Pereiti prie turinio
Snapė

Ar skaitote knygas?

Ar skaitote knygas?  

81 narys prabalsavo

1. 1. Ar skaitote knygas?

• 1. TAIP
      49
    • 2. NE
      14
    • 3. KARTAIS
      18

Rekomenduojami pranešimai

Mane irgi sudomino.....

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

labai patinka skaityti knygas, turbut paveldima :mirksiukas:

siuo metu skaitau apie Zana d' Ark :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien nusipirkau knygą Onos Miliukaitės - Delonienės "Geriausia diena - šeštadienis".

„Geriausia diena – šeštadienis“ – pirmoji Onos Miliukaitės-Delonienės prozos knyga. Autorė rašyti pradėjo būdama septintoje klasėje. Šiuo metu yra išleidusi tris poezijos knygas. 2005 m. priimta į Nepriklausomų rašytojų sąjungą.

Saulė šiuolaikiška moteris – įspūdina, seksuali gražuolė, mylinti dviejų vaikų mama, ištikima Simonos draugė ir... neištikima Mindaugo žmona.

Labiausiai Saulė trokšta meilės, nuolat jos ieško, žaidžia ja. Deja, likimas ne visada gailestingas – skaudūs praradimai ir nusivylimai sukrečia jaunos moters gyvenimą...

O mano akim žiūrint, nors permečiau tik dar kelis psl., labai įtraukianti knyga, bus matyt kaip perskaitysiu visą papasakosiu plačiau, jei kam įdomu bus.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perskaičiau "geriusia diena - šeštadienis" na labai faina moteriška knyga llaime:

Dar gavau dovanų, nuo draugų čekį pegaso knygyno, tai jau lėksiu pirktis knygų, ot žino geri draugai ką dovanot :super:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Perskaičiau "geriusia diena - šeštadienis" na labai faina moteriška knyga :super:

Dar gavau dovanų, nuo draugų čekį pegaso knygyno, tai jau lėksiu pirktis knygų, ot žino geri draugai ką dovanot :super:

tokios dovanos ir man patinka :( :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane kartais patraukia ant gal ir nelabai rimtos įvairių pakraipų žurnalisttų/čių parašytos knygos.

Todėl turiu H.Gurley Brown Seksas ir vieniša mergina, nes dėl jos COSMOPOLITAN žurnalas rašo būtent tokiomis temomis kaip dabar. Šiaip knyga panaši į visokius Kaip ištekėti. Tik ji nesiūlo to daryti žūtbūtinai.

Dabar neseniai pasičiuopau Paola Jacobbi Noriu šitų batų. Tikėjausi įprastinio gan koktaus romaniūkščio, o ten, mano nuomone, neblogai patyrinėta kodėl moterys renkasi būtent tokio stiliaus batus.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai be knygos paskaitymo neisivaizduoju savo dienos ir vakaro. Labai megstu fantastine literatura, tad per savaitele vis perskaitau po viena fantastine knygute. Labai patinka Eridano pasaulines fantastikos serijos knygos. Mano vyras jas kolekcionuoja :super: tai jau turi ju apie 250 vnt.

wg__78__028Z0000-WnmMDAwMDA4fDAwMDEyODZofExpa28.gif

an1cj0Q-Wnm0030MDAwMTQwOGx8MDAwMDEzZGF8U3VzaXR1b2tl.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip labai megstu skaityt ir padeda greicaiu uzmigti :rolleyes: tada akys susikryziuoja , ir nebereikia vartytis ir galvot vat kaip cia gtreicaiu uzmigti :coffee:

o labjausiai isimintinos knygos , buvo daivos vaitkeviciutes ''monaikai reikia meiles'' ir aisku jos kitos knygos , bet ten daugaiusia panasi mintis , tik kita veina ir kiti veikejai:)

dar labai patiko juodosios nasles , nezinau dabar kas parase , bet namuose turiu knyga , tad jei ka sudomins parasysiu :victory:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
taip labai megstu skaityt ir padeda greicaiu uzmigti :victory: tada akys susikryziuoja , ir nebereikia vartytis ir galvot vat kaip cia gtreicaiu uzmigti :)

o labjausiai isimintinos knygos , buvo daivos vaitkeviciutes ''monaikai reikia meiles'' ir aisku jos kitos knygos , bet ten daugaiusia panasi mintis , tik kita veina ir kiti veikejai:)

dar labai patiko juodosios nasles , nezinau dabar kas parase , bet namuose turiu knyga , tad jei ka sudomins parasysiu :coffee:

Vaitkevičiūtės ir aš visas perskaičiu, faiuolės knygos, o rašyom stilius išvis :rolleyes:

O kas čia per našlės? Kas rašytojas? Apie ką maždaug?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu gavus gimtadienio proga 50lt čeki pegaso knygyno, ir niekaip knygos nei vienos neišsirenku :flowers: Davai padėkit išsirink, pasakykit ką tikrai tikrai privalu įsigyti, bet penketuką knygų padarykit, ką?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.