Pereiti prie turinio
kicule

Salonas

Rekomenduojami pranešimai

TI VAT MAN SEKCIJA TOKIA NEPRIIMTINA KASKAIP JUODOS NEMEGSTU SPALVOS PAS MANE TAI SALIONAS VISAS BORDAVAS DIEVINU TA SPALVA NEZINAU KODEL..........STILIUS PATINKA SEKCIJOS TIK VAT SPALVIKE NE NEUZPYK AISKU BEBEJO :mirksiukas:

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o ko cia pykti, tai kiekvienas turim savo skoni :mirksiukas:

bordo spalva tai sakyciau gan pabodus ir primena senu laiku spalva, kai budavo pamenu bordavos uzulaidos su virsum , baldai minksti bordo, o dar jei su rastais kazkaip visa tai man primena seniena, :doh: na cia aisku mano nuomone :coffee: o kas liecia kietus baldus, siaip jei toks baldu stilius tai gal ir grazu butu, bet kadangi bordo man visai nelimpa tai jau geriau wenge spalva :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu aisku ta bordo jau pabodusi bet man ji grazi spalva dar dangava man grazi tai taip miegamajy galvojem dazyti o dabar tai svelni zalia spalva pabodo jau man as turiu bjauria mada kas kelis men persumdau baldus man atcibosta ta pati rutina.....

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi,mergytes artieja ir musu dienos,dabar laukiam vasaros,jau gausim buta,reiks viska daryti,kurti,galvoti...butas bus tik su daline apdaila.....tad dabar jau galva suku,kaip reiks pradeti,nuo ko...kaip spalvas derinti...ko butent noriu.....siaubas kazkoks... :wub1: o dar musu skoniai su vyru laaaabai skirtingi,tai isvis nzn,kaip cia susitarsim.... :coffee: nu miegamasis ir vaiko kambaris,tai sunku manau nebus,bet va svetaine(nisoj virtuvike 4kvadratu bus),vonia-tai....vienu zodziu... :super: niu jei kas ras kokiu graziu variantu,sviesiu,siltu,jaukiu spalvu(bet ne balta) derinuka,butinai idiekite :D busiu laaaaabai jums diekinga!!!

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neros pirmiausia krito į akis užuolaidos ir grindys - liuks. Baldų spalva gera, tik jie man per daug modernūs :mirksiukas:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
neros pirmiausia krito į akis užuolaidos ir grindys - liuks. Baldų spalva gera, tik jie man per daug modernūs :rolleyes:

aciu Eitvyde :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip grazu pas jus :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi kokiu cia graziu dalyku pasiziurejau :rolleyes::rolleyes:

na planuojam ir mes kazka daryt nes butui tai remonto verkiant reikia :wub1:

tai va ka planuoju is saliono daryt :( (na cia tik sienos)

88031b69aaaf10d1c383915b17f517a9_ph.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o cia mano dabartinis salionas :P

nedidelis visai,bet man gan jaukus ;)

7bd312ff4065.jpg

f17ba4b8f7dd.jpg:geda::16: :lol: :lol: :lol: :lol:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jaukus ir siltas kambarelis :geda: ,noriu paklausti o kas ten is akmenuku sudetas taip idomai atrodo :16:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jaukus ir siltas kambarelis :geda: ,noriu paklausti o kas ten is akmenuku sudetas taip idomai atrodo :16:

ten kamynas dekoratyvinis, ijungi i rezete ir vakare atrodo kad naturaliai dega :lol:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.