Pereiti prie turinio
kicule

Vardas mergaitei

Rekomenduojami pranešimai

IEVA ir as tave kuo nuosirdziausiai sveikinu :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as taip pat prisidedu prie sveikinimu :rolleyes: :D :doh: sveikatos jums,pienuko upeliu ir ramiu nakteliu :gele::gele:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dar patinka: Arijanda, Lėja, Airija, Anneta, Airina, Aira, Undinė.

o kaip ARIANA ? :doh: man be galo grazus sis vardukas :rolleyes: tik man is Arianos gavosi Arianas :gele: nors mergaitiskas variantas man graziau skamba :D

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikinu IEVA susilauku dukrytes :D :rolleyes:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip jums vardas Svajonė? :)

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skonio reikalas :D

Man patika kitokie vardai. :victory:

Rinkdama savo margytem vardus, man labai rupejo ir vardu reiksmes :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sutinku kicule... mano dukros vardas yra neiprastas kitiems... turejau daug atmusti aplinkiniu nuomoniu del to, beje kaip ir del berniuku... Bet kiekvienas vaikelis tarsi atsinesa savo vardeli /tikrai ne apie kalendorini atveji kalbu/ Mano pirmieji du sunus: - taciau kai rinkau varda vyriausiam- tai antrojo vardas visiskai neuzkliuvo ir neistrigo- matyt lauke savo eiles :victory:

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sutinku kicule... mano dukros vardas yra neiprastas kitiems... turejau daug atmusti aplinkiniu nuomoniu del to, beje kaip ir del berniuku... Bet kiekvienas vaikelis tarsi atsinesa savo vardeli /tikrai ne apie kalendorini atveji kalbu/ Mano pirmieji du sunus: - taciau kai rinkau varda vyriausiam- tai antrojo vardas visiskai neuzkliuvo ir neistrigo- matyt lauke savo eiles :geda:

neklaužada, koks dukrytes vardas jei nepaslaptis :geda:

Del aplinkiniu nuomoniu tai :D Patikek kiek as sulaukiau :D Kodel abeju dukryciu vardai is tuos pacios raides ir t.t. Kaip jus cia taip sugalvojot? (Kaip tai kaip? Jei vardas patinka ir tinka? Nejaugi duotum savo vaikui varda kuris tau yra negrazus ir nemielas?) Ar jus nemaisot vardu? Kaip as galiu maisyti jei vardai yra visiskai skirtingi. Dabar kazkaip jau nekreipiu demesio i panasius klausimus ir komentarus :victory:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano dukra Emilija. Jei turėčiau dar vieną dukrą, turbūt pavadinčiau Sofija...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
neklaužada, koks dukrytes vardas jei nepaslaptis :D

Del aplinkiniu nuomoniu tai :doh: Patikek kiek as sulaukiau :mirksiukas: Kodel abeju dukryciu vardai is tuos pacios raides ir t.t. Kaip jus cia taip sugalvojot? (Kaip tai kaip? Jei vardas patinka ir tinka? Nejaugi duotum savo vaikui varda kuris tau yra negrazus ir nemielas?) Ar jus nemaisot vardu? Kaip as galiu maisyti jei vardai yra visiskai skirtingi. Dabar kazkaip jau nekreipiu demesio i panasius klausimus ir komentarus :mirksiukas:

Jos vardas SMILTE. Taip, as ir prisiklausiau kruvos klausimu :doh: . Kaip cia sugalvojai - tai pagrindinis. Bet zinai- pradzioje taip buvo... Mano sunu vardai Faustas ir Nojus. O seses Grantas ir Mijus. Dabar diagnoze bendra KEISTI VARDAI :flowers:

Kicule, viena tavo dukrele Leja berods vardu, o kita? O gal as sumaisiau ka nors?

geiste, ar vadini savo dukra Emilija ar trumpini kaip nors?

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vardų negalima trumpinti. Netrumpinu. Ir kai pradėjo sūnus Daumantas eiti į darželį, jį įspėjau, kad niekam neleistų trumpinti jo vardo. Vardo trumpinimas, iškraipymas keičia vardo vibracijas ir neigiamai veikia žmogaus sveikatą. Tai daryti gali tik tėvai.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vardų negalima trumpinti. Netrumpinu. Ir kai pradėjo sūnus Daumantas eiti į darželį, jį įspėjau, kad niekam neleistų trumpinti jo vardo. Vardo trumpinimas, iškraipymas keičia vardo vibracijas ir neigiamai veikia žmogaus sveikatą. Tai daryti gali tik tėvai.

Buvo smalsu, nes as pati norejau kad mano vaiku vardai butu trumpi, nes intuityviai jauciau kad jokiu budu nenoriu jog jie butu trumpinami.. Tavo mintys tai patvirtino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.