Pereiti prie turinio
kicule

Ką dovanosite savo vaikams

Rekomenduojami pranešimai

Ar jau sugalvojote ka dovanosite savo vaikams, o gal jie jau kazko uzprase :mda:

Maniske per reklama pamate My little pony,(elektronini poniuka) tiesa pasakius jis ir man labai mielas atrodo. Bet kaina ji nemaza.

Galvoju ar ne per maza mano dukryte tokiam pirkiniui, butu tikrai nemalonu jei butu paskui numestas i kampa :D

3469.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nenoriu nieko izeisti, cia tik mano nuomone: ne viskas, ka vaikas pamato jam yra reikalinga, nes jis dar per mazas (cia turiu omenyje ikimokyklinio amziaus vaikus, nes kiekvienas amziaus tarpsnis yra skirtingas). Teveliai puikiai zino kokie jo vaiko gebejimai, ka jis labiau megsta veikti, su kuo dazniausiai zaidzia, todel manau, kad reikeltu atsizvelgti i siuos vaiko poreikius ir dovaneles pirkti tokias, kurios to amziau vaikui yra labiausiai priimtinos.

:D vaikui visai nesvarbu kiek ta dovana kainuos, jam ji turi teikti dziaugsma :lol:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai butent kad reikia pirkti pagal vaiko amziu dovana. Nesvarbu ar ja, 3 metai ar 13 metu ar 18 . :D

Butent del to ir parasiau apie musu planuojama dovana :lol:

Tik dovanos kaina :lol: Nors kartais pries pat Kaledas buna ir nuolaidos tokiekm zaislams :lol:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o mano mazius uzsiprase senelio salcio dideles juodos masinos. Tai va prasysi senelio, kad padovanotu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svarbiausiai juodos :lol:

Nera, ar jau nuziurejei dovanele?Kur pirksite? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svarbiausiai juodos :lol:

Nera, ar jau nuziurejei dovanele?Kur pirksite? :D

dar ne , bet reikes kada vaziuoti gal iki baziu, nes ten ir pigiau ir tikrai yra is ko pasirinkti, o po to tikrai nieko nerasiu, nes bus isluota pries sventes visi zaislai geri.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sunus megsta ziureti filmuka apie masinas(nezinau kaip tiksliai vadinasi),tai radom masina labai panasia is filmuko su distanciniu pulteliu.Jau dovana yra.O mergickai musu patinka viskas,kas groja-tai ieskosim kazko grojancio ir ,dar geriau butu,judancio.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar nupirkote jau savo vaikuciams dovaneles? :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar ne, nes nezinau kaip pasiielgti :unsure: maniske nori telefono, bet po tevu susirinkimo nekyla man rankos pirkti. Vat ir suku galva ka jai nupirkti, kad suprastu ir pasistengtu mokytis geriau. Gal kas galite patarti?

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dar ne, nes nezinau kaip pasiielgti :unsure: maniske nori telefono, bet po tevu susirinkimo nekyla man rankos pirkti. Vat ir suku galva ka jai nupirkti, kad suprastu ir pasistengtu mokytis geriau. Gal kas galite patarti?

Gal nupirk tik dekla telefonui,koki pakabuka telefonui ir pridek rasteli,kad po puses metu cia gali atsirasti ir telefonas,jei,zinoma,stengsis...

Nors...gal per ziauru...o gal bus pamoka...?

Ar nupirkote jau savo vaikuciams dovaneles? :glare:

Jau.Kaip rasiau,sunui masina su distanciniu.Dukrytei-grojanti kilimeli.Gales ropineti ant jo.Vyro seses vaikams-vaikiskus kvepaliukus.Vyro sesei mazai irgi kvepaliukus.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dar ne, nes nezinau kaip pasiielgti :glare: maniske nori telefono, bet po tevu susirinkimo nekyla man rankos pirkti. Vat ir suku galva ka jai nupirkti, kad suprastu ir pasistengtu mokytis geriau. Gal kas galite patarti?

Pirk tik telefoną nesvarsčius, juk tai tavo dukrai kalėdų proga. Ir nesvarbu ką jį prisidirbo mokykloje, juk paauglystė, o nenupirkus kaip tik paskatinsi tail elgtis toliau.

Mano mama visad elgdavosi atvirkščiai negu atrodo turėtų priklausyti, pvz. kaip mano mama eilinį kartą iškvietė į mokyklą nes jos dukra išdaužė klasės langą ir per jį išmetė visus klasiokų daiktus, mama sureagavo audringai t.y. išėjus iš mokyklos mirėm iš juoko abi :unsure:

Na nežinau ar suprasi ką čia primaliau, bet...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet vel gi... jei buvo prizadeta kad gerai mokynsis ir pan., o savo zodzio vaikas neatlaike,kodel turi mama elgtis kitaip?

Net nesisivaizduoju...

isivaizduoju kaip ji nori naujo telefono, bet to paciu zinau kad ir pasistengus gali but tikrai gera mamai (ledi_x) :super:

O is kitos puses paziurejus, juk Kaledos :unsure: :glare::super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.