Pereiti prie turinio
uogyte

Ilgaplaukiai vyriskiai

Rekomenduojami pranešimai

i ilgaplaki tikrai neziureciau. Kartais mano vyras uzdurniuoja ir nusiskuta plikai :swoon2[1]: Nors is namu isvaryk :susigedes: Geriausi nei ilgais nei plikai, trumpuciai svaruciai ir tiek :pack2_thumbup[1]:

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip galima neziuret i pvz. toki romantiska vaizdeli(isivaizduokit realybej)male162.gif arba va-Fabio-graziausias pasaulio vyras-irgi ne koks plikis...fabio.jpg

s010.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tokie gal ir nieko, bet kokiam lietuviui paprastam tai nelabai tiktu, dar kokia barzda pridek :laugh: Gal mes tik pripratusios prie tu standartu, trumpaplaukiu :hm:

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laaabai patinka ilgaplaukiai :pack2_yes[1]: visada patiko :mirksiukas: U? - visom keturiom :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nekenciu ilgaplaukiu :mirksiukas:

fuiiiii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ilgaplaukiai -gra?u pa?iureti,kai jie tvarkingi,bet kad mano toks buto..neeee

Nedera elgtis ir kalb?ti it miegantiems...(H?rakleitas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tik kino filmuose vaidinantys ilgaplaukiai patinka, o siaip ju nekenciu...

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neapykanta labai jau skambus zodis-ar nekenti tik del ilgu plauku? Jezaus irgi nekente, o pagal seniausiaja ikonografija jis irgi buvo ilgaplaukis :grin: O ir siaip, ar isvaizda gali nulemti tokia kategoriska isankstine nuostata? Nors kaifuoju nuo ilgaplaukiu, bet ir tarp ju yra luiniu debilu, nors ir siaubingai man atrodo skustagalviai, bet ir ju visai zmonisku esu sutikus...

s010.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:grin::hm: :) tik idomu kurioj vietoj jie ilgaplaukiai :laugh: Na o kaip jum plaukuotas kunas? As myliu neplaukuotus :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ilgaplaukiai vyrukai nepatinka, pliki irgi ne. Vyrukas turi buti trumpai kirptais plaukais ir VISADA plautais.

tai tau mano vyras patikto :geda: (juokauju)

o man patinka ir ilgaplaukiai ir trumpapalukiai. yra tokie vyro tipai kurio neasivaizduoeiau trumpaplaukiais ir atvirk?eiai. Bet mano manymu ponas Bosas buto gra?esnis trumpasi plaukais.

be to savo vyro neasivaizduoju ilgais plaukais. turbut itkras ?edevras buto, na toks orginalas :doh :ohoo:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man patinka kai vaikinai turi truputuka ilgeliasnius plaukucius :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.