Pereiti prie turinio
Nicole

Dvynukai - džiaugsmas, o gal dvigubas vargas?

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas turite dvynukus? O gal pažįstate žmones, kurie turi dvynukus? Kaip jiems sekėsi gimdyti ir kaip sekasi auginti? Ar tai iš tiesų džiaugsmas, o gal dvigubas vargas? Pasidalinkime mintimis ir patirtimi :super:

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu pazystama kuri turi dvynukus. Berniukams jau gal kokie 18 metu.

Taip pat ji turi ir suneli 5 metuku, kiek ji pati pasakojo, tai su dvynukais nebuvo tiek problemu ir vargo, kiek su vienu vaiku :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Musu gimineje yra mano pusbroliai dvynukai,tetis is dvynuku ir mamos pusseseres dvynukes,taip,kad musu gimineje kazkams teks auginti dvynukus.Nenoriu,kad tai tektu mano vaikams.Grazu paziureti,bet ,man atrodo,sunku auginti.Gerai,jei ramus,o jei abu reksniukai...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau kad tai dvigubas dziaugzmas vienu metu,bet taip pat ir probelmu kalniukas ,na kaip bebetu faina,problemu manau uztenka.bet pati tokio dziaugsmo nebenoreciau,grazu paziureti i tas mamytes kurios turi dvynukus ,manau kad zmones kurie susilauke dvynuku net neissivaizduoja ,kad butu vienas, jug pripranti ir atrodo kitaip nebutu buve.

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet is kitos dalies, vargelis per viena karta. :hm:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet is kitos dalies, vargelis per viena karta. :hm:

Na gal ir viena karta, o ka jei norejai vieno vaikelio, bet gavai du..Bent jau taip maniskio seseriai buvo..Galvojo, kad laukiasi vieno, o kai pasake, kad du, tai visa savaite verke, o po to i depresija puole..Tuomet jau turejo mergyte 2 metuku..Kai dvynukai gime, vienas is ju - berniukas - miegodavo nakti, o mergyte - diena, tad vargsei nebuvo kada paciai akiu sumerkti..Dar iki siol ji su jais vargsta, nors dvynukams jau beveik 8 metukai..Berniukas vis dar nekaip miega naktimis :blink: As tikriausiai irgi pulciau i depresija, jei man pasakytu, kad laukiuosi dvynuku..Kazin, ar kada buciau pasiruosusi tokiai ziniai :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na gal ir viena karta, o ka jei norejai vieno vaikelio, bet gavai du..Bent jau taip maniskio seseriai buvo..Galvojo, kad laukiasi vieno, o kai pasake, kad du, tai visa savaite verke, o po to i depresija puole..Tuomet jau turejo mergyte 2 metuku..Kai dvynukai gime, vienas is ju - berniukas - miegodavo nakti, o mergyte - diena, tad vargsei nebuvo kada paciai akiu sumerkti..Dar iki siol ji su jais vargsta, nors dvynukams jau beveik 8 metukai..Berniukas vis dar nekaip miega naktimis :super: As tikriausiai irgi pulciau i depresija, jei man pasakytu, kad laukiuosi dvynuku..Kazin, ar kada buciau pasiruosusi tokiai ziniai ;)

gaila moteriskes kad taip sunkiai jai teko tuos vaikucius auginti,bet manau dabar tai tikrai dziaugiasi juos turedama .

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
gaila moteriskes kad taip sunkiai jai teko tuos vaikucius auginti,bet manau dabar tai tikrai dziaugiasi juos turedama .

Manau, kad dziaugiasi, bet velgi labai priklauso ir nuo vyro..Jei tikrai stengiasi padeti ir palengvinti tokia nasta, tai puiku, o kaip su vyrais, kuriems dzin, kurie galvoja, kad cia moteru darbas vaikus auginti..Stai tada ir tas dziaugsmas nekoks :this:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Manau, kad dziaugiasi, bet velgi labai priklauso ir nuo vyro..Jei tikrai stengiasi padeti ir palengvinti tokia nasta, tai puiku, o kaip su vyrais, kuriems dzin, kurie galvoja, kad cia moteru darbas vaikus auginti..Stai tada ir tas dziaugsmas nekoks :this:

tai taip teisingai tu sakai,na jei tureti dvynukus ir vyrui viskas vienodai ,tai nors nusisauk, kaip pagalvoji kad tokiu vyru yra ,gaila man tada tokiu moteru kad ant ju peciu visa nasta guli :this: ,bet viena paguoda mamai tai mazyliai.

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na taip :geda: :lol:

vil,gal tu mums ka papasakosi :) taip idomu , kaip sekasi auginti dvynukus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj nenoreciau tokio dziaugsmo per viena karta-man kolkas pakanka-vieno vaikiuko,neisivaizduoju jeigu pas mane dabar lakstytu du tokie pat isdykeliai-nusisauciau :geda: :lol: :)

del vyru teisybe Nicole pasake-man atrodo mazai tokiu vyru kurie padeda auginti vaikucius....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai klausykit, papasakosiu: :flower:

Gyvenu tarp trijų vyrų :cray: turiu beveik 6 metu amžiaus du bernaičius :unsure: ir vieną didelį / vyrą.

Auginti dvynius buvo nelengva, nes tuo pat metu mokiausi universitete :skaito: ir šiaip vaikinukai nebuvo labai ramūs: naktimis keldavausi po n kartų, dienomis reikalaudavo dėmesio ir bendravimo... O ir rūpestėlių dvigubai daugiau: jei vienas susirgo, ir kitas iš paskos, jei vieną panešiau, tai ir kitas zyzia... (gerai kad auklės būdavo netoliese).

Dabar, kai jau paaugo, pradėjo daugiau žaisti tarpusavyje, tai nors šiek tiek galiu atsipūsti :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.