Pereiti prie turinio
Leid

Kalbos iškraipymas

Rekomenduojami pranešimai

Dabar jaunimas bendraudami raštu labai iškraipo lietuvių kalbą,kad net liežuvis sunkiai vartosi skaitant "wuot tiajp wuot"ir t.t..Ką galvojate apie tai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Erzina,kai tenka skaityti vyro sesers atsiustas zinutes i telefona su tokiu rasymu.Vietoj v raso w ir t.t..Pati nesiruosiu taip rasyti... :geda:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paaugliai tai nori labai kieti pasirodyti, bet kai suaugęs žmogus ima išsidirbinėti... :geda:

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man taip pat labai nepatinka kai taip raso :geda: toks jausmas kad specialiai iskraipo, kad nekrystu i akys klaidos :geda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane siutina. Man rašančias paaugles jau perauklėjau, o vaikučių tinklapiuose nesilankau, tad nelabai jau kur ir susitinku tokias rašliavas.

Ir man labai nepatinka, kad nenaudojamos lietuviškos raidės, tokios kaip ą,č,ę,ė,į,š,ų,ū,ž - pas ką nėra lietuvybės (nekalbu apie emigrantus) galima susitvarkyti, kad būtų ir rašyt tvarkingai. Nes laikau tai lietuvių kalbos negerbimu. Greičiausiai irgi yra taip rašoma specialiai, kad atrodytų, kad mažiau klaidų daroma. Bet jau geriau klaidos nei, kad taip.... O gal taip rašantys ir kalbėdami žmonės švepluoja? :flowers:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip, kartais gauni sms ir nesupranti ka nori tuo parasyti :flowers: , o kartais kai sugalva kaip suvazineti :coffee:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ką emigrantai negali susilietuvinti savo kompo???

Aš būdama amerikoj, vistiek rašiau su visom lietuviškom raidėm, tai labai paprastą. Kiekvienam kompę yra lietuvių kalba, tad...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrut, tai tu šaunuolė :flowers:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia ir man įsijungti lietuvišką raidyną... :flowers: Sugėdinot...Bet kad man lengviau "švepliuojant "rašyti...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lengviau, nes taip įpratusi, kai įprasi prie lietuviškos bus sunku švepluot :flowers:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Biesina nerealiai,kai tenka skaityt tuos sudarkytus zodzius :)

ABAR7_E0.GIF

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano brolis vis dar taip rasineja, labai nervina, nesuprantu kuo toks rasymas yra ''jega'' Kazkoks issijuokimas :swoon2:

O ką emigrantai negali susilietuvinti savo kompo???

Aš būdama amerikoj, vistiek rašiau su visom lietuviškom raidėm, tai labai paprastą. Kiekvienam kompę yra lietuvių kalba, tad...

Tai labai saunu, Indrute :P Matai, as nesu vienintele, besinaudojanti kompu, maniskis pasels, jei kada berasydamas pamatys lietuviskas raides, o kaitaliojimas mane nervins :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.