir dabar namie turiu tabako kažkur visą pokelį vyšninio :wacko:

Buvo laikai, kaip kad manija sakyčiau buvo tabako rūkymas :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Ledi_x, papamtytum per kiek sekundžių aš sumušu normalią cigare iš tabako išsižiotum. Dar ir dabar namie turiu tabako kažkur visą pokelį vyšninio :rolleyes:

Buvo laikai, kaip kad manija sakyčiau buvo tabako rūkymas :geda:

oj... niekada nerukiau tabako :victory: :D :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na man rodos ten slapia ir dejo , nelabai susigaudau as ten , bet atsimenu , kaip pas us kambari nuomavosi toks , man cigareciu trukumas , budavo o pas ji visada tobako ir popieriuku tai pasisikolindavau bsiki :geda:

man tas pats procesas susukimo patinka :rolleyes: kai mano vyras anksciau ruke, tai as, budavo prisuku jam cigareciu savaitei, bet sukdavau ne su rankomis o su tuo aparaciku, net nezinau kaip jis ten vadinasi. :victory:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ledi_x, papamtytum per kiek sekundžių aš sumušu normalią cigare iš tabako išsižiotum. Dar ir dabar namie turiu tabako kažkur visą pokelį vyšninio :rolleyes:

Buvo laikai, kaip kad manija sakyčiau buvo tabako rūkymas :geda:

Ideja fixs: reikes man pasivogti :victory: nuo vyto tabako su popieriukais ir per myta patrauksime :D :D :super:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oj... niekada nerukiau tabako :geda::victory: :D

oksana, o tu rukai? labai tingiu ieskoti atgal temose, tai ir klausiu :rolleyes:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai rocets40 balta tai pigiausias variantas is lietuvisku :rolleyes:

line_vaikai2-0099FF.gif_beg_vaik6-slank.gif_beg2_unim2-slank.gif_time_949442400_time2_1167688800_text_Sūneliui_text2_Dukrytei.gif

mano darbas cia

mano laisvalaikis cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš niekada nerūkiau ir net nebandžius :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš niekada nerūkiau ir net nebandžius :super:

sveikute prisijungusi Dory :) saunuole,kad nerukai :super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš niekada nerūkiau ir net nebandžius :ogo:

geraja ta zodzio prasme pavydziu :santa:

line_vaikai2-0099FF.gif_beg_vaik6-slank.gif_beg2_unim2-slank.gif_time_949442400_time2_1167688800_text_Sūneliui_text2_Dukrytei.gif

mano darbas cia

mano laisvalaikis cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prieš kokius 6-7 metus ir aš parūkydavau ir gana smarkiai, paskui kažkaip ar atsibodo ar nebenorėjau ir mečiau, o dabar nė pagalvoti nenoriu, smirda man cigarečių dūmai, jau nekalbu apie tai jei reikia pasėdėti šalia parūkiusio :santa:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš kokius 6-7 metus ir aš parūkydavau ir gana smarkiai, paskui kažkaip ar atsibodo ar nebenorėjau ir mečiau, o dabar nė pagalvoti nenoriu, smirda man cigarečių dūmai, jau nekalbu apie tai jei reikia pasėdėti šalia parūkiusio :santa:

as rukanti esu,bet nemegstu sedeti salia ka tik parukiusio zmogaus :ogo:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as rukiau anksciau Marlboro (pakelio uztekdavo 2 dienom). Po dukrytes gimimo nerukau, tik jei koks baliukas, tai paprasau vyro, kad duotu uztraukti koki dumeli. Nors zinoma galeciau ir to nedaryti :)

an1cA6k0g410010MjA3OTlkfDMxNzU1NjBkYXxEdWtyeXRl.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.